2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
وای شرمنده میشه بگی نچرال رو چی بود کلا یادم رفته  خیلی کوتاه بگید ممنون میشم من فریز میخوا ...

دشمنت شرمنده عزیزم

نچرال همون بود که هیچ دارویی نمیدادن و طبق روال تخمک گذاری عادی بدن پیش میرفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین دیرو زود داره سوخت و سوز نداره  یادمه ی روز گرم تابستون رفتم کلنیک نوید اگه اشتباه نکنم ش ...

باورت میشه عزیزم ناامید نیستم، یعنی اصلا هیچی نیستم. سر شدم،بی حس شدم. الان چندوقته همش بغض دارم، الکی بدون اینکه بخوام گریه کنم اشکم روونه همش صورتم خیسه. دلم نمیخواد از خونه برم بیرون، دوست ندارم هیچکس رو ببینم. دوست ندارم تلفنی با کسی بحرفم. خواهرم دیشب زنگ زده هی میگه تورو خدا ما کاری کردیم از ما فراری شدی؟ از ما ناراحتی؟ نمیدونم چمه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم من ای دی اف اول رو رویان انجام دادم  دلتو خالی نمیکنم ولی من اصلا راضی نبودم  ی جا ...

نه الان خیلی فرق کرده اصلا اون مدلی نیست، خیلی خوب شده، خیلی خوب چک میکنن، من خیلی راضی بودم ولی خب بقیه دوستان خودشون باید بررسی کنن 

راستی گلم هر سوالی داشتی بپرس، هر چندتا که بشه، ان شاء الله دوباره مامان بشی

باورت میشه عزیزم ناامید نیستم، یعنی اصلا هیچی نیستم. سر شدم،بی حس شدم. الان چندوقته همش بغض دارم، ال ...

😔😔😔😔😔 لی لا جان خجالت میکشم چیزی بگم، فقط برات دعا میکنم، خیلی گناه داری، میدونم تا حالا چی کشیدی 

عزیز دلم نمیدونم چی باید بگم انشاله بحق شش ماهه امام حسین خدا جواب صبوریتو بده ب همین زودی و بشکل طب ...

راستی الان میخوای فریز انتقال بدی؟ یا پانکچر داری؟

نه الان خیلی فرق کرده اصلا اون مدلی نیست، خیلی خوب شده، خیلی خوب چک میکنن، من خیلی راضی بودم ولی خب ...

فدات شم ک با مهربونی و صبوری و با وجود بارداری وقت میزاری جواب میدی 

یادمه آنا جون هم همش در حال جواب دادن بود چ زمان غیر بارداری و چ زمان بارداری و وقتی بچه دومشرو طبیعی باردارشدن بهش گفتم این دستمزد اونهمه مهربونی و صبوریت بود ک ب تک‌تک سوالات بچه ها جواب میدادی خودشم میگف آره همینطوره قطعا خوبیایی ک ب دوستانمون میکنیم ی روزی اثرش بخودم ن برمیگرده 

😔😔😔😔😔 لی لا جان خجالت میکشم چیزی بگم، فقط برات دعا میکنم، خیلی گناه داری، میدونم تا حالا چی کشی ...

این چه حرفیه عزیزم. شرمنده ام میکنی. مرسی که برام دعا میکنی. به همه اون چیزایی که ازم میدونی یه سقط 7 هفته هم اضافه کن         

گلم معمولا کارهای اضافی برای دفعه اول انتقال بهتره انجام نشه ولی شاید الان خراش به دردت بخوره

زینبی جان راستش تحمل دردشو ندارم دیگه گفتم با بیهوشی گفت ارزش نداره بخوان بیهوش کنن اینجا هم اینکارو نمیکنن دیگه منصرف شدم کلا

خدایا کمکمون کن با دردسر کمتری مامان بشیم😔

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فدات شم ک با مهربونی و صبوری و با وجود بارداری وقت میزاری جواب میدی  یادمه آنا جون هم همش در ح ...

قربونت عزیزم من فقط به خودم کمک میکنم

اصلا نمیدونی چه قدر به فکر آنا هستم این چند روز کاش بازم یه پیام کوچیک میداد که سرش شلوغه، این جوری دلگرم میشدیم