2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست

سلام بچه ها من امروز ظهر مرخص شدم خداروشکر حال خودم و نی نی هم خوبه.البته من درد دارم ولی فدای سر نی نی.فعلا درگیر شیر دادنشیم،😁 ان شاالله قسمت همتون شه.دعا میکنم برا همتون

هنوز وقت نکردم پیاماتونو بخونم و جواب‌بدم ولی پیشاپیش تشکر میکنم از همتون

امیدوارم قسمت همه منتظرا شه ❤❤❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من امروز ظهر مرخص شدم خداروشکر حال خودم و نی نی هم خوبه.البته من درد دارم ولی فدای سر نی ...

مبارک باشه عزیزم خداروشکر بسلامت زایمان کردی مواظب خودت و نی نی گلت باش😙😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره عزیزم حتما بهشون میگم چون صبرم تموم شذه شبا تا صبح بیدارم و از درد ناله میکنم ! عزیزم من این هف ...

آره گلم ولی دیگه چون تعداد دفعات زیاد شده حتما زودتر برو دکتر بگو 4 دفعه خون دماغ شدی

درسته این اتفاق طبیعیه ولی چون تعدادش زیاد شده باید زودتر بررسی بشه

نمیدونم .هیچ وقت نشنیدم در موردش صحبتی بکنند.هیسترو هم سری آخر شدم اون دو دفعه قبل پس چی؟ نمیدونم وا ...

نمیدونم عزیزم ولی اصلا انتقال بدون اندازه گیری نمیشه گلم

حتی با سونو شکمی هم میشه اندازه گرفت 

ولی اگر نگرانت کرده حتما از دکترت بپرس خیالت راحت میشه 

سلام دخترا . من قراره برم که وارد سیکل میکرو بشم . بیمارستان امام اهواز .  همسرم تعدادش سه ملی ...

عزیزم حتما اول مشکل واژینسموس رو بر طرف کن خیلی کمک میکنه بهت 

عکس رنگی هم برای اینکه ببینن لوله هیدرو نباشه باید انجام بدی

خود ivf و آمپولاش اصلا ترسناک و دردناک نیست، فقط اگر ذخیره تخمدانت بالاست رژیم پر پروتیین دا‌شته باش که علائم هایپری سراغت نیاد

باز هر سوالی داری اینجا بپرس بلد باشیم کمکت میکنیم

اوه عمق رحمو چجوری اندازه میگیرن ؟     وای خدای من چه چیزایی باید تحمل کنم ... من واژینیس ...

عزیزم نگران نباش منم عکس رنگی اذیت شدم ولی در حد چند دقیقه بود ولی عمق رحم هیچی حس نکردم، انگار پاپ اسمیر بوده