2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
بچه ها قانون جدید اومده سالی دوبار انتقال و پانکچر  85درصد تخفیف داره اون روز بیمارستان شنیدم ا ...

مرکزی که من میرم سالی یه باره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من کرمانشاه لاپاروسکوپی کردم بیمارستان امام رضا، به دکترم گفتم بیمارستان معتضدی گفت اونجا نمیشه چون ...

گفت معتضدی ای وی اف نکن؟؟؟؟؟ شما کرمانشاهی هستین؟ گفت وسیله ای وی اف ندارن?

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت معتضدی ای وی اف نکن؟؟؟؟؟ شما کرمانشاهی هستین؟ گفت وسیله ای وی اف ندارن?

نه لاپاراسکوپی رو گفتم، کورتاژ تشخیصی ام میخواست برام انجام بده گفت اونجا نمیشه

نه همدانم همینجا دارم ای وی اف میکنم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم چرا امروز صبح زدم مارک لاوین رز بود این مارک هم که خط cبه زور می افته چه برسه به tمنم پنج ...

عزيزم ديدي مامان شدي الكي ناراحت بودي 

تبريك ميگم  خيلي خوشحال شدم انشاالله آزمايشتم عالي باشه 😍😘😍🌹🌹🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خب منم روز دوازده بی بی استفاده کردم و بعد از یک ساعت خط انداخت کم رنگ. به همسرم چیزی نگفتم ..جنین ه ...

مبااااااركه مامان خانوم 🥰🥰🥰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
تارا جان خیلی دعاگوت هستیم انشاللله اینبار به سلامتی مثبت میشی و تا اخرش به سلامتی و شادی برات میگذر ...

ممنون عزیزم

فعلا که از استرس هرماه میگم باشه ماه بعد

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
جدی ۸ تومن؟ من خیلی بیشتر شنیدم هزینه هاشو در حد ۲۰ تومن.. دوستم ابن سینا میره گفتن ۳تا۴ میلیون ولی ...

بستگی به مرکز داره،جدا از هزینه عکس رنگی و ویزیت و آزمایشات،خود میکرو یعنی هزینه تخمک کشی و انتقال و فریز بین ۶ تا ۷ تومن میشه،آمپول ها هم بین یک تا چهار تومن میشه بستگی به خود بیمار داره،من پارسال هزینه آمپولهام یک و سیصد شد،امسال ۴تومن شد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ن چون دیابت داشتم برام نزدن . تو ۳۴ هفته ب بعد دیگه خود ریه ک تکمیل میشه درسته ؟؟؟

منم.نزدم دکترم قبول نداشت این امپولو...اره دیگه ب امید خدا 34هفته ب بعد ریه تکمیله ..عزیزم.تو خارش بدن نداری؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹