2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046831 بازدید | 684554 پست

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴سلام بچه ها من شنبه رفتم تهران بیمارستان آزمایش دومم تکرار کردم از ۲۱۳ گفتن رسیده به ۲۸۵ دکتر گفت خیلی کم رشد کرده دوروز دیگه تو شهر خودتون تکرار کن بعد بیا خلاصه این دوروز نمیدونید چی کشیدم از استرس امروز دوباره تو آزمایشگاه اولم آز دادم تیترم ۱۳۱۳ شده الان نمیفهمم چرا اینطوری شده بنظرتون آزمایشگاه دومم اشتباه کرده یا خدایی نکرده جنینم مشکل داره😢🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

توروخدا جوابمو بدین

خدایا...شکرت😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴سلام بچه ها من شنبه رفتم تهران بیمارستان آزمایش دومم تکرار کردم از ۲ ...

عزیزم آزمایشگاه دوم اشتباه کرده.

باید همه ی آزمایشاتتو یکجا بدی.

مبارک باشه مامان خوشگل

گلم هر آمپول 50 با دو تا شیاف 400 برابری میکنه  در حالت عادی اثرشون مثل هم هست فقط موقع لکه ب ...

من سری قبل دوتا پروژسترون۵۰ داشتم که منفی شد. پس این سری دوز پروژسترونم از سری قبل کمتره.اگر پروژسترونم کم باشه ممکنه جنین لانه گزینی نکنه؟

جدی عسل بده؟ من فکر میکردم خوبه!! من دیشب میخواستم شوید پلو درست کنم رفتم تو نت بعضی جاها گفته بود ب ...

نه عزیزم سرچ نکن راحت باش 

من والا اولش عسل نمی خوردم ولی بعدا همون عسل رو از هر چی بیشتر دوست دا‌شتم و فقط آب رو با عسل میتونستم بخورم اونم جرعه جرعه 

اصلا نگران نباش 

من سری قبل دوتا پروژسترون۵۰ داشتم که منفی شد. پس این سری دوز پروژسترونم از سری قبل کمتره.اگر پروژستر ...

نه عزیزم 

نه دفعه قبل کم بوده دوزت نه الان

الان دو تا شیاف هم داشتی کافی بود حتی، خیالت راحت

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴سلام بچه ها من شنبه رفتم تهران بیمارستان آزمایش دومم تکرار کردم از ۲ ...

عزیزم صد در صد ازمایشگاه دوم اشتباه کرده تازه شایدم ۲قلو باشه😊😊😊😊😊⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نمی دونم میگم شاید دیرتر برم شانسش بیاد پایین به نظرتون سروقتش برم به دکتر بگم می خوام یه ماه با تا ...

گلم ببخشید من نظر میدم ولی پری سوم شروع شد برو، شاید سیکل 45 روزه بدن و همسرتون هم باشه تا اون موقع

نه عزیزم چرا اینو میگی حتما جای جدید و بهتر امتحان کن شاید همین تغییر خوب باشه برات ستاره خاموش هم ...

منم داخل فکرش هستم که بیام تهران،ولی هم رفت و آمدش برام سخته،هم اینکه هزینش زیاد تر میشه،حالا توکل به خدا انشالله که خودش همه چیز رو برام روبراه کنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گلم ببخشید من نظر میدم ولی پری سوم شروع شد برو، شاید سیکل 45 روزه بدن و همسرتون هم باشه تا اون موقع

مرسی عزیزم که نظرتو میگی

نیست فریز شده میترسم دیر برم دکتر گفت پری 2 رو شدی بیا که همسرم نیس

شما فرش انتقال دادی یا فریز؟

سلام ب همه عزیزان من از کاربرای نسبتا قدیمی این تاپیک هستم  سال 94، بعد از دوبار میکرو ناموفق ...

سلام عزیزم چه قدر عالی که دوباره داری اقدام میکنی تا همبازی برای گل دخترت بیاری

عزیزم اره آنا جون خیلی سرش شلوغه خیلی هم دلم براش تنگه 

امیدوارم یه کوچولو سرش خلوت تر بشه و باز بهمون سر بزنه

منم فریز انتقال دادم ولی اصلا استراحت نکردم، اینو میگم که با وجود بچه کوچیک نگران نشی نمیتونی استراحت کنی، کلا هم ربطی نداره فقط سعی کن کوچولو رو بغل نکنی چون سنگینه ماشالله 

من پیاده روی قبل و بعدش داشتم و طبق توصیه های آنا جون تغذیه تقلیدی نکردم رفتم طب سنتی بر اساس طبعم غذا خوردم

میوه و آب زیاد هم کمک کننده بود

عزیزم آزمایشگاه دوم اشتباه کرده. باید همه ی آزمایشاتتو یکجا بدی. مبارک باشه مامان خوشگل

مرسی گلم انقدر تو این دوروز استرس کشیدم و گریه کردم خدا سر کسی نیاره اینطور اشتباه کردنارو

خدایا...شکرت😍