2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046748 بازدید | 684544 پست
همون قبلی ها رو گفت ادامه بدم قرص آهن، مکمل غذایی، لووتیروکسین، سیکلوژست تا یک ماه دیگه که فقط طول ...

به منم همینارو دادن..چرا قرص کلسیم ندادن؟..مگه سرکلاژ نیستی...مگه طول سویکسو چک میکنن..برای سونو انومالیم با سوتوی ضکمی طول سرویکسمو گفت ۳۱...بعد که اومدم مطب به دکتر گفتم طولش خوبه یانه..گفت وقتی سرکلاژی دیگه ماکاری به طولش نداریم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
با کسب اجازه از زینب جون من به این یه مورد مهم اشاره کنم :  خانومی حلقه نزن . چون به رحمت ضربه ...

عزیزم شما صاحب اجازه ایی 

اینجا هر کس هر تجربه ایی داره به بقیه کمک میکنه 

خودم خیلی چیزا رو از همین جا یاد گرفتم خصوصا از آنا و لاله عزیز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله که تخمکای با کیفیتی داشته باشی.به قول دوستان تعداد مهم نیست.مهم کیفیت تخمکه. من الان سومی ...

دلارام‌جان روز چندمی؟ فک کنم سیکلمون باهمه تقریبا، به تو ستروتاید داده؟ از چه روزی باید بزنی؟

خوبه گلم.شیردوش لازمه پس؟از اون برقیا؟من نخریدم اصلا راستی رو به راه شدی بعد سز؟وروجکت چطوره؟😍از ط ...

سلام خاکستری جون خوبی? دخمل گلت خوبه? زمان زایمانت مشخص شد به سلامتی?

من دیروز آزمایش دوم رو دادم. امروز زنگ زدم ابن سینا گفت فردا بیا وقت سونو هم بگیر! به نظر خودم خیلی ...

آره منم رفتم نوشت برام گفته دوهفته دیگه برو سونوی واژینال توام آخر ماه برو التماس دعا🙏🙏

خدایا...شکرت😍
زینبی جان میگم من خودم از قبل از سیکل کپسول اوابوست میخوردم تا همین الان.بنظرت باید قطعش کنم؟ یا اشک ...

تاپانکچر ادامه بده.من تاپانکچر ادامه دادم از نتیجه پانکچر راضی بودم.سه ماه قبل پانکچر بخوری عالیه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام عزیزم آفرین عالیه بله گلم طبیعیه، مال من بعد از یه مدت کبود میشد

سلام عزیزم، خداروشکر بعد دو سه ساعت قرمزیش از بین رفت فقط یکم جاش باد کرده که اونم مهم نیست، بیشتر بخاطر این پرسیدم چون اولین بارم بود که سوپر فکت میزدم گفتم یه وقت حساسیت نداشته باشم، فقط امروز سوره یاسین خوندم که آن شالله تنها دوره ای باشه که از این جور امپولا میزنم و با اولین انتقالم به حاجتم برسم، دلم پر میزنه برای یه آزمایش بتای مثبت

عزیزم شما صاحب اجازه ایی  اینجا هر کس هر تجربه ایی داره به بقیه کمک میکنه  خودم خیلی چیز ...

سلام خوبی عزیزم؟زینب جان شما میدونی قرص اووابوست بهتره یا dhea برای ذخیره پایین،آخه من دو بسته اووابوست خوردم،۵ بسته اینوفولیک ولی فکر کنم هیچ تاثیری نداشته

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...