2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
ذخیرم 1/11 هست دکتر گفت همه چی خوبه،من خودم میگم چرا فولیکولام کم بود،شما چند تا تخمک داشتین!!

سلام عزیزم خوبی؟دکتر چه آمپول هایی برات نوشت،آخه منم ذخیره م مثل شماست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زینب جان‌تو‌ سیکل پانکچر هم‌ استرادیول میدن؟؟ یا فقط برا انتقاله

بستگی داره، به من دادن تو سیکل پانکچر

فکر کنم باعث بالا رفتن کیفیت تخمک میشه

از روز 21 سیکل قبل از پانکچر داشتم تا روز سوم یا دوم پریودی، بعد قطع کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ذخیرم 1/11 هست دکتر گفت همه چی خوبه،من خودم میگم چرا فولیکولام کم بود،شما چند تا تخمک داشتین!!

قبلش هم مکمل و یا داروی تقویتی استفاده کردین ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام زینب جون ممکنه من اصلا این ماه پریود نشم؟؟الان حدودا دوهفته تاخیر دارم،  روزی چندمرتبه هم ...

نه گلم حتما دکتر برو، مهم اینه تحت نظر باشی و بررسی بشه چرا این جور شدی

اما نمیدونم ممکنه پری بشی یا نه 

من اون دفعه تو سونو گفتن هشت تا داری بعد از پانکچر گفتن پنج تا تخمک گرفتیم.یوقت از نترسی ها.یکی همون ...

تو سونو چهار پنچ تا فولیکول  رو تو برگه دیدم حالا خدا کنه  کمتر نباشه دکتر ک گفت خیلی خوبه،من گفتم کمه،داروهام فقط آمپول سوماتروپین و گونالف بود امروزم دوباره گونالف بزنم و سوماتروپین و یه آمپول جدید،فردا دوباره سونو ک روز تخمک کشی معلوم شه،شما الان تو چ مرحله ای هستی عزیزم!

خانومی ممنون ک جوابمو دادی  ی سوال اینکه توی این تاپیک کدوم صفحه مربوط ب کارهای قبل و بعد از ا ...

خواهش میکنم عزیزم، راستش صفحات 1 تا 10 یک جا نوشته بود آنا جون ولی اغلب هر. کس مامان میشه دیگه چون امکان ویرایش نیست تجربیاتش محدود به همون چند صفحه روزهای + شدن هست

مرسی عزیزم، توی خونه روی تخت دراز کشیدم منتظر علائمم اما خبری نیست...حتی یه درد یا سوزش کوچیک😕

عزیزم حتما بلند شو چرخ بزن تو خونه اگر جایی نمیری حداقل با فیلمی چیزی خودتو سرگرم کن، بی خیال علائم باش دختر گل

ان شاالله مامان شدی😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲

سلام عزیزم خوبی؟دکتر چه آمپول هایی برات نوشت،آخه منم ذخیره م مثل شماست

عزیزم مکمل چیزی نخوردم دکتر افلاطونیان گفت فولیک اسید بخورم منم فرفولیک خوردم و دو نوع آمپول فقط داشتم سوماتروپین و گونالف،قبلشم ال دی،اما دکتر گفت برا روز هشتم خوب رشد کرده خداروشکر،چون خیلیا اومده بودن روز یازده هنوز کامل رشد نکرده بود دوباره آمپول داد،من طب سنتی گفت جوانه گندم بخور خیلی بر تخمدان خوبه،منم خوردم

@زینبی_بابا     من امروز وارد سیکل آی وی اف شدم،دکتر بهم آمپول پیورگان داده، میخوام بدو ...

ببین گلم روش ها فرق داره، هر کس طبق سونو، ذخیره و کلی عوامل دیگه دوز داروهاش تعیین میشه

پس نمیشه گفت کدوم دارو بهتره

آمپول هم والا خودم میزدم و همسرم، میترسیدم درمانگاه دقت نکنن

خیلی هم آسونه زدنشون، درد آنچنانی هم نداره، دور نافی ها تقریبا درد ندارن 

دوستان سلام ماه پیش بخاطر مشکل ایمنی انعقادی که داشتم دکتر برام پردنیزولون نوشت دو هفته اول روی چهار تا با دوز ۵ دو هفته دوم روزی ۳ تا پردنیزولون که من الان تو همین هفته هستم .یک چند روزیه تپش قلب گرفتم و لرزش دست .۱۶ ام باید پرید میشدم ولی نشدم تو زانوهام احساس سرما میکنم.شبها تا سرمو رو متکا میگذارم تپش قلب میگیرم تروخدا بگین اینا یعنی چی.من شنبه میتونم به دکتر برم به نظرتون طبیعیه یا مثلا دکتر دارومو قطع میکنه؟لطفا اگر تجربه دارید بهم بگین

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام از آنا خبری ندارین؟

سلام عزیزم نه😭😭😭خیلی وقته نیومده

چند روز اومد، این نی نی سایت خراب شد دیگه نیومد

ولی خدا رو شکر حالشون خوب بود و گفت خودش هم داره کار میکنه، یه کم گرفتاری داره، برطرف بشه باز هم میاد

خیلی دلمون براش تنگ شده، ان شاء الله هر جا هستن عالی باشن

@تورک_آنا  

آنا جون بیا از خودت خبر بده، سایت درست شده

خانما لطفا کمکم کنید .از این قرص خیلی بدم میاد و میترسم.میترسم پوکی استخوان بگیرم.همش عذاب وجدان دارم که باردار بشم به قیمت از بین بردن خودم.همش شیر و کنجدو زنجبیلو تخم مرغ میخورم ولی باز میترسم هر دونشو که میخوام بخورم با دل چرکین میخورم .الانم که این مشکلاتو دارم نمیدونم چکار میکنم.شنبه میخوام برم پیش دکترم ولی نمیدونم چه تجویزی برام داره میگه عیبی نداره و ادامه بده یا میگه قطع کن دیروز باید پرید میشدم اما هیچ خبری نیست میترسم بخاطر عوارض این قرص لعنتی باشه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه