2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046393 بازدید | 684511 پست
آستاره جون اگه صلاح میدونی پیش یه دکتر طب سنتی برو راجع به مومیایی سیاه برا همسرت بپرس، چون خیلی هار ...

ممنون از راهنماییت لی لا عزیز،اون روز که گفتی رفتم گوگل سرچ کردم یکی از خواصش تقویت قوای جنسی آقایان بود،ما خودمون برای شکستگی استخوان مصرف میکنیم میگن خیلی خاصیت داره،خودم خیلی دلم میخواد برم طب سنتی ولی متاسفانه اهواز اصلا مرکز قابل اعتماد نداره،منتظرم بیام تهران اونجا طب سنتی هم برم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از راهنماییت لی لا عزیز،اون روز که گفتی رفتم گوگل سرچ کردم یکی از خواصش تقویت قوای جنسی آقایان ...

فدااات عزیزم. آخه یه گروه بود راجع به مورفو و شرایط بد آقایان. هرکی مصرف کرده بود براش نتیجه قابل باور نبود.راستش من حتی نمیدونم چه شکلیه. طب سنتی هم بخاطر این گفتم بری که یه وقت خدای نکرده شرایط رو بدتر نکنم با این تجویز!!خوبه که میشناسیش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دکترم نگفت برای چی فقط چون سیکلم لانگ بود داد، تا ده روز بعد از پانکچرمم داشتم(حدودا یه بیست سی تایی ...

گلم دفعه قبل که تعداد زیاد داده رو نمیدونم علت چی بوده ولی قطعا تو اون دوز اثرش متفاوت بوده ولی این دفعه که تک دوز داده برای آزادسازی کاربرد داره

بچه ها من يه ماه پيش پانكچر شدم و بالاي سي تا تخمك داشتم و هايپر شدم فردا ميخام برم كارت جنينو بگي ...

عزیزم خیلی احتمالش کمه، اگر این جور بود بهتون میگفتن

فقط چرا این قدر دیر رفتی واسه کارت، خودشون گفتن؟ 

گلم دفعه قبل که تعداد زیاد داده رو نمیدونم علت چی بوده ولی قطعا تو اون دوز اثرش متفاوت بوده ولی این ...

زينب جونج ماها بايد چطور محاسبه كنيم آخرين پريود رو حساب كنيم واسه زمان بارداري ؟الان طبق پريود من ١١هفته و ٤روزم 

تاريخ زايمان رو هم زد ٩ارديبهشت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
گلم دفعه قبل که تعداد زیاد داده رو نمیدونم علت چی بوده ولی قطعا تو اون دوز اثرش متفاوت بوده ولی این ...

زینبی جان برای تیرویید رفتم چکاپ.

تی اس اچ ام شده ۰.۶۵ . زیادی کم نیست؟

بار قبل ۱.۱ بود؟ 

البته توی رنجه.پایین  رنجشو زده ۰.۳

راستی آز خون توی ادرار رو هم دادم.

آخرین بار ک آسپرین میخوردم ۳۰_۴۰ هم شده بود ، 

گفتم حالا که ده روزه بخاطر هماتوم آسپرین نمیخورم ، ببینم فرقی میکنه یا نه. شده ۸_۱۰

پس اثر آسپرین بوده خیلیش

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دوستان سايز دو صفر و نيوبرن يعني چي ؟ بعد واسه روزاي اول نوزادي بايد ٠تا٣ماه بگيريم ؟

عزیزم چون دو قلو داری دوصفر بگیر حتما 

0هم یعنی نیوبرن، میگن تا دو سه هفته نیاز میشه

ولی دو قلو ها تعداد بیشتر نیاز دارن🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍

زینبی جان برای تیرویید رفتم چکاپ. تی اس اچ ام شده ۰.۶۵ . زیادی کم نیست؟ بار قبل ۱.۱ بود؟  ال ...

نه گلم عالیه عددش، منم همین جوره هنوز به روال قبل ادامه میدم

بله خون تو ادرار به خاطر آسپرين بوده و اثرش تا 10 روز هست طول میکشه تا پاک بشه اثرش

ممنون عزیزم... ابن سینا انتقال دادم مشکل همسرم بود.... کار خاصی نکردم فقط قبل انتقال گرمی میخوردم

سما جان استراحتت چجوري بود بعد انتقال؟ جنينات چند روزه بودن و خودت چند سالته؟

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سونوی داپلر هم کرد که سومین جنین خارج رحمی نباشه که گفت چیزی ندیدم. ولی گفت برای سونوی قلب اومدی بگو ...

سلام خانم مبارکتون باشه دوقلویی خیلی عالیه من که خیلی دوست دارم ببخشید شما کدوم مرکز انجام دادید و مشکلتون چی بوده؟؟