2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاله نتیجه میگیری.انشالله.. منم ای یو ای دوم دو روز پشت سر هم انجام دادم دکتر گفت احتمال میره بال ...

فدات عزیزدلم انشالله هممون باهم انشالله 😍

آره دکترمنم همینو میگه توکل بخدا 

آره خیلی استرس دارم تازه قرص آرام بخشم میخورم اینجوریم

توکلت  به خدا  باشه  دیگه  داریم  تمام  تلاشمونو  میکنیم  دلت روشن  باشه  آرامشتو  حفظ کن  عزیزم  😊

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
.بله جنین فریز دارم ..دوماهی استراحت میکنم به امید خدا دوباره مراحل انتقال شروع میکنم 

افرین  توکلت  به خدا  با روحیه  خوب  شروع  کن  عزیزم  😘

عزیزم سلام دختر گل تو سیکل پانکچر هم دیدی دارویی خاص برای ضخامت نمیدن، چرا؟ چون خود تخمدان ها طی فع ...

خدا از زبونت بشنوه عزیزم مگراینکه خدا با دعاهای شما یه نیم نگاهی ام به ما منتظرا بندازه آمییییین ،متوجه شدم عزیزم حالا دیگه خیالم راحت شد بخدا باورت نمیشه انقد که من به حرفای شماها اینجا اعتماد دارم به دکترا ندارم والا بخدا اگه اینجوری به آدم حداقل یه کلمه توضیح بدن آدم دیگه بیخودی استرس نمی گیره مخصوصاااا دکتر من که یه کلمه حرف نمیزنه فقد کارخودشو می کنه😥 

بچها خیلی دوستون دارم انشالله همه مامانای باردار این دورانو بسلامتی بگذرونین و فرشته های نازتونو بغل بگیرین و همه مامانای منتظرم خیلییی زود زود زود خدا براتون معجزه کنه انشالله تا آخر همین امسال دیگه هیچ مامان منتظری تو این تاپیک نداشته باشیم الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙇

وای باورم نمیشه!!

جواب آزمایشم رو گرفتم.

تیتر بتا ۲۲۱۷ 😍

این احساسی که الان دارم رو برای همتون آرزو میکنم 🥰

انتقال چهارمم بود، ۳ تا جنین بلاست و امروز که آزمایش دادم روز ۱۴.

اینم بی‌بی‌چکی که صبح قبل از آزمایش زدم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
وای باورم نمیشه!! جواب آزمایشم رو گرفتم. تیتر بتا ۲۲۱۷ 😍 این احساسی که الان دارم رو برای همتون آ ...

خیلی خوشحالم  عزیزم‌ تبریک  خدایا شکرت 😘 نور امید  خودت  تو دل منتظرا روشن  کن 

بچه ها جواب آزمایشم رو تلفنی پرسیدم روز 14 انتقال بتام 1217هس از ته دلم برای همتون دعا کردم چه اونایی که اسم شون یادم بود چه اونایی اصلا تو این تاپیک نیستن انشاءالله به حق امام حسین دامن همه چشم انتظارها سبز بشه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
وای باورم نمیشه!! جواب آزمایشم رو گرفتم. تیتر بتا ۲۲۱۷ 😍 این احساسی که الان دارم رو برای همتون آ ...

تبریک میگم عزیزم پس ما باهم هستیم منم روز 14 هستم منم سه تا جنین بلاس انتقال داده بودم اما بتای من پایین تره

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

گلم از تجربیات  بگو  استفاده  کنیم  بازم تبریک