2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم انشاءالله به سلامتی میاد بغلت برات آیه الکرسی میخونم یادت موند برا ما منتظر ها دعا کن من انتقا ...

آرزو جون ايشالا كه مامان ميشي و مارو خوشحال ميكني🙏🙏🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
دعا میکنم خدا کمکت کنه طبیعی باردار بشی بارداریه سالم و خوب که اصلا احتیاجی به پانکچر مجدد نداشته با ...

وای الهی فدااات. خدا از دلت بشنوه. الهی آمین، چه معجزه ای میشه ها. ایشالا که شمام طبیعی باردارشی و به سلامت زایمان کنی.آخ که چقدر میچسبه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب شنیدم  جاروبرقی  نکش  سر پا  زیاد نباش مخصوصا  چند روز  اول  ...

من که کلا هیچوقت جارو نمیکشم 😁😁😁 خوب پس من خوبم، فکر کردم باید همش افقی باشم نگران شدم. هرچند که فردا هم سر کار نمیرم. انشالله مثبت شیم. من ۸ ام ازمایش دارم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
خخخ

بخدا همسر من مثل این بازجو ها میمونه هردفعه از مرکز میام کلی سوال میپرسه ازم که این دلیلش چیه و اون دلیل دارو چیه دیگه واقعا عصبیم میکنه بهش میگم چرا خودت از دکتر اقایان نپرسیدی خودت بپرس،، بخدا سر ای یو آی منفی منو بیچاره کرد همش میگفت باید به ما بگن چرا منفی شده با اینکه همه چی خوب بوده،،،  خدا بهم رحم کنه سر میکرو

من که کلا هیچوقت جارو نمیکشم 😁😁😁 خوب پس من خوبم، فکر کردم باید همش افقی باشم نگران شدم. هرچند که ...

😂😂😂 من که  دو هفته  نمیرم  شرکت  علی الحساب  تسویه  کردم  تا ببینیم  ۹ مال من   به امید  خدا   دیگه  لازم  نشه  بریم سر کار 😅

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
مادرزادیشو نمیدونم ولی تا الان عفونت شدید نداشتم، اتفاقا آنقدر همسرم گیر داده بود که چرا دلیلشو نمیگ ...

منم اتفاقا مثل شما عفونت نداشتم. البته مال شما یکیش بسته است درسته؟ ما که از شوک رفتیم شیرینی خریدیم نشستیم تو ماشین نصفشو خوردیم و فقط همدیگه رو نگاه میکردیم!! همسر منم پرسید چرا دکتر همین جواب رو بهش داد. به قول شما اولش شوک بودیم اما الان سر شدیم!

همسر من میخندید میگفت این لوله همونیه که بچه نمیخوان میرن میبندن؟!

بخدا همسر من مثل این بازجو ها میمونه هردفعه از مرکز میام کلی سوال میپرسه ازم که این دلیلش چیه و اون ...

ایشالا سر میکرو مثبت بشی همون بار اول که دل همسرتم آروم شه. شمام مجبور نشی جواب بدی. آخه یه وقتایی واقعا علت ها ناشناخته ان.

😂😂😂 من که  دو هفته  نمیرم  شرکت  علی الحساب  تسویه  کردم  تا ب ...

انشالله که جواب مثبت میشه و نه ماه حالش رو میبری.  😍😍

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
همسرم بعد عکس یه مدت بد گیر داده بود که دکتر باید علتشو بگه 

وقتایی که هیدرو هست معمولا میگن ولی همینجوری بدون التهاب بسته باشه رو نه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سارا جون من‌ هم صارم میخوام اقدام کنم . فردا برای اولین بار میخوام برم. با دکتر بهرامی وقت گرفتم برا ...

صارم بیمارستان خوبیه.دکتر بهرامی هم بهترین دکترشونه..نه شلوغ نیست به اون صورت..من راضی ام

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
منم اتفاقا مثل شما عفونت نداشتم. البته مال شما یکیش بسته است درسته؟ ما که از شوک رفتیم شیرینی خریدیم ...

اره مال من یکیش بسته ست، من خودم همش تنها میرم مرکز چون از سرکار میرم بخاطر همینم همیشه نتیجه رو خودم اول میبینم بعدش که همسرم میفهمه قاطی میکنه،،،  خداروشکر همسر شما به شوخی قضیه رو میزنه مال من که یکی باید اونو آروم کنه

سلام بچه ها خوبین؟الان اومدم سونو بیوفیزیکال آب دور بچه رو چک کرده میگه ۴ هست.بهم ختم بارداری داده گ ...

ای جانم...به سلامتی بغل بگیری میوه ی دلتو عزیزم 😍😍😍😍💖💖💖💖

همینطوره 💜 ایشالا زودی هر دو مامان بشیم💚 دکترم بیمارستان پیامبران کارهای پانکچر و انتقال رو ...

به سلامتی عزیزم

اره بیمارستان خوبیه

دکتر قبلیه منم ؛دکترپورمطرود، اونجا کاراشو میکنه..