2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
زینب جان من علیرغم مخالفت زرنانی رفتم cd مارکرهارو دادم cd 16 یک مقدار بالاتر از رنج نرماله این نشو ...

گلم cd 16 به تنهایی نشون دهنده نمی دونم چی هست ولی یه ذره بالا پایین شدن فقط یک آیتم مشکلی نداره

اما باز به دکترت نشون بده

و یک آیتم نشونه نیاز به سرم نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم دکتر مژده ذنوبی  بیمارستان نیکان می دونم میره اگه شنبه پیداش می کردم فقط می گفت چه دارویی ...

عزیزم فکر کنم میشه از طریق اتاق زایمان نیکان پیداشون کنی 

ولی شک ندارم یا امروز یا فردا ابن سینا تعطیل نیست و پشت تلفن همین جوری گفتن 

@زینبی_بابا     عزیزم به من برا فردا شب آمپول دیفرلین داده.میدونی برای چیه؟؟؟؟

اگر همراه با ال دی هست برای القای حالت یائسگی به رحم و تخمدان هست تا داروهای تحریک تخمدان یا داروهای سیکل انتقال جنین اثر مطلوب نشون بده

سلام تورو خدا یکی یچی بگو میخوام برم برا میکرو استرس دارم .فقط گیجم ک بعد گرفتن تخمک میفهمن پوچه یا ...

خب اگه فولیکول پوچ باشه دیگه تخمکی نیست که بگیرن.مثلا من الان ۶ تا فولیکول داشتم تو سونو آخر .باید پانکچر بشم مشخص بشه آیا ازهمشون تخمک گرفتن یا نه یکی دوتاشون پوچ بوده.وقتی فولی پوچ باشه تخمکی هم نداره.

تخمک که پوچ نمیشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
اون بنده خدا انگار چسبندگی روده و رحم داشته دکتر متوجه نشده روده اش پاره شده. بعد زایمان هرچقد میگفت ...

آهان گفتم بعیده خود دکتر نصر بی دقتی کنه، آخه سزارین ابتدایی ترین کاری هست که هر متخصص زنان باید بلد باشه

واقعا خیلی حال آدم خراب میشه اینا رو می بینه، خدا بهشون صبر بده

خودما هم نگران میشیم دیگه تکرار نشه یا خدای نکرده سر خودمون نیاد😢😢😢😢😢

بچه ها من خیلی معدم میسوزه میتونم سر خود ی رانیتیدین بخورم؟

اگر دسترسی به دکتر نداری فقط یک بار مجازی سر خود بخوری ولی من بودم حتما با خوردن نون خشک و پرهیز از غذاهای آبکی کنترلش میکردم تا از دکترم بپرسم

سلام دوستان خوبید ؟ من امروز انتقال جنین داشتم  دکتر جنین شناس گفت ۳ تا جنین انتقال میدن برام ...

عزیزم سلام مبارک باشه 

چه خبره این همه نگرانی گلم 

عزیزم هر غذایی دوست داری بخور فقط نذار یبوست بشی

مسیر خونه هم اصلا مشکلی نیست فقط هر یک ساعت از ماشین بیا بیرون و قدم بزن که خون توی پاهات لخته نشه

آب زیاد بخور و دیگه همین

باز اگر سوالی داری بپرس

سلام پوچی تخمک یعنی چی؟ چیکار کنم تخمکم پوچ نباشه؟  تخمکی ک با امپول ب اندازه ی ۱۸ اینا برسه ب ...

سلام عزيزم داروهاي تقويت تخمك مثل اوابوست و اينوقوليك و اينا كمك ميكنه كه پوچ نباشه

كيفيت رو بالا ميبره

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
گلم cd 16 به تنهایی نشون دهنده نمی دونم چی هست ولی یه ذره بالا پایین شدن فقط یک آیتم مشکلی نداره ام ...

ممنون زسنب جان

یکی از دوستام دکتر ازمایشگاهه جواب رو دید نظرش با شما یکیه :

چون سی دی 16 فقط بالاست اهمیتی نداره اخه تو بقیه سلولای تک هسته ایم هست

چون منوسیت ها و بقیه سلولا هم این مارکر رو دارن

اگه سی دی 56و16  با هم بودن  اهمیت داشت

گفتمدشاید بدرد بقیه دوستانم بخوره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم