2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
میبینی تورو خدا؟ میدونن اما خودشون رو به ندونستن میزنن. بارها شنیدم میگن زن فلانی دخترزاست!! یا از ...

میدونی چیه لی لا جان، حالا ممکنه محیط واژن یک زن اسپرم های y رو بیشتر نابود کنه گاهی 

ولی اغلب خود مرد توان ساخت اون نوع اسپرم رو به صورت سالم نداره، خصوصا اگر تو میکرو همه دختر بشن یعنی دیگه اون مرد با صد تا زن دیگه ازدواج کنه باز دختر دار میشه

اصلا گاهی یه سری بیماری های ژنتیکی نهفته در پدر یا مادر هست به نام بیماری های وابسته به جنسیت

که واقعا خدا داره لطف میکنه به اون طرف که فقط بهش دختر یا پسر میده، اگر برعکس باشه حتما ضرر می بینن

تو یکی از آشناها طرف خیلی به خدا التماس کرد دختر دار بشه، بعد از 4 تا پسر کاملا سالم خدا بهشون دختر داد ولی فهمیدن بله یه بیماری ژنتیکی داشتن که فقط در دخترها بروز میکرده، الان اون طفل معصوم چه گناهی کرده یک عمر باید با مشکل حرکتی سر کنه، مادرش آه می‌کشید اون اوایل میگفت خدا برام خیر می خواست من نمی دونستم

جدای از اینا امیدوارم بحث تعیین جنسیت خیلی موفقیتش بیشتر بشه،چون بعضی خانواده فقط باید پسر داشته باشن و گرنه دختر دار بشن مشکل ژنتیکی خواهد داشت، یا بعضی خانواده ها فقط باید دختر داشته باشن به همون دلیل، درسته خیلی تعداد این کیس ها کم هست ولی خوب اونها هم آرزو دارن بچه سالم داشته باشن

عزیزم این کلا لیست آزمایش های تکمیلی هست آنا جون زحمتش رو کشیده، هر کدوم رو دکتر صلاح بدونه برات برر ...

مرسی زینب جووون از پاسخت.

خط چهارم نوشتی اگر مشکل خود ایمنی نداری نیاز به بررسی نیست.مشکل خودایمنی تحت چه عنوانی هست؟انگلیسیش،که ببینم دادم یا نه.

من یک بار انتقال منفی داشتم و جنین هم ندارم،باید دوباره از اول شروع کنم.هیسترو هم تازه کردم.گفتم دیگه آزمایش هام کامل باشه قبل شروع پروسه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز روز چهارم میشه عزیزم، تو چی گلم؟ دارو‌چی داری؟ کدوم‌مرکز هستی، به امید خدا همگی با هم جشن ماما ...

من روز نهم،خب پنج روز با هم فرق داریم،من بیمارستان مادر یزد،دارو امپول گونالف و سوماتروپین،شما چی دارین دارو!کی باید سونو برین!من دیروز یه آمپول دیگم اضافه شد ک زدم امروز آزمایش ال اچ و هپاتیت و ایدز و اینا داشتم غروب برم ببینم دکتر چی میگه برای تخمک کشی

خدا رو شکر که نتیجه صبوریت رو گرفتی عزیزم. خوشحالم برای بی بی چکت. فقط یه چیزی، با اینهمه استرس و هز ...

😄😄😄

قربونت برم

اره دیگه حواسمو جمع میکنم حتما ..حالا خداکنه واقعی باشه این بی بی چکها.نخوره تو ذوقم 

التماس دعا 💖💖💖💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
امروز روز چهارم میشه عزیزم، تو چی گلم؟ دارو‌چی داری؟ کدوم‌مرکز هستی، به امید خدا همگی با هم جشن ماما ...

راستی شما و دلارام جون باهم هستین من فقط 5 روز جلوترم،خبر بدین کی چی شد منم تو جریان میذارم ک چی شد،دلارام جون شما هم خبر  بدی از خودت عزیزم

قطعا واقعیه عزیزدلم ولی انقد خودتو خسته نکن مامان خانم.خیلی برات خوشحال شدم بخدا‌ دلم روشن بود مثبتی ...

قربون دلت.چشم گلم ❣❣❣

ان شاء الله اگه مثبته واقعیه قسمت همه منتظرها 💖💖💖

ان شاء الله مثل انا جون و مامان سبحان بعد دخترت سر سال نشده بازم بی بی مثبتتو ببینی و سورپرایز بشی 😍😍😍

مرسی زینب جووون از پاسخت. خط چهارم نوشتی اگر مشکل خود ایمنی نداری نیاز به بررسی نیست.مشکل خودایمنی ...

ببین گلم خود ایمنی شامل طیف وسیعی از بیماری ها میشه مثل لوپوس، رماتیسم، پمفیگوس، ام اس و... اگر سالن هستی بررسی سی دی مارکر ها تا زیر سه بار انتقال منفی با وجود جنین های خوب، ارزش نداره 

تازه بعد از سه بار انتقال منفی اگر سه تا آیتم یا بیشتر مشکل داشته باشه سرم تراپی تاثیر مثبت داره و گرنه برای خانم ها با یک یا دو آیتم تاثیری نداشته

هم ارزش علمی نداره هم هزینه ایی، نهایت آیتم های انعقادی رو فقط انجام بده

خدا حاجت دلشون رو بده من یه دوجین هم دختر داشته باشم همسرم خوشه!! نمیدونم نمیشه قضاوتشون کرد اما . ...

اره دیگه یه سری شون از طرف  همسرشون مجبورن..وگرنه بعید میدونم هیچ زنی از هم جنس خودش بدش بیاد!!

نه بابا بخور نوش جونت استرس بده فقط گلم  ببین مامانم سر من دمنوش زعفرون لیوانی می‌خورده تا پر ...

ناقلا سفت و سخت چسبیده بودیا،میگفتی هر طور هست من باید به دنیا بیام. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم کی باید ازمایش بدی!!!انشالله ک مثبت باشه گلم،علائم چی داری !

دوشنبه ازمایش دارم.مرسی گلم

علائم که نمیشه گفت؛ عوارض داروهاست که از دیروز زیاد شده.تهوع و دل ضعفه خیلی زیاد .دهنمم خیلی تلخه.بدنم داغه.دستها  و پاهام یخه..

عزیزم 18 تا تخمک که 13 تا جنین شد، ولی 12 تا فریز کردن چون یکیش کیفیت نداشت 

خب خدا رو شکر تخمک زیاد داشتی جنین هم خوب تشکیل شده تو سونو اول بهت گفتن چند تا فولیول داری!از من پس خیلی کمه فک کنم گفتن 5 تا،دیروز ک روز هشتم رفتن گفتن،ولی دکتر گفت خیلی خوبه چون سایز 16 17 19 اینابود گفت خیلی خوبه،ولی من نگرانم ک کمه

دوشنبه ازمایش دارم.مرسی گلم علائم که نمیشه گفت؛ عوارض داروهاست که از دیروز زیاد شده.تهوع و دل ضعفه ...

انشأالله ک مثبت شی،برا منم دعا کن،باز خداروشکر شما یه بچه دارین این خودش یه نعمت بزرگه گلم،قدرشو بدون