2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من پنجشنبه رفتم سونو برای دیدن ساک جنین و گفت 2 تا ساک دیده میشه... یعنی دوقلو باردارمم ...

مبارک باشه عزیزم،چ جالب،دوقلو سختی داره اما شیرینه،منم فردا تخمک کشی دارم وای چقد دوست دارم دوقلو دار شم😊مواظب نی نی ها باش گلم

عزیزم منم سیکلم لانگ بود.همه چی خوب بود کیستی هم نبود اما پریود بعدی بعد از مصرف ال دی و بوسرلین که ...

عزیزم ممنونم از اطلاعاتت.الان شما چه مدته تو سیکلین؟تو چه مرحله ای هستین؟

خدایا شکرت  
سلام منم سیکلم لانگه ولی هنوز دارم ال دی و آمپول بوسرلین استفاده میکنم هنوز به سونو اول نرسیدم

فکر کنم شما ۲ روز با من متفاوت بودی.برامن ۲۹ وقت سونو دادن.شما تغذیه ت چطوری هستش؟.گرمیجات.ورزش

خدایا شکرت  
سلام بچه ها من پنجشنبه رفتم سونو برای دیدن ساک جنین و گفت 2 تا ساک دیده میشه... یعنی دوقلو باردارمم ...

سلام عزیزم.مبارک باشه ان شاالله.

میگم مشکل همسر شما چی بود؟یه جا نوشتی مورفو ۵۰ درصد.یه جا صفر.

منم ۴۰ سالمه.شوهرم فقط تعداد اسپرمش خوب بود.بقیه صفر.ولی ما دوبار عمل واریکوسل انجام دادیم.هیچ فرقی نکرد.کاش ماهم مثل شما سریعتر اقدام میکردیم.الان دو ساله

خدایا شکرت  
چرا عزیزم بستگی به ساعات گذشته از لقاح داره  و اینکه گاهی مثلا به جنینی که 50 ساعت از لقاحش گذ ...

ممنون از جوابت، آخه من جنینام هشت سلولی a هستن همشون گفتم نکنه ضعیف باشن بخاطر این پرسیدم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
پس اول با ال دی شروع کردین؟میشه بگی سونوهای بعدیت جطور بودن؟چند روز به چند روز رفتی؟کیست داشتی که لا ...

بله عزیزم

من کیست نداشتم فقط چون پارسال که پانکچر کردم با وجود اینکه تخمکام زیاد بود ولی تعداد جنینام خیلی کم شد دیگه این دفعه دکترم گفت باید سیکل لانگ رو امتحان کنیم شاید بدنت بهتر جواب بده که خداروشکر همینجورم شد

سونوی اولمو روز دوم پریودی رفتم بعدی رو روز نهم و آخریشو فرداش یعنی دهم و دوازدهم سیکلمم پانکچر شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم، هزار ماشاالله چقدر عالی، مبارک باشه❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ممنونم از اطلاعاتت.الان شما چه مدته تو سیکلین؟تو چه مرحله ای هستین؟

امروز ششمین روزیه که دارم آمپول گونال میزنم.فردا باید برم سونو که ببینن تخمدونام چطور جواب داده.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام عزیزم.مبارک باشه ان شاالله. میگم مشکل همسر شما چی بود؟یه جا نوشتی مورفو ۵۰ درصد.یه جا صفر. من ...

ممنون عزیزم. اون 50% رو آزمایشگاه بیرون رفته بودیم که اشتباه بود. بعد که آزمایشگاه خود ابن سینا رفتیم گفت صفر. هم مورفو هم تحرک... هر چه زودتر اقدام کنین بهتره