2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
وايييييي بچه ها. دارم از خوشحالي ميميرمممممم الان كارت جنينو شوهرم گرفت گفت ٣٨تا جنين تشكيل شده اونم ...

💃💃💃💃💃💃💃خدا رو شکر چه قدر عالی

عزیزم ماشالله، لا حول و لا قوه الا لله

حسابی عیالوار شدینا😍😍😍😍

ضمنا دکتر گف آب زیاد بخورم اصلا نمیتونم چیکار کنم بتونم روزی دو لیتر آب بخورم؟  

چیزی که به ذهن من میرسه اینه که آب رو طعم دار کن. مثلا ورقه های لیمو بنداز توش، یا ورقه های میوه یا برگ نعنا مثلا.البته نعنا فکر کنم بعد انتقال نباید بخوری. بعدم اگه میتونی یه قمقمه بردار برو پیاده روی. اینجوری هم هی تشنه ات میشه مجبوری آب بخوری

البته نمیدونم من که لالایی بلدم چرا خوابم نمیبره!!!!!!!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه هیچ مشکلی نداشتم بار اولمم بود میخواستم انتقال بدم دکترم گفت خوبه شانست رو بالا میبره که انجام دا ...

گلم معمولا کارهای اضافی برای دفعه اول انتقال بهتره انجام نشه

ولی شاید الان خراش به دردت بخوره

سلام دوستان بیمارستان هستم یه ساعت بعد تخمک کشی دارم دعام کنید 

ان شاالله تخمکای خوب و با کیفیتی داری.

منم امروز اومدم سونو فولی هام ۱۲ و ۱۴ بودن.اونطوری که داشت میشمرد حدودا ۱۰ تایی بودن که کارشناس گفت الان تعداد مهم نیست باید ببینیم سونوی بعدی چطوره شاید بیشتر شدن.مهم اوناییه که سایز ۱۷ یا ۱۸ میرسن. فعلا دوباره برام گونال نوشتن اما نه از این خودکاری ها.روزی دو پودر با یه آب باید زیر جلدی دور ناف تزریق کنم.چهارشنبه دوباره برم سونو

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
دوست خوبم ی سوال کردم بالاتر  برای بالارفتن ضخامت رحم چکار کنم  بادکش  حجامت  ...

گلم والا منم ضخامتم دیر بالا رفت و قبلش کار خاصی نکردم، زندگی عادی خودمو داشتم 

البته با طب سنتی سبک زندگی سالم  رو تا حد زیادی رعایت میکردم ولی انتقالم دقیقا چند روز بعد از ماه رمضان بود عملا نمیشد کار خاصی انجام بدم

فقط چون طبعم سرد بود همیشه میوه و غذاهای گرم سعی می‌کردم بیشتر بخورم، مثل انبه و آناناس 

آب انار هم از قبل پانکچر زیاد مصرف میکردم و حتی چند تا فریز کرده بودم برای بعد از نوروز، که یواش یواش مصرف کردم 

یا مثلا رنگینک خرما رو دارچین میزدم

فقط یادمه چون ضخامتم بالا نمی‌رفت دکترم 3 روز آخر ماه رمضان رو گفت دیگه روزه نگیرم تا آب زیاد بتونم بخورم و دوز قرص ها رو بتونم در طول روز پخش کنم، و همین کارا رو به علاوه پیاده روی ادامه دادم خوب شد 

فهمیدم آب خیلی اثر داره و پخش کردن دوز استرادیول در طول روز

وايييييي بچه ها. دارم از خوشحالي ميميرمممممم الان كارت جنينو شوهرم گرفت گفت ٣٨تا جنين تشكيل شده اونم ...

عزیزم...مبارک باشه...به سلامتی.ماشاء الله.ان شاء الله همه شون نی نی میشن براتون 👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼🤭

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی عزیزم... امروز خیلی شدید شده. تو محل کار هم به هیچکی نگفتم فعلا همه میگن چته امروز بیشتر تهوع م ...

عزیزم چون اول راه هستی دمیترون رو پیشنهاد نمیدم، ویتامین B6 بهتره، اثرش کمتر هست ولی سیف تره

منفی شد 

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو