2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
پس به نظرم فرتيل سي ام براي سيكل نچرال جواب بده نه براي كسي كه با ال دي و ديفرلين يائسه موقت شده درس ...

نمیدونم عزیزم دیگه در این مورد اطلاعی ندارم...بذار دوستان اگه میدونن راهنمایی کنن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز چندمي؟ چند روز اول كه حتما بايد استراحت كني

امروز انتقال دادم 😁

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
بچه ها شما هم بعد انتقال،  استراحت نداشتید؟ من هی میخوام بلند شم برم غذا درست کنم یا برم بیرون ...

من دیروز انتقال دادم میشینم بعضی وقتها دراز میکشم به پهلو میرم محوطه هتل ده دقیقه آروم پیاده روی میکنم 

به خودم سخت نمیگیرم

نمیتونم همش بخوابم برام سخته بدتر افسرده میشه آدم 

من دیروز انتقال دادم میشینم بعضی وقتها دراز میکشم به پهلو میرم محوطه هتل ده دقیقه آروم پیاده روی میک ...

منم نمیتونم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
نمي دونم، هماتوم لكه بينيش چطوريه؟ براي من يه بار بود فعلا رنگشم خيلي تيره بود

شايدم هماتوم نباشه 

فقط با سونو ميفهمي 

واسه من اول لك بيني قهوه اي بود يهو زياد شد سونو كرد دكتر كه هماتوم داشتم 

واسه شما شايد چيزي نيست الان ديگه تو بارداريا لك بيني عادي شده اگه ادامه داشت حتما برو دكتر 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من آمپول ميزنم، روزي ٢ تا... خونريزيت چقدر بود تو؟

من هم آمپول ميزنم هم شياف 

اولش خيلي كم بود در حد لك بيني بعد روز بهروز بيشتر شد

فقط استراحتت رو بيشتر كن دراز بكش 

چون دوقلو بايد خيلي مواظب باشي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام بچه ها خوبین؟الان اومدم سونو بیوفیزیکال آب دور بچه رو چک کرده میگه ۴ هست.بهم ختم بارداری داده گفته باید بری همین امشب بستری شی که سزارین شی.توروخدا برای من و نی نیم خیلی دعا کنین صحیح و سالم بیاد بغلم...استرس دارم با اینکه همش‌میگفتم پس کی به دنیا میاد الان نگرانم دعا کنین همه چیش خوب باشه و بچم اذیت نشه

برای همه منتظرا دعا میکنم و به یادتون هستم

به دکترمم زنگ میزنم که اگه میشه امشب رو صبر کنم تا فردا.اما‌سونو گفت مسئولیتش پای خودته😔التماس دعا بچه‌ها

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
شک نکن کار درستی کردی خونواده مطمنا دلسوزتن ولی پيگيري های مکررشون حتما واست ایجاد استرس میکنه ک تو ...

ممنونم عزیزم 

توکل به خدا

به من دکترم فقط گونال داده،۳۰۰ واحد تا یکشنبه.دوشنبه باید برای ویزیت برم پیشش.به شما چیا داده؟