2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
مرسی عزیزم💖💙 ان شاء الله قسمت خودت و همه منتظرها ❣❣

سارا میخوای واسه مراقبت بارداری بری صارم؟ دکتر گیتی واسه سونو عالیه، خیلی ماهه، واسه سونوی قلبم، پورمطرود منو فرستاد پیش شهین رحیمی، کارش عالیه، خیلی استراحت کن و مراقب خودت باش، ان شاالله ویار نداشته باشی

نه گلم عالیه عددش، منم همین جوره هنوز به روال قبل ادامه میدم بله خون تو ادرار به خاطر آسپرين بوده و ...

جدا؟ پس نرم دیگه دکتر عدد؟ حسش نیست.

فقط میترسم پر کار بشه  ، از اونور بوم بیفته.

راستی برای اکوی قلب جنین پرسیدم .

همین سونوگرافیکه امروز رفتم.

گفتن توی آنومالی چک میکنه ، اگر لازم باشه و چیزی مشکوک باشه میفرسته اکو.

لازمه حتما برم اگر همه چی اوکی بود؟

حس میکنم طرازی همه رو میفرسته همینجوری.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من روز ۱۱ بیبی چک زدم منفی شد بعد فرداش که بشه روز ۱۲ زدم یه خط خیلی کمرنگ افتاد. روز ۸ خیلی ز ...

نمیدونم چم شد ظهری کمی نوک سینه ام درد میکرد ترسیدم علامت پری باشه .. والا عمرا اینکار نمی کردم 

درکت میکنم گلم من هنوز هیچی نشده حالم بهم میخوره 😭 

خدا كمكت كنه حالت تهوع خيلي بد عزيزم 

ببين بيسكوييت ترد رو امتحان كن صبحا كه از خواب بيدار ميشي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
حس میکنم از شما جنسیت هاشون دو جوره. من قلب هاشون خیلی نزدیک بهم بود ضربان هاشون. مثلا ۱۷۳ و ۱۷۱ و ...

واي مشخص شد جنسيت دوقلوها 😍😍😍

خدا حفظشون كنه عزيزم 

امروز بهت گفت؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان..روز هشتم انتقال هستم‌ بی بی چک زدم منفی شد😪😪

عزيزم خيلي خيلي زود زدي 

اصلا نبايد بي بي ميزاشتي 

الكي ناراحت نشو انشاالله مامان شدي 

نمیدونم چم شد ظهری کمی نوک سینه ام درد میکرد ترسیدم علامت پری باشه .. والا عمرا اینکار نمی کردم  ...

عزیزم نگران نباش الان تا پرژسترون داری پری نمیاد.سعی کن خودتو سرگرم کنی تا روز آزمایشت که انشاالله مثبته

بچه ها اینو ببینید.بعد از ظهر زدم.عکسشو گرفتم بفرستم واستون وقت نکردم.باورم نمیشه که پررنگ شد...ممنو ...

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام بچه ها

من امروز رفتم دکتر بهم یه دوره ال دی داد که از امشب بخورم تموم که شد پریود شدم برم برای انتقال انشاالله

گفت خراشم انجام بده که شانست بره بالا که قبول نکردم، آخه برای اولین انتقالم خراش دادم خیییلی درد داشت واقعا اذیت شدم دوست ندارم دیگه تجربش کنم😔

راستی بهش prp رو گفتم برام انجام بده که گفت خیلی تاثیر نداره گفت اینکار فقط یه حالت تحقیقاتی داره وگرنه تو هیچ کتاب پزشکی تایید نشده هنوز

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
گلم درسته روالش اینه یه مدت رحم و تخمدان رو به حالت خاموشی میبرن تا بهتر به داروها جواب بدی و تخمک ...

این روش چیه؟؟؟؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
حس میکنم از شما جنسیت هاشون دو جوره. من قلب هاشون خیلی نزدیک بهم بود ضربان هاشون. مثلا ۱۷۳ و ۱۷۱ و ...

مرجان گلم الان دیدم که دو قلو داری😍عزیزم مبارکت باشهههههههه

خیلی خوشحال شدم این پست رو دیدم

این مومیایی رو من از نزدیک دیدم برا درد و گرفتگی استخوان و عضلات استفاده میکنن. البته برا استعمال خا ...

عزیزم خوراکی هم هست،من که تا حالا هیچ چیز سرخود به شوهرم ندادم خیلی میترسم که شرایطش بدتر بشه،منتظرم ببینم کی شرایط فراهم میشه برم تهران طب سنتی،شما هم اگر مرکز طب سنتی معتبر میشناسی شوهرتو ببر که با توجه به طبعش بهش دارو بدن،فعلا بیچاره رو ول کن تازه از دارو خوردن راحت شده 😄ولی به تغذیش خوب رسیدگی کن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...