2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

[QUOTE=107963912]سلام شب همگی بخیر کسانی که ای وی اف کردن هفته چنم رفتن برا سنو ان تی غربالگری.به من گفته تاریخی که سه ماهت تمام میشه یعنی من هر 25 ماه میرم داخل ماه بعدی بارداری  من میخواستم چند روز جلوتر برم 22 برم تشکل نداره چون میگن سنو از هفته 11 تا 13 میگیرن 22 میشه 12 هفته تمام

نمیدونم گلم،  من یک هفته بعد از مثبت شدن واژینال گذاشتم نمی‌رفت، فشار دادم لکه بینی شروع شد&nb ...

مرسی. کلا دکترم اینطوریه. وسواسه. حالا فردا میرم پیشش ببینم چی میگه‌، داروهام رو قطع نکردم. دعا کن هرچی به صلاحمه بشه. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به امید خدا چرا یه مقدار که بهم می ریزه، مثلا من بار اول پانکچرم دقیقا یه هفته بعدش پریود شدم یعنی ...

نه گفته ولی سونو واسه چکاپ داده بود گفت شما حتما هایپر میشین

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم بستگی به نظر دکترت داره، به من چون هایپر شده بودم گفتن پریود سوم شروع شد بیا

اااا پس هر دکتری یه چیزی میگه یا دوتا پریه یا ۳ تا چقدر بده انتظار

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

ســـــــــلامممم به همگیییی ننه هایی جدید و قدیمی امیدوارم حال همتون خوب باشه🌹😍❤️ 

حضور کم رنگ منو ببخشید بخاطر دلایلی تصمیم گرفته بودم سایت کم بیام ولی به یاد دوستانمم هستم 🌸🌹 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام رو ماهت نه نداشتم اما روز دو فولی تقریبا یک سایز بودن اره دکتر گفت روش و دارو رو باید عوض کن ...

سلام خواهر خوبی چه خوب شد دیدمت به یادت بودم حالت خوبه😘😍چه خبر ؟چیکارا میکنی ؟

منم مث سهیلا جان فک می کنم منظور دکترت پی ار پی بوده همون طور که خودت نوشتی لنفوسیت تراپی یه روش من ...

نمیدونم عزیزم آخه تو برگه ای که داده نوشته لنفو،هزینشم زیاده یک ونیم آخه موندم با این همه هزینه چکارکنم متاسفانه همسرم چهار ماهه بیکاره تو هزینه ها خودمون موندیم حالا اگه اینجور چیزا الکی باشه واقعا ادم چقدر میسوزه با این شرایط اقتصادی

😍😍خدایا شکرت
سلام عزیزم چرا ممکن نباشه، خیلی شبیه شما داشتیم، ان شاالله مامان شدی، اگر عقب انداختی آز بتا بده حتم ...

سلام زینبی جان خوبی به به کاکلی رو بهت تبریک میگم خدا برات حفظش کنه 🙏🏻🌹😍 

گلم سوالی داشتم این گل دختر من همیشه سمت چپم هست 

شبا وقتی پهلو به پهلو میشم خودشو مثل توپ گرد میکنه و یکم دردم داره با ماساژ جابجا میشه ،،سوالم انقباض چطوریه ؟؟ نکنه خودشو گرد میکنه انقباضه ؟!😥  یه روز بدون استرس نمیشه گذشت😩

سلام خواهر خوبی چه خوب شد دیدمت به یادت بودم حالت خوبه😘😍چه خبر ؟چیکارا میکنی ؟

من اون موقع که شما انتقال دادین منفی شد خواننده خاموش بودم، خیلی خوشحال شدم دیدم تیکر بارداری زدین❤(امیدوارم با یه الهامی دیگه اشتباه نگرفته باشم)

میشه بگین بار چندم مثبت شدین؟ من دو بار انتقال دادم منفی شد ماه بعد بار سومم میشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم، دست شما نیست گلم  دفعه بعد باید دکترت روشش رو تغییر بده  این دفعه ال دی داشت ...

راستی گلم غربالگری دومم رفته بودم همه چی خوب بود و بخاطر درد زیر شکمم گفتن باید منیزیم بخورم ولی این استرسا دست وردارنیست😩

عزیزم دقیقا این روش منسوخ شده و به جاش اگر مشکل ایمنی بالفرض داشته باشی سرم و پرد هست، اونها موثرتر ...

زینب جان من اصلا مشکل ایمنی انعقادی ندارم تازه این کارا دوروز قبل انتقال انجام نمیده انتقالام میفته ماه بعد اخه چرا این ماه میخاد لنفو کنه ماه بعد انتقال؟یعنی تاثیرش تاماه بعد میمونه؟خدایا عجب اشتباهی کردم رفتم پیش عارفی😢😢😢😢😢 

😍😍خدایا شکرت
[QUOTE=107862298]سلام دوستای خوبم کسی تابه حال لنفوسیت تراپی انجام داده؟دکتر عارفی برام تجویز کرده و ...

رزاقی کجاست؟ تو ابن سینا ویزیت میکنه؟من از شهرستان میام رفت و آمد خیییییلی برام سخته دیگه میگم نصف را ها با عارفی رفتم بقیشم برم. برام غیر ممکنه وسط راه باز برم پیش یه پزشک دیگه مجبورم با همین ادامه بدم تاحالا کلی هزینه کردم پیش عارفی

😍😍خدایا شکرت
من اون موقع که شما انتقال دادین منفی شد خواننده خاموش بودم، خیلی خوشحال شدم دیدم تیکر بارداری زدین❤( ...

سلام گلم نظر لطفته ان شالله بزودی زود قسمت خودت و دوستان منتظر 🙏🏻🌹

با چهارمین انتقالم مثبت شدم شاید اگر یادت باشه انتقالم همشون بدون استراحت بود هر ماه پشت سرهم انتقال میدادن ،،، منفی شدن خیلی سخته این دوران رو برای هیچ بنده ای ارزو نمیکنم 

دوستان از @elhamiiiiiiiii   خبر ندارین؟؟ من تقریبا ۱۵-۱۶ روز پیش بهش پیام دادم جواب نداده ح ...

منو به  بزرگواری خودت ببخش 😂 تشکر واقعا ازین که بیادم بودی گلم 🌹😍

سلام گلم نظر لطفته ان شالله بزودی زود قسمت خودت و دوستان منتظر 🙏🏻🌹 با چهارمین انتقالم مثبت شدم ش ...

قربونت، انشاالله❤❤❤

پس آخرین سریه انتقال کار خاصی نکردین؟

ببخشید همش سوال میپرسم😔

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...