2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
نه عزیزم، خصوصا دور نافی ها خیلی خوبن

سلام، من پنجشنبه آخرین قرص ال دی خوردم ولی تا الان پری نشدم، چهارشنبه صبح هم باید برم رویان نوبت سونو و مشاور بیهوشی،،  قبل وارد شدن به سيكل میکرو همیشه پری های منظم ۲۷ روزه داشتم ولی الان ۲۹ روز هم گذشت و پری نشدم تا چند روز دیگه عادیه تا پری بشم؟  اگه تا چهارشنبه پری نشم سونوی وازینالی که انجام میدن اصلا فایده ای داره عزیزم؟؟؟

من خونه  مامان  اومدم  و هیجا  خونه  خود آدم  نمیشه  اره  ام ...

خداروشکر. انشالله نی نی هم اومده. منم ده ساله ازدواج کردم. 

هیچ کی نمیدونه ivf کردم. جمعه مامانم اینا اومدن خونمون.  گفتم کمرم درد میکنه، خودت کار کن. مامانم و شوهرم شام رو حاضر کردن. شنبه هم رفتم خونه مادرشوهرم برا ناهار. در کمال پررویی دست به سیاه و سفید نزدم. گفتم کمرم گرفته. 

انشالله که جواب بده. ما هم ازین بلاتکلیفی دربیایم. والا خسته شدم اینقدر هربار که مریض شدم به دکترا گفتم من جلوگیری ندارم، دارو میدی رعایت کن. یا خودم هی چک کردم رده دارو رو! بی بی که فقط سال اول میذاشتم، حالم ازش بهم میخوره. فک نکنم بذارم دیگه. 

خلاصه حال منو الان تو خوب میفمی. دعا میکنم به حق همین بارون ، هفته دیگه منو تو اون یکی دوستمون که اسمش یادم نیست، مثبت شیم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی عزیزم. به علائم فکر نکن بیشترش یا تلقینه یا اثر داروهای هورمونی. به این فکر کن که شنبه بیا ...

انشالله عزیزم برام دعا کنید❤ اوایل خیلی امیدواربودم💪 ولی دیگه صبرم داره لبریز میشه و بی حوصله و ناامید شدم😂☹😊

فدااات قشنگم. مرسی که دعام میکنی مهربون.چقد بهم میچسبه این دعاها. ایشالا به سلامتی و دل خوش.برات بار ...

شما اینقد خوب و مهربونی که همش دعا میکنم خیلی زود مامان بشی.همه ی دوستانی که اینجا هستن برام مثل خواهرم هستن.اگه خدا صدای منم بشنوه هر روز از خدا میخوام شما ،مریم مادر،تارا جون و   بقیه ی دوستانی که بخوام اسمشون رو یکی یکی بگم خیلی میشه و البته خودم خیلی زود مامان بشیم و دوستانی هم که باردارن بچه هاشون رو صحیح و سالم بغل بگیرن.خدا بهممون کمک کنه.

تو این مدت دوستای خیلی خوبی برام بودین.با اینکه حتی یک بار هم ندیدمتون.من تو دنیای واقعی هم دوستانی بهتر از شما دوستای نی نی سایتی نداشتم.خیلی خوشحالم که این مشکلمون حداقل باعث شد شماها رو پیدا کنم.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بچه ها موقع تستفاده دارو نباید نزدیکی باشه؟

فکر کنم نباید نزدیکی داشته باشی.... به من گفتن تو این دو نداشته باش....برای ای وی اف که تخمک کشی هست....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام، من پنجشنبه آخرین قرص ال دی خوردم ولی تا الان پری نشدم، چهارشنبه صبح هم باید برم رویان نوبت سون ...

اشکال نداره عزیز.من دفعه اول که رفتم پرسیدم اگه واسه سونوی بعدی هنوز پریود نشده باشیم چی؟ گفتن مهم نیست اصلا.چون عملکرد تخمدان کنترل میشه با داروها

چرا ناامیدی من هرروز براشون قرآن میخونم من تا جواب ازمایشو نگیرم ناامید نمیشم  امیدوارم خدا نا ...

واییی خدا یعنی میشه اون روز برسه نمیدونم چمه تا جواب آزمایش نگیرم اروم قرار ندارم 

عزیزم فکرکنم اونقدری کم نمیکنه که تاثیر بذاره رو ذخیره.واسه منم فرق نکرد با ای یو ای ها و ای وی افم

سارا جون مال من بیشتر شده😲

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خداروشکر. انشالله نی نی هم اومده. منم ده ساله ازدواج کردم.  هیچ کی نمیدونه ivf کردم. جمعه ماما ...

وای حرف دله منو زدی بخدا

هر ماه هی مواظب بودم دارو نخورم زعفرون نخورم اینقد که رفتم داروخونه محل بی بی چک خریدم دیگه روم نمیشه حتی دارو می خوام برم اونجا 

همش فکر میکنم الان میگن این خانوم توهم بارداریه باز اومد. کارخونه بی بی چک مدیونه به ما باید بهمون کلی تخفیف و اشانتیون بده.

من که انتقالم بدم فقط میرم آزمایش دیگه واقعا اعصابم نمیکشه بی بی چک بزنم

مرسی عزیزمم شوهرم میگه الان داری دارو میگیری نباید چون حساسه😂😂

نه بابا.ما نزدیکی هم داشتیم اونم چند بار.تا ۴ روز قبل از پانکچر.چون باید واسه روز پانکچر نمونه میداد باید قبلش تخلیه داشته باشه که اون روز نمونه ی تازه داشته باشه.برا مورد ما هر چه تخلیه بیشتر باشه اسپرم ها تازه بیشتر ساخته میشدن.نمیدونم جمله بندیم درست بود یا شما ببخشید دیگه😁😁😁

وای حرف دله منو زدی بخدا هر ماه هی مواظب بودم دارو نخورم زعفرون نخورم اینقد که رفتم داروخونه محل بی ...

ایشالا اندفعه دوتا نی نی تپل سالم میاد تو دلت

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود