2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
سلام بچه ها من پنجشنبه رفتم سونو برای دیدن ساک جنین و گفت 2 تا ساک دیده میشه... یعنی دوقلو باردارمم ...

سلام عزیزم مبارک باشه 😍 😍 😍 😍 

ان شاالله بارداری و زایمان راحتی داشته باشی و به سلامتی بغلشون کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان سلام

كسي ميدونه كدوم بيمارستان دولتي در تهران كار ميكرو و اي وي افش خوبه؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
مرسی دختر مهربون    

سما جون مادرانگيت رو بهت تبريك ميگم انشالله كه اين نه ماه رو به سلامتي بگذروني

عزيزم ميشه بگي كجا انتقال دادي؟ مشكلت چي بود و چه كارهايي قبل و بعد انتقال انجام دادي

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سلام تبریک میگم عزیزم،شما ابن سینا بودین?دکتر همسرتون کی بود.چ داروهایی بهش داد؟ببخشیداینقدر سوال کر ...

آستاره جون اگه صلاح میدونی پیش یه دکتر طب سنتی برو راجع به مومیایی سیاه برا همسرت بپرس، چون خیلی هارو دیدم با مصرفش وضع اسپرم از این رو به اون رو شده. طبع و اینا رو هم حتما در نظر بگیر.من اطلاع دقیقی راجع بهش ندارم وگرنه حتما کامل در اختیار میذاشتم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
2 تاش 3 روزه بود یکیش 5 روزه. حالا نمی دونم کدوما گرفته

به حساب من ميشه ٥هفته و دوروز فكر ميكنم 

البته جنين ٣روزه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
واي عزيزم خدا. روشكر،ايشالا براي منم بشه دعا كن🥰😍❤️

قربونت، حتما😍 انشاالله❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آخه من روز دوم پری سونو شدم.ال دی و بوسرلین نوشتن.سونوی بعدیم حدود یک ماه بعد اونه تا داروهای اصلی ر ...

گلم درسته روالش اینه

یه مدت رحم و تخمدان رو به حالت خاموشی میبرن تا بهتر به داروها جواب بدی و تخمک های یکدست تولید بشه

فکر کنم شما ۲ روز با من متفاوت بودی.برامن ۲۹ وقت سونو دادن.شما تغذیه ت چطوری هستش؟.گرمیجات.ورزش

آره درسته عزیزم ، من تغذیه م خیلی فرقی نکرده فقط خیلی وقته ترشی کاملا قطع کردم و لبنیات هم بسیار کم ، روزی هم دو تا خرما با چایی میخورم ، رویان به من گفتن که فست فود هم سعی کنم نخورم که این ماه فست فود هم نخوردم ولی ماههای قبل خوردم ، ورزشم که چون شاغلم بیشتر تایمم باید نشسته باشم و کار انجام بدم ولی میرم خونه درحد نیم ساعت سعی میکنم پیاده برم باقی فعالیتهام هم کلاً عادیه دیگه توکل به خدا

ببین من 31 شهریور انتقالم بود. توی سونو گفت 4 هفته و 5 روز سن جنین. میشه حساب کنی برام؟ من حالیم نشد ...

سن بارداریت تا تاریخ اخرین پریودیت حساب کن  به تاریخ انتقال حساب نکن

خدایا رو شکرت 
سما جون مادرانگيت رو بهت تبريك ميگم انشالله كه اين نه ماه رو به سلامتي بگذروني عزيزم ميشه بگي كجا ا ...

ممنون عزیزم... ابن سینا انتقال دادم مشکل همسرم بود.... کار خاصی نکردم فقط قبل انتقال گرمی میخوردم