2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
مرررسی عزیزدلم  سیب زمینی سرخ کرده یا تخم مرغ مشکلی تداره ؟ منظورم غذای سرخ کردس

والا میگن بهتره آب پز باشه، درست هم هست ولی من شکموتر از این حرفا بودم 🙈🙈🙈🙈 به سیب زمینی سرخ کرده نمیتونستم نه بگم

عههه پس چرا دکتر به من که قندم نرمال هست متفورمین داده؟ خیلی هم داده از شهریور دارم روزی 2 تا می خور ...

گلم پلی کیستیک نیستی؟ 

شاید دلیلش اون باشه

در کل نگران نباش هیچ وقت هیچ متخصصی بی دلیل دارو نمیده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینب خانم .میگم من یه بارای وی اف کردم منفی شد.حالابه پیشنهادخودم میخام برم دکتروبگم برام لاپار ...

سلام عزیزم خیلی متاسفم بابت تجربه منفی

ولی لاپاراسکوپی یه عمل هست و باید قبلش حسابی بررسی بشی که آیا واقعا نیاز هست یا نه

قطعا وقتی نیاز هست باید انجام بشه مثلا چند تا از دوستان تا لاپرا نکردن مامان نشدن

ولی از اون طرف من با آندومتریوز گرید 3، نیاز نبود انجام بدم

منظورم اینه از دکتر بخواه بررسی بشی ولی پیشنهاد این کار به صلاحت نیست

فدات شم آره آندومتريوز دارم البته ٥ ماه پيش لاپارا كردم كلا الان هيچ كدومش نيس،ميگن از هفته ديگه اي ...

آها پس چون عمل کردی برات نوشتن گلم

گلم نگران نباش دوستان از ایرانیش هم نتیجه گرفتن

خودم هم 36 ساعت قبل پانکچر نوع ایرانیش رو زدم

البته هدف از کاربردش برای شما فرق داره ولی خواستم از بابت نوع إمپول استرس نداشته باشی

@زینبی_بابا   زینب جون ب من چند دقیقه قبل انتقال یه آمپول آماده از بازوم زد پرستار نشد بپرسم چ ...

گلم احتمال میدم gcsf یا همون چسب جنین باشه، ولی از نوع تزریق به بازو

یه نوع دیگه هم داره مستقیم تو رحم وارد می کنن

زينب جون منم اصلا نوشابه نميخوردم الان خيلي دوست دارم 😋 ولي ميگن بچه رو زشت ميكنه الكيه؟تو نت نوشت ...

گلم زشتی و زیبایی رو نمیدونم 

ولی خب ببین فقط از شکر و اسانس و گازکربنیک تهیه شده نه ویتامین داره، نه پروتئین نه ارزش غذایی، فقط ریسک دیابت و این چیزا رو بالا میبره

پس در حد خیلی خیلی کم مصرف کن 

@زینبی_بابا   عزیزم خدا خیرت بده این سونو من توضیح میدی برام نگرانم نمیدونم میوم از کجا اومد ا ...

عزیزم نگران نباش منم دو تا میوم ساب سروزال این مدلی دارم، اصلا جای نگرانی نداره

اگر فشاری بود ضرر داشت وگرنه خیالت راحت

اون کیست هم اگر با ال دی رفع شد که هیچ اگر نه احتمالا آندومتریوما هست، باز تاکید می‌کنم احتمالا 

بهم وقت یکشنبه دادن .منشیش خیلی بی منطق بود.میگفت عجله داری برو کلینیک امید .تازه تز میدن واست نفهما ...

وای آره منشیش خیلی بده، هیچ وقت خودم باهاش صحبت نمیکنم، همسرمو میفرستم چون حوصله ندارم باهاش بحث کنم 

دوستان شیاف رو تا چه زمانی باید استفاده کرد؟ من الان بیشتر از یک ماه هست که روزی یکی میذارم. ۱۲ روز ...

عزیزم من چون جفتم پایینه و سرکلاژ شدم فعلا شیاف دارم 

شما رو نمیدونم

ولی کلا ضد انقباض هست

بله عزیزم مرسی ایشالا روزی همه بشه فقط امروز ک روز سچهاردهمه داخل وازته تیر میکشه استرس گرفتم

خدایا ما رو هدایت کن، علائم باشه استرس داریم علائم نباشه استرس داریم😂😂😂😂

نگران نباش عزیزم، طبیعیه

خیلی گرون شده تازه اون موقع شوهرم بیمه تکمیلی داشت ۸۰ درصدشو میدادن الان شرکت جدیدش بیمه تکمیلی ند ...

گلم از اونجا اطلاعی ندارم دقیقا ولی فکر نمی‌کنم رویان هم خیلی ارزونتر از ابن سینا باشه 

مراکز دولتی هم هست مثل بیمارستان طالقانی، خیلی هزینه ها کمتره ولی اطلاع ندارم برای بچه دوم قبول می کنن یا نه

گلم ممنونم ، زینب جون من پریود نشدم بعد از دیفرلین، حالا استرادیول هارو شروع کردم روزی ۴ تا ، توکل ب ...

عزیزم ان شاالله به زودی مامان بشی و این داستان ها هم تموم بشه

ولی پیاده روی رو تو برنامه ات بذار

مصرف نمک هم خیلی کم کن، چون داروهای هورمونی احتباس آب و نمک و اضافه وزن پف آلود رو باعث میشن گاهی

سلام دوستان عزیز من هم در سیکل میکرو قرار گرفتم با وجود مشکلات فراوان و سختی هایی که پیش رو داشتم،ا ...

سلام عزیزم به سلامتی 

بهترین کار رو انجام دادی، واقعا عالیه هیچ کس ندونه چی کار کردین 

منم بعد از + شدن به فقط مادرم گفتم چون مجبور بودم و خوشحالم زودتر خبردار نشد چون دیگه توان نداشتم به کسی دیگه دلداری بدم