2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
بچه ها جواب آزمایشم رو تلفنی پرسیدم روز 14 انتقال بتام 1217هس از ته دلم برای همتون دعا کردم چه اونای ...

عزیزم مبارکت باشه این حس شیرین.برا ما هم دعا کن.من به دعاهای شما دوستان نی نی سایتی خیلی اعتقاد دارم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آره میتونی همونجا هم بری البته خودم اون موقع پیش زرنانی رفتم چون هنوز رویان این متخصصا رو نیاورده ب ...

متخصص رویان خوبه؟ یا برم پیش زرنانی؟زرنانی کجاست؟ 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مبارکت باشه این حس شیرین.برا ما هم دعا کن.من به دعاهای شما دوستان نی نی سایتی خیلی اعتقاد دارم

یه دنیا ممنون اتفاقا منم بچه های این تایپیک رو همیشه دعا میکنم واقعا همدیگه رو اینجا از ته دل درک میکنیم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
چه علائمی داشتی عزیزم؟

والا من علایم خاصی نداشتم تا روز آزمایش هم منتظر لک لانه گزینی بودم آخر هم ندیدم چند تا علایم مثل سنگینی سینه اینا داشتم که اونم از قبل انتقال بخاطر شیاف پروژسترون داشتم در کل علایم نداشتم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
تبریک میگم عزیزم..از صمیم قلب برات خوشحال شدم 

ممنونم عزیزم لحظه گرفتن جواب یادت بودم قابل باشم دعا کردم خیلی زود دلت شاد بشه

من از دیروز اومدم سرکار. ولی تو خونه بودم حال داد بهم. از دیروز تا حالا هی میگم پس چرا نمیگذره!!! خد ...

من اصلا حواسم نبود.چند روزه از اربعین دارم شله زرد گرم میکنم صبحانه میخورم😥

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

سلام بچه ها من این هفته حالت تهوعم شروع شده امروز از قبل شدیدتر بود دوبار بالا آوردم هر چی قرص ویتامین بود فک کنم اومد بیرون میترسم از فردا استرادیول که خیلی مهمه اونم بالا بیارم الان دمیترون انداختم بهترم 

خدایا...شکرت😍
🕪🕪🕪🕪 من الان جواب آزمایش ذخیرمو از سایت گرفتم 🙃.... 1_ آزمایش سال 94 من در بیمارستان مادر ...

عزیزم فکرکنم اونقدری کم نمیکنه که تاثیر بذاره رو ذخیره.واسه منم فرق نکرد با ای یو ای ها و ای وی افم

مبارکه آرزووووو جون. جلسه بودم هیچی نفهمیدم،همش فکر آزمایش تو بودم.الکی فقط به همه لبخند تحویل دادم& ...

عزیزم مطمئن باش جواب دل پاک و مهربونت رو خیلی زود میگیری خدا شاهده شما و تارا جان رو همیشه دعا میکنم خدا از منه بی لیاقت قبول کنه آرزو میکنم خیلی خیلی زود خبر بارداری تو بدی کلی خوشحالی کنیم

خب خدا رو شکر.دیدی عزیزم چقدر نگران بودی.عزیزم شما که از قبل بهتون گفتن احتمالا هایپر میشین روزی ۴ ی ...

ارههه خیلی خوشحال شدم الانم آمپولامو زدم از الان بخورم؟؟؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام بچه ها من این هفته حالت تهوعم شروع شده امروز از قبل شدیدتر بود دوبار بالا آوردم هر چی قرص ویتام ...

سلام.نگو تهوع که دلم خونه 🤕 واسه من زودتر شروع شده انگار..چقدر سخته..منم نگران استرادیولم که چه جوری باید بخورم.صبح زوری خوردم و خودمو کنترل کردم بالا نیاد.

رفتی سونو؟

سارا جان شما سونوی ساک نرفتین میخواین با سونوی قلب باهام برین؟ من چهارشنبه باید برم دکتر بخاطر داروهام احتمالا سونو بکنه منم دوست داشتم زود نرم تا بهم استرس ندن

فدای سرت. فک کنم اصن مهم نیست. اخه مگه چقدر زعفرون داره! بعدشم کلا دو روز گذشته ها 😁 از فردا نخور، اونم برا اینکه استرس نگیری. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام.نگو تهوع که دلم خونه 🤕 واسه من زودتر شروع شده انگار..چقدر سخته..منم نگران استرادیولم که چه جور ...

نه فردا میرم برای من از هفته ی شش شروع شد ولی قبلشم ضعف و بی اشتهایی داشتم الان با دمیترون آرومم

خدایا...شکرت😍