2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

سلام خانومها، یه سوال دارم، برای مرحله انتقال ای وی اف جنین ها زو مستقیم داخل رحم میگذارند یا فقط تزریق میکنند به داخل تا خودش وارد رحم بشه؟ 

خداجون میدونم تنهایی هامو میبینی و از حال دلم خبر داری از اشتیاقم واسه مادر شدن و لحظه شماری و منتظربودن همه رو میدونی، از لحظات امیدواری وناامیدی،از گریه هام از دل شکستم از حسرت هام از آرزوهام همه رو میدونی و میبینیخداجون پس خودت کمکم کن هرچی خیره همون رو واسم پیش بیار که غیراز تو تکیه گاهی ندارم ای خدای بزرگ و ای معبود مهربان و بخشنده من،                      منتظر هدیه بزرگ از سمت تو هستم♥️♥️♥️
سلام خاکستری جون خوبی? دخمل گلت خوبه? زمان زایمانت مشخص شد به سلامتی?

سلام فداتشم خداروشکر خوبیم.خودت و نی نی خوبین؟

من هنوز نه شنبه قطعی بهم‌میگه دکترم.تو چی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ مدت باید استفاده بشه ؟قیمتش چقدر گلم واینکه دکتر طاهری پناه کدوم مرکز؟

عزیزم بیمارستان عرفان نیایش هستن. سیصدو هفتاد هشتاد تومن و چهارصدو خورده ای.برای خانوم و آقا حدودا ۹۰۰ اینا میشه. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم من تهران نیستم. ۵ دونه بیشتر از قرصمم نمونده. ولی اینجا ، وقتی من دنبال دو میگشتم ، یکش بود. ...

ممنونم از لطفت 

خداروشکر تونستم پیدا کنم اونم دو بسته

حالا شما چند وقت شماره دو رو مصرف کردید؟؟؟ 

عزیزم من ماه پیش از داروخونه صارم خریدم.زنگ بزن ببین شاید هنوز داشته باشن ۰۲۱۴۷۰۲

خیلی ممنونم ک شماره دادی ولی بالاخره امروز تونستم پیدا کنم شماره یک رو 

فقط ی چیزی قرصای شما هم تا 2019 اعتبار داره درسته؟؟؟ 

خواهش میکنم عزیزم، راستش صفحات 1 تا 10 یک جا نوشته بود آنا جون ولی اغلب هر. کس مامان میشه دیگه چون ا ...

آهان من فکر کردم کارهای قبل انتقال صفحش مشخصه 

پس خودم باید پیدا کنم 

بازم ممنون عزیزم

سلام فداتشم خداروشکر خوبیم.خودت و نی نی خوبین؟ من هنوز نه شنبه قطعی بهم‌میگه دکترم.تو چی؟

خدا رو شکر انشالله همیشه سلامت باشی. ما هم بد نیستیم خانم گلی والا من دوشنبه 22 وقت دکتر دارم برم ببینم کی میگه من که دیگه دوست دارم تا آخر ماه یه روز بگه به نظرت میشه?

افشان جان به امید خدا اینبار بارداری.بتا هم داره رشد می کنه خیلی خوبه.دکترا به اینجور موار می گند جن ...

امیدوارم صنم جان

اونقدر تو نت چیزای نگران کننده نوشته خیلی بهم ریختم٫ دیگه توکل به خدا٫ هر چی خواستش باشه من تسلیمم

سلام دوستان . فردا غربالگری اول دارم چجوریه باید اب زیاد بخورم  شلواری چیزی عین سونوهای قبلی ...

نه عزیزم سونو شکمیه...از خونه شروع کن به ابمیوه و آب خوردن کمی هم راه برو تو مطب...به سلامتی انشالله که خبر سلامتی نی نی رو میشنوی😇😍

سلام شب همگی بخیر من یه سوال داشتم ممنون میشم  جواب بدین من الان هفته 12 بارداری هستم شکر خدا ب ...

عزیزم بستگی به پزشکت داره...من همون 6هفته و 5روز که برای قلب رفتم دیگه استرادیولمو تا هفته بعدش قطع کرد.ولی آسپرینو تا هفته 24خوردم...آمپولو و شیافمو بعد از 12هفته که ان تی و غربال اول رودادم یواش یواش قطع کرد که تا هفته 14طول کشید....واسه من اینطوری بود همه قرار نیس از یه قانون خاص تبعیت کنن باید بپرسی از پزشکت

سلام خانومها، یه سوال دارم، برای مرحله انتقال ای وی اف جنین ها زو مستقیم داخل رحم میگذارند یا فقط تز ...

هردوش یه معنی میده حرفت.مثل معاینه از واژن و از دهانه رحم کاتتر رو رد میکنن و جنینا رو به اصطلاح تزریق میکنن و بعدش کاتتر رو درمیارن.جنینا 3تا 5روز معلقن در فضای رحم.بعدش دیگه خودشونو میچسبونن به مامانشون😇😇😇

سلام دوستای گلم یه سوال دارم که خیلی برام مهمه لطفا اگه کسی اطلاع داره دریغ نکنه من جنین فریز دارم پزشکی انتقالام را گذاشت ماه بعد قراره این ماه برام لنفوسیت تراپی انجام بده اصلا نمیدونم چی هست؟چقدر تاثیر داره تو مثبت شدن خیلیییییی نگرانم😢😢😢😢

😍😍خدایا شکرت
کیست باعث تاخیر پریود میشه؟؟؟ اگه تا شنبه نرم حتما دکتر میرم 

بله بعضی کیست ها باعث تاخیر میشه، اینهمه به بدن هرمون های مختلف وارد میشه که احتمال کیست هم هست، البته امیدوارم مساله خاصی نیست و حتما پری میشی تا شنبه، دو بار آز بتا دادی؟