2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046599 بازدید | 684531 پست
واي منم خيلي پسته تازه ميخورمممم... اينجوري كه هيچي نبايد بخوريم پس اون بچه از كجا ويتامين بگيره؟

نه بابا بخور نوش جونت

استرس بده فقط گلم 

ببین مامانم سر من دمنوش زعفرون لیوانی می‌خورده تا پریود بیاد خبر نداشته حامله س😂😂😂😂 یک لک هم ندید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم میگم اینکه میگن بیشتر کمپوت میوه ها رو بخورین خام نخورید بعد انتقال درسته؟ مثلا من سیب و ...

نه گلم کامپوت پر از شکر هست و ویتامین های محلول در میوه رسما کامل از بین رفته نهایت برای یبوست خوبه و هوس میوه ایی که فصلش نیست

هیچی جای میوه تازه رو نمیگیره عزیزم

حتی آبمیوه طبیعی هم بلافاصله بعد از تهیه باید مصرف بشه و گرنه ویتامین های نازنین از بین میرن

کدوم‌مرکز بودی عزیزم؟ احتمالا یکشنبه بری بهت میدن فک کنم برا اینه که فولیکولا هم اندازه شن، من میترس ...

عزیزم شما روز چندمی داری امپول میزنی!انشالله هممون ب لطف و معجزه خدای مهربان زودتر مامان شیم گلم

نه بابا بخور نوش جونت استرس بده فقط گلم  ببین مامانم سر من دمنوش زعفرون لیوانی می‌خورده تا پر ...

زینب جون میگم مگه میشه ادم از روز نه انتقال حالت تهوع بیاد سراغش؟؟با خودم میگم از شب که اگه مثبت واقعی باشه ،بچه هام فکرکنم دارن اون تو وحشی بازی درمیارن 😂هم حالم بهم میخوره از غذا.هم دلم ضعف میره..دمیترون خوردم هیچی نشده 😭یه ساعته دارم قدم میزنم تو اتاق از حال خراب معده م

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام زینب جان  من دو روز سرما خوردم خودمو بستم ب مخلوط اب جوش و عسل و لیمو تازه. شلغم ،لیمو شی ...

گلم خیلی عالی بوده کارهایی که کردی 

فقط چک کن تب نداشته باشی و ترشحات چرکی از گلو و بینی نباشه 

اگر نبود دیگه تحمل باید کرد و همون درمان های خونگی جواب میده،

راستی مایعات ولرم برای سرماخوردگی عالیه، سرم نمکی یا اسپری نمکی داخل بینی هم معجزه میکنه، در حد آنتی بیوتیک موثر هست، اینو دوستم که پزشک هست گفت

حرفات درسته عزیزم...همه شو قبول دارم..وضع مالیشون خوبه ‌.اتفاقا همسرم جمعه میخاد بگه بهشون که پرستار ...

الهی عزیزم خوب حق داری خسته باشی

سارا جان اینبار به شوهرت تاکید کن از موضعش کوتاه نیاد.چون ممکنه اینبار هم باهاش مخالفت بشه هم از طرف مادر شوهرت هم از طرف برادر شوهرت.مهم اینه که شوهرت حرفشو یه کلام بزنه یعنی منظورم اینه دیگه اجازه مخالفت نده

به امید خدا همه چیز درست میشه عزیزم

زینب جون میگم مگه میشه ادم از روز نه انتقال حالت تهوع بیاد سراغش؟؟با خودم میگم از شب که اگه مثبت واق ...

عزیزم اگر شمایی با اون سابقه تهوع امکانش هست😖😖😖🥴🥴🥴🥴

شایدم دو قلویی چیزی هست😍😍😍

خلاصه فکر کنم با این حالت تهوع میخوان از کارهای سنگین نجاتت بدن جوجه ها

گلم خیلی عالی بوده کارهایی که کردی  فقط چک کن تب نداشته باشی و ترشحات چرکی از گلو و بینی نباشه ...

خلط دارم نمی دونم ب این می گن ترشحات چرکی عزیزم؟تبمو چک کردم دما بدنم اول 36/5اینا بود بعد رفت رو 35

الهی عزیزم خوب حق داری خسته باشی سارا جان اینبار به شوهرت تاکید کن از موضعش کوتاه نیاد.چون ممکنه ای ...

قربونت برم.مرسی از دعای خیرت

اره حتما همین کارو میکنیم..چون من واقعا دیگه توانی ندارم

دکتر درست گفته ،رشدشون خوب بوده خدا رو شکر،احتمالا تا روز پانکچر هم بیشتر میشن،منم فکر میکردم ۴ تا د ...

اره عزیزم جوانه گندم رو ب صورت پورد شده میخورم بعدشم آب میخورم صبح یه قاشق شبم یه قاشق میخوردم،الان شما تو چ مرحله ایی هستی گلم!!!!

خلط دارم نمی دونم ب این می گن ترشحات چرکی عزیزم؟تبمو چک کردم دما بدنم اول 36/5اینا بود بعد رفت ...

خلط و ترشحات بینی سبز رنگ یعنی عفونت

هر چی پر رنگ تر و غلیظ تر باشه، یعنی شدتش هم بیشتره

ببخشید چندش آوره ولی جور دیگه ایی نمیشد بگم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙈🙈🙈😖😖😖

البته ویزیت دارم با دکترم حتما اکر بکه مجاز ب خوردن دارو هستم میرم دکتر دوست ندارم دارو بخورم کم الانشم دارو ندارم انوکسا و اسپرین دارم شیاف دارم پرولوتن بعدم خواهر شوهرم کفت سرما خورد تو بارداری دکتر اجازه دارو خوردن نداد بهش کلا 

عزیزم اگر شمایی با اون سابقه تهوع امکانش هست😖😖😖🥴🥴🥴🥴 شایدم دو قلویی چیزی هست😍😍😍 خلاصه فکر ...

وای فکرشو میکنم مثل بارداری قبلیم میخاد بشه ...😭😭😭 امشب همون بوهایی که دوازده سال پیش بدم میومد انگار جلو بینیم بود همین طور 😷😷😷

شوهرم میگه توهم زدی 😂 ولی واقعا همون بوهاست😷