2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
گلم دو تا تشخیص افتراقی گذاشته که احتمال اولی بیشتر هست اولی نوشته پولیپ اندومتریوم دومی فاز ترشحی ...

ممنووون گلم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر مصطفایی.من ازش خوشم میاد.انرژی مثبت میده بهم.ولی نمیدونم کارش چطوره.

من یکبار با دکتر مصطفایی ویزیت شدم اخلاقن خوبه ولی من خوشم نیومد چون به حرفام اهمیت نداد منظورم دخالت تو کار پزشکیش نبودا کلاً انگار قضیه نازایی براش عادی شده بود و دلهره مریض براش اهمیت نداشت . شما پس از تبریز میاید براتون سخته که مدام در رفت آمد باشید ان شالله همین دفعه نتیجه بگیرید عزیزم

پاشو از نی نی معذرت خواهی کن این همه بهش استرس دادی😍😍😍😍

😊خیلی خداسر هیشکی نیاره از این استرسا دعا کن با تو دلیت حال نی نی ماهم خوب باشه و قلبش برای همیشه بتپه برام❤❤❤

خدایا...شکرت😍
اصلا عزيزم  من با گريه رفتم آز دادم  علائم پريودي هم نداشتم فقط بعد مثبت شدن پادرد اومد ...

منم نه سینه درد آنچنانی دارم نه حالت خاص دیگه فقط گاهی حس پری میاد و میره منم تقریبا بی علائمم

خدایا...شکرت😍
عزیزم لوله ای که فقط بسته باشه نیازی به لاپاروسکوپی نداره اگه دور از جونت لوله ها هیدروسالپنکس بشه ب ...

واقعا اینطوریه ؟! من فکر کردم لوله بسته رو لاپاراسکوپی باز میکنن نمیدونستم که هیدرو ها رو فقط لاپاراسکوپی میکنن

گلم دو تا تشخیص افتراقی گذاشته که احتمال اولی بیشتر هست اولی نوشته پولیپ اندومتریوم دومی فاز ترشحی ...

زينب جون يعني همه چي نرماله ؟ ببخشيد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم نه سینه درد آنچنانی دارم نه حالت خاص دیگه فقط گاهی حس پری میاد و میره منم تقریبا بی علائمم

انشاالله حالت تهوع سراغت نياد فقط 😫

پروانه جان سرچ کردم نتیجه اینه: Cd138 هم یه سایتوکایین ایمنی هست هم نوعی تومور مارکر به حساب میاد ب ...

ممنون زینب جون خیلی گلی عزیزم😍 از خدا می خوام دوران بارداریت رو خوب  و راحت پشت سر بزاری و گل پسرت رو صحیح و سالم در آغوش بگیری.

حالا آزمایش دادی؟ 

منظورتون  را متوجه نشدم.آزمایش تانل اسپرموگرام شوهرم را گفتم که اون هفته داد نشون دکتر دادیم گفت فعلا میکرو نه دوباره سه ماه ویتامین داد.خودم هم هر چند که باورش سخته ولی اگه تا فردا پری نیاد بی بی میزنم

سلام عزیزم خدا رو شکر  گلم یه پروتکل درمانی هست که میگه در مراحل اولیه هر چی بیمار کمتر دستکار ...

ممنونم عزیزم از مطالبت ، این مطالب باعث میشه آگاهی بره بالا و آدم بیشتر به کادر درمان اعتماد داشته باشه و ناخودآگاه استرس آدم کمتر میشه ،، ممنون میشم هروقت تونستی برام تو خصوصی بفرستی ، خدا خیرت بده

آها گلم اینم فراموشم شد بگم، مثلا منم آندومتریوز داشتم و جدیدا فهمیدم گرید 3 بوده، ولی جراحی نکردم&n ...

منم از خدامه که بدون اینکه بخوان لوله بسته مو دستکاری کنن باردار بشم و به قول شما از بار یه عمل سنگین بیام بیرون ، ان شالله که منم بار اول نتیجه بگیرم و به آرزوم برسم ، ممنونم از توضیحاتتون