2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

@نفسی835    

من بس ک نگران بودم و استرس تو این چن هفته شمام یادم رفته بودش . سونو وفایی رفتین ؟؟ من امروز بازم رفتم سونو وفایی بازم آبش کم شده بودش اون هفته هشت بودش و الان شده بودش هفت خیلییی نگرانم گفتش ک هفته آینده بازم بیا .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

سلام‌شب خوش 

دوستان من تازه میخوام اقدام کنم برای میکرو . ممکنه لطفا منو راهنمایی کنید . یه مرکز خوب و پزشک حاذق تو تهران بهم معرفی کنید. یه مرکزی که خیلی شلوغ و پر ازدحام نباشه. همسرم اصلا حوصله جاهای شلوغ رو نداره . 

خودم مشکلی ندارم، همسرم آرزو اسپرم

یه دنیا بهم محبت میکنید اگه راهنمایی م کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@نفسی835     من بس ک نگران بودم و استرس تو این چن هفته شمام یادم رفته بودش . سونو وفایی ...

سلام.عزیزم..نه وفایی که نبودش اونهفته...دیگه همون سونوگرافی همیشگی خودم رفتم...

من شنیدم کسایی ک دیابت بارداری دارن اب دور بچه هم.زباد میشه حالا عجیبه براشما کم میشه....دکترت نظرش چیه الان

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام.عزیزم..نه وفایی که نبودش اونهفته...دیگه همون سونوگرافی همیشگی خودم رفتم... من شنیدم کسایی ک دی ...

آره هر ک دیابت داره آب دور بچش زیاده والا مال من برعکس کاملا نمیدونم چرا . دکتر گفتش ک بازم هفته آینده بیا سونو رو تکرار کنم خیلییی نگرانم خیلیبییی ‌ . برا شما آب و وزنش چن زده ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آره هر ک دیابت داره آب دور بچش زیاده والا مال من برعکس کاملا نمیدونم چرا . دکتر گفتش ک بازم هفته آین ...

اب دورش14بود...وزنشم.1960گرم بود..سونوگفت خوبه همه چی ولی هنوز پیش دکترم نبردم ...ب حساب دکترم 32هفته و 5روز بودم ولی سونو میگفت طبق ای وی اف32هفته ای و همه چی نرماله اما بنظرخودم یکم وزنش کمه توقع داشتم بیشترباشه...براشما وزنشو نزد؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اب دورش14بود...وزنشم.1960گرم بود..سونوگفت خوبه همه چی ولی هنوز پیش دکترم نبردم ...ب حساب دکترم 32هفت ...

ن امروز وزن نزد گفتش ک دو هفته تا س هفته ی بار وزن میزنیم گفتش ک هفته قبل اومدین این بار دیگه نمیزنم . تو سی ویک هفته و دو روز ۱۵۰۰ بودش

ن امروز وزن نزد گفتش ک دو هفته تا س هفته ی بار وزن میزنیم گفتش ک هفته قبل اومدین این بار دیگه نمیزنم ...

نگران نباش انشاءالله ک همه چی ب خوبی و خوشی پیش میره

ممنون.اما امروز بی بی چکم منفی شد. دیگه هیچ امیدی تدارم.اینقدر گریه کردم😭😭😭😭

عزیزم رو بی بی چک حساب نکن سر وقتت برو ازمایش بده انشاءالله  مثبته توکلت به خدا باشه

😍😍خدایا شکرت
سلام دوستان..روز هشتم انتقال هستم‌ بی بی چک زدم منفی شد😪😪

عزیزم به قول زینب جون باید قبل انتقال میزدی😁مگه مایکروفره عزیزم زودتر از روز ۱۲ نزنید تازه ازمایش معتبرتره عزیزم💜💜💜🌷🌷🌷انشاللله بارداری

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام‌شب خوش  دوستان من تازه میخوام اقدام کنم برای میکرو . ممکنه لطفا منو راهنمایی کنید . یه مر ...

سلام عزیزم‌اصولا این مراکزا شلوغ هست و باید صبر و حوصله داشته باشین کاری نیست که با عجله و بی حوصله پیگسرش باشی ابن سینا و رویان و می دونم خیلی خوبن من خودم ابن سینا میرم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سارا میخوای واسه مراقبت بارداری بری صارم؟ دکتر گیتی واسه سونو عالیه، خیلی ماهه، واسه سونوی قلبم، پور ...

اره عزیزم.همون میرم صارم.تو گل پسری رو با کدوم دکتر بودی از اول بارداری؟سزارینت با کی بود؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خدا كمكت كنه حالت تهوع خيلي بد عزيزم  ببين بيسكوييت ترد رو امتحان كن صبحا كه از خواب بيدار ميش ...

صبحها حالم خوبه

بعدازظهر یهو حالم خراب میشه چند روزه..😷

خدا رحم کنه بهم 😖

حس میکنم از شما جنسیت هاشون دو جوره. من قلب هاشون خیلی نزدیک بهم بود ضربان هاشون. مثلا ۱۷۳ و ۱۷۱ و ...

مبارکه گل پسری هات عزیزم 💙💙💙😍😍😍