2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046498 بازدید | 684518 پست
گلم کاتالوگ تمام داروها نوشته عوارض جانبی چی هست، ولی باز هم دقت کنی می بینی نوشته در صورت هر گونه م ...

عزیزم رفتم بیمارستان برام ازمایش نوشت گفتن تو ببخشید ادرار خون هست سرم زدم بعدا برم پیش متخصص

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
سلام عزیزم نمیدونم چرا حس خوبی به این موضوع ندارم، اره به منم گفت برم عرفان هزینشم یک میلیون وپانصد، ...

عزیزم هر کار دکترت میگه انجام بده. منم شوهرم آزو هستش.۳بار انتقال منفی داشتم، خودم مشکلی ندارم ولی اینسری که انتقال دادم هم پی آر پی و هم خراش آندومتر انجام دادم.هرکی هر کار میگه انجام میدم تا خدا چی بخواد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نترس دختر گل محل زندگی ویروس و باکتری سرماخوردگی دستگاه تنفس هست با جای دیگه کار نداره  فقط ن ...

سلام شبتون بخیر..خداروشکر خیلی بهترم فقط عطسه اذیتم کرده ..من یه سوال داشتم چند روزه که تو بعضی از ساعات روز از شکم به پایین بدجور گرمم میشه طوری که ای حرارت اذیتم میکنه ..شما چی میگید؟؟

من تا هفته 16 و 17 همون فولیک داشتم  بعدش برام قرص آهن نوشت، و پرینامکس بارداری  غیر از ...

یعنی الان اسید فولیک ندارین؟ چرا ب من اسید فولیک ۵ داد؟

حالا ک گفتین شک کردم که وقتی سه ماه تموم میشه اسید فولیک قطع میشه و قرص آهن شروع میشه.

اما من دو تاشو دارم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آخه دردم خیلی پایینه. روی قسمت بیکینی. اصلا دلم نیست. نمیدونم. عصب سیاتیکمم کلا تو بازی میره ولی ...

خداروشکر که دیگه تکرار نشده..نگران نباش ...اگه خدانکرده تکرار شد برو دکتر حتما...

چشمتم روشن گل پسری اومد پیشت 😍

مرسی عزیزم از توضیحاتت...التماس دعا 💖💙💖💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها اینو ببینید.بعد از ظهر زدم.عکسشو گرفتم بفرستم واستون وقت نکردم.باورم نمیشه که پررنگ شد...ممنون ازهمتون بابت دعاهاتون تو حقم 💖💙 ان شاء الله قسمت همه منتظرها از این بی بی چکهای دوخطه 💖💙

دعاکنید لطفا که تااخرش خوب پیش بره واسم ❣❣❣امروز روز یازده انتقالم بود.دوشنبه ازمایش دارم...

سلام شبتون بخیر..خداروشکر خیلی بهترم فقط عطسه اذیتم کرده ..من یه سوال داشتم چند روزه که تو بعض ...

عزیزم منم همینطور بودم از روز پنجم انتقال..

بچه ها اینو ببینید.بعد از ظهر زدم.عکسشو گرفتم بفرستم واستون وقت نکردم.باورم نمیشه که پررنگ شد...ممنو ...

😍😍😍😍😍وااای ساراجون..چقد خوشحال شدم...گفتم ایندفعه مثبتی...

خداروشکر .واقعا اگه خدا بخاد..با اون همه کار وزحمت هم.میشه مثبت شد

عربزم.بااین بی بی فرداهم آز بدی مشخصه😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها اینو ببینید.بعد از ظهر زدم.عکسشو گرفتم بفرستم واستون وقت نکردم.باورم نمیشه که پررنگ شد...ممنو ...

مبارکه عزیزم. خسته هم نباشی،امیدوارم دنیا همیشه به کامت باشه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

وااااااااااااای مبارکه عزیزم برا ما هم دعا کن منم انتقال دادم همین سه تا رو داشتم که انتقال دادم دعا کن انتظار، 8 ساله منم تموم بشه جنین هات چند روزه بود

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

سلام‌دوستان.‌ پریود بعد ازانتقال منفی آیا طولانیه؟

الان ۱۰ روزه خونریزی دارم و ببخشید هنوزم خون تازه و بامقدار متوسط تا کم هست. ممنون میشم راهنمایی کنید

چون هم‌ نگرانم و هم خسته از طولانی شدن پری.