2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم آمپول gcsf هست ولی معمولا برای انتقال اول اگر ضخامت خوب باشه این چیزا رو انجام نمیدن یا prp رو&n ...

ممنونم عزیزم ، البته فکر کنم اگه بدون این دستکاری ها دفعه اول آدم نتیجه بگیره خیلی بهتره ولی گاهی آدم وسوسه میشه که برای همین بار اول تمام محکم کاری ها رو انجام بده  البته به قول شما نظر نظر دکتر های متخصصه 

عزیزم من چون جفتم پایینه و سرکلاژ شدم فعلا شیاف دارم  شما رو نمیدونم ولی کلا ضد انقباض هست

منم گفت جفت یکیشون پایینه و سر راهیه .

ولی سرکلاژ نه خدا رو شکر.

پس فعلا میذارم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
گلم احتمال میدم gcsf یا همون چسب جنین باشه، ولی از نوع تزریق به بازو یه نوع دیگه هم داره مستقیم تو ...

خدا روشکر،چه بهتر، زینب جان من تو خواب نفهمیدم بدنمو کش دادم به رحمم فشار اومد ب نظرت ممکنه مشکلی پیش بیاد، چون تو مرکز گفتن نذارین به رحم فشار بیاد 

سلام دوستان . کسی اینجا راجب مرکز ناباروری بیمارستان معتضدی کرمانشاه چیزی میدونه؟ واسه آی وی اف و می ...

عزیزم اول اینکه همه چیز به خواست خدا بستگی داره ولی اگر میخوای محکم کاری کنی بری مراکزی که سابقه بیشتری دارن بهتره.یه پزشک آشنا دارم  که بهم گفت برای سیکل ivf بری تهران بهتره.ضمنا اگر هم شرایطش رو نداری یه مرکز ناباروری سر سه راه 22 بهمن توی کوچه دانشگاه آزاد (باغ نی) هست که فکر کنم چون تازه تاسیسه شاید دقتشون بیشتر باشه.

اگر بری یه شهر دیگه ، بیشتر رفت و آمدهاشم غیر از آز اسپرم همسرت ، خودت میتونی بری تهران.فقط روز پانکچر و انتقال ، همسرت باید باشه که اگر با ماشین خودتون برید بلافاصله بعد از پانکچر میتونی برگردی کرمانشاه ولی بعد از انتقال یه دو روزی استراحت کن بعد با همون ماشینتون برگردین.

خدا روشکر،چه بهتر، زینب جان من تو خواب نفهمیدم بدنمو کش دادم به رحمم فشار اومد ب نظرت ممکنه مشکلی پی ...

عزیزم من چه دوران انتقال چه بعدش تو بارداری..‌انقد کش و قوس خوردم😁😁 الانم دخترم بغلمه❣❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
گلم بستگی به شرایط بدن داره، بعضیا برای انتقال فرش دارن بعضیا هم ندارن البته اغلب ندارن چون استرادی ...

مرسی زینبی جون 😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم داروهایی که داری چیا هستن؟  داروی جدیدی داشتی از حوالی انتقال؟

نه دارو خاصی ندارم من دفع سوم انتقال جنین انجام میدم همون دارو هاسا تعییر نکرده استرادیول شبی ۳تا شیاف پروژسترون. فولیک اسید  همین

خدایا رو شکرت 
عزیزم اول اینکه همه چیز به خواست خدا بستگی داره  ولی اگر میخوای محکم کاری کنی بری مراکزی که سا ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی 

ما هم از اول تصمیم داشتیم بریم تهران ولی دوری راه یه کم مشکل سازه

شوهرمم آدمیه دلش نمیاد تنها برم مطمئنم حتما همشو خودشم میاد میگه تنها بری شاید کاری داشتی اتفاقی افتاد نمیشه

وگرنه اگه تنها می رفتم خیلی خوب میشد

حالا بازم باید فکر کنم ببینم چه کار میشه کرد

مرسی