2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست
لي لا سلام خوبي؟ چه طوري ميشه از طاهري پناه وقت گرفت؟

سلام عزیزم. ببین زنگ بزن عرفان نیایش بخش آی وی اف. بگو با دکتر طاهری پناه میخوای ویزیت شی. فکر کنم سه شنبه ها اونجاست 

شماره بخش آی وی اف 0214979186 و 02149796187

راستی مطب هم داره. اما من مطبش نرفتم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شما اینقد خوب و مهربونی که همش دعا میکنم خیلی زود مامان بشی.همه ی دوستانی که اینجا هستن برام مثل خوا ...

عزیز دلم مهربون میبینی. ممنون از لطفت. اما بقیه حرفات واقعا درسته و منم دقیقا حس تورو دارم نسبت به دوستامون اینجا. انشالله مادر شدنت رو همینجا جشن بگیریم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم همه چي بخور  من صبحانه تخم بلدرچين  ،مرباي به ،پنير ميخوردم چرا به خودت سختي م ...

بخدا اینقدر با ترس و لرز همه چی میخورم اصن کوفتم میشه😁😁😁😂

همیشه هم گرسنه ام بس ک کم میخورم از ترس 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
بچه ها توروخدا اگه ميدونين جواب بدين به من دكتر قرص ملاتونين داده روش نوشته زير زباني تا حالا كسي ...

من خوردم ولی قورتش میدادم با آب

به شما هم برای پانکچر داده؟ میشه بپرسم دکترتون کیه؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
چه خوب.شما کدوم‌مرکز میری؟

گاندی

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
چند تا  میزنی  مگه  فکر نکنم‌‌مشکلی  باشه  بازم  بپرس  منم کبودم

روزی یکی. ولی چون فقط سمت راستم میزنم، بخاطر سیاتیک چپم. دیگه راستم پوکیده

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
@مامان_موفق1     امان از این آمپول پروژسترون! من که ۳ روز یکبار میزنم داغونم وای به کسای ...

من روزی یکی ام. اما فقط سمت راستم میزنم. یه کم درد میکنه الان. گفتم یه ذره استراحت کنم. 

امیدوارم دیگه نزدیکی نکرده باشه 🙈🙈🙈🙈

نه دیگه اونو نداشتم تا حالا 😂 اونم یه نفر ترسوند تو بیمارستان که بعد مثبت شدن داشته و فرداش سقط شده نی نی ش دور از جون بچه هامون ..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بخدا اینقدر با ترس و لرز همه چی میخورم اصن کوفتم میشه😁😁😁😂 همیشه هم گرسنه ام بس ک کم میخورم از ت ...

ببين فقط عسل و زعفران و دل و جيگر آويشن و دارچين نخور 

همه چي ميتوني با خيال راحت بخوري اينجوري ضعيف ميشي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من سري اول سيكلم كوتاه بود يعني قبلش ديفريلين يا بوسرلين نداشتم بيشتر جنين داشتم سري دوم كه سيكلم بل ...

حالا بر عکس شما من به سیکل بلند مدت خیلی بهتر جواب داد بدنم، خداروشکر جنینام بیشتر شد و کیفیتشون بهتر

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم 6 هفته و دو روز بر اساس سن جنین و تاریخ انتقال  ولی چون اون موقع جنین خیلی کوچیک هست تو ...

مرسی گلم .پس منم شنبه میرم 💃💃💃

دوتا دمیترون خوردم سرحالم 😁 وای از روزی که دمیترونم جواب نده 🤮🤕

امروز رفتم ۹ تا جنین برام تشکیل شده بود که جنینام رو فریز کردن😍😍😍😍سومین‌پریود باید بیام برا انتق ...

خداروشکر عزیزم ...دلم برات روشنه که نه تاشم نی نی میشه براتون ..چه جوری میخای نگه داری نه تا نی نی رو😍😍😍 باخودتون میشید یه تیم فوتبال 😄😍😍😍😍

لیانا جان خداروشکر، مبارک باشه به سلامتی بغلشون کنی، خیلی دعا کن برامون❤️❤️💖💖🌺🌺

ممنوووون عزيز دلم انشاالله زود زودمامان بشي و تيكر خوشگل بزاري 

الهي آمين 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍💋💋💋💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من خوردم ولی قورتش میدادم با آب به شما هم برای پانکچر داده؟ میشه بپرسم دکترتون کیه؟

براي انتقال داده،منم با اب قورتش ميدم ولي روش نوشته زير زباني زنگ زدم داروخونه گفت بايد زير زباني استفاده كني

انصاري پور تو ابن سينا

براي شما هم نوشته زير زباني روي قرصتون؟

الانم داري مصرف ميكني؟عوارض نداشت براتون؟اصلا با اين قرص نميتونم ارتباط برقرار كنم🤦‍♀️