2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست

سلام به همه عزیزان😍

من تازه به جمعتون پیوستم و ۱۰۰ صفحه آخر رو خوندم که سوال تکراری نپرسم😃😍

چیزی در مورد ضعیف و باریک بودن لوله ها و کم بودن ترشحشون شنیدین؟

دکتر به من گفت این مشکل رو دارم و باید ivfکنم ، چون طبیعی اقدام کردن ممکنه باعث بارداری خارج رحم بشه😞

سلام عززززیزای دلم🍃☘ خوبین خوشین... کلی دلم براتون تنگ‌شده ❣😍 چندتا خبر خووووب بدین دلمون ...

سلام.عزیزم...چطوری خوبی دخملی خوبه😍

ماهم دیگه تقریبا اخراشیم خداروشکر..هنوز ی خرده مونده تا زایمان...انشاءالله اول خاکستری اخر همین.ماه دخترشو بغل میکنه...بعد بقیمون😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نفسی‌جون خوبی؟نی نی‌خوبه؟اره رفتم دکتر قراره سه شنبه کمیسیون تشکیل بدن ببینم چی‌میشه برای سزاری ...

بسلامتی عزیزم...انشاءالله همه چی ب خوبی و خوشی پیش میره...منم شنیدم وقتnst ی دکمه رو فشار میدن موقع حرکت بچه.ولی دقیق نمدونم چطوریه دیگه..

الان.چندهفته ای عزیزم؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اها راست میگی اینم هست...حتما بپرس گلم اگرم اینجا‌انجام نمیدن سونوهای خوبشو بپرس ببین انجام میدن یا ...

نمیدونم چ کنم.

فعلا که پیش دبستانی نامردی کرده و بجای پسرم کسی رو ثبت نام کرده. اگر اینجوری باشه ، برمیگردونمش ، خودمم نمیرم اصلا.

راحت اینجا همه کارامو انجام میدم.

حتما صلاح  خدا بوده با بارداری دوقلویی پیچیده پا نشم بیام اونجا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه آخه با دستمال خودمو پاك ميكنم روي دستمال شيافي ميشه. ممكنه روي ديواره هاي واژن شياف بمونه به علت ...

نه دیگه هر چی شیاف تو واژن بوده تخلیه شده

اونی که الان داری ترشحات هست

و احتمال میدم شیاف از ناحیه مقعد داره نشتی میده که مهم نیست 

تبسم جان مامانم ميگند اسم علي سنگينه و نذر نكنيد به اين اسم (منظور اينه كه خداي نكرده به خواسته مون ...

نه قربونت بشم اینا خرافاته

منم اسم دختر زینب دوست داشتم همه میگفتن نه مصیبت کشیده و اینا 

حالا قسمتم دختر نشد ولی اگر هم دختر بود با خیال راحت زینب میذاشتم

سلام.خانمها. من روز ۶ انتقال جنینم .دو سه روزه حس میکنم تب کردم.دارو نخوردم.گفتم شاید سرماخوردگیه .گ ...

سلام عزیزم مهم نیست 😉😉😉😉

فقط با کنترل میزان لباس پوشیدن کنترلش کن دمای بدنتو ولی حساس هم نشو

ان شاالله به زودی قسمت شما

انشالله....🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
سلام به همه عزیزان😍 من تازه به جمعتون پیوستم و ۱۰۰ صفحه آخر رو خوندم که سوال تکراری نپرسم😃😍 چیز ...

سلام عزیزم خوش اومدی

گلم کجا تحت نظر هستین؟ عکس رنگی گرفتی؟ همسرتون مرکز ناباروری آزمایش داده؟ 

سلام عزیزم خوش اومدی گلم کجا تحت نظر هستین؟ عکس رنگی گرفتی؟ همسرتون مرکز ناباروری آزمایش داده؟  ...

ممنون زینب جون⚘⚘

یک شرح حال از خودم بدم😕😕
از مهر ۹۳ تا مهر ۹۴ (یکسال) جلوگیری میکردم(زهی خیال باطل!)

از مهر ۹۴ تا مهر ۹۷ (سه سال) انواع قرص لتروزول و کلومیفن و گلوکوفاژ و آمپول و انواااع آزمایش ها که بازم باردار نشدم.این وسط شوهرمم ۲ مرتبه واریکوسل عمل کرد که هر دفعه نتیجه بدتر شد!!!!!

مهر ۹۷ میکرو شدم،اصلا انگار آمپول ها روم جواب نمیداد با وجود دوز بالا!! خلاصه ۱۵ تا تخمک تپل کشیدن که فقط ۴ تا جنین گرید c  و d تشکیل شد(آخه چراااا؟علتش چی میتونه باشه؟؟؟)😔
روز انتقال که فهمیدم وضعیت اینطوریه خیلییییی گریه کردم وهمزمان انتقالم دادم و با اون همه سختی و آمپول زدن ها بتا شد ۱۲ که دو روز بعدش دوباره بتا دادم و شد صفر،پروژسترون رو قطع کردم سه روز بعدش پری اومد.

خلاصه اینقدر خسته و داغون بودم که همه چی رو رها کردم،دوباره از اول تابستون امسال رفتم دکتر ، با یه دکتر جدید(مشهد هستم) کلی آزمایش دیگه انجام دادم از جمله ژنتیک وعکس رنگی برای دومین بار و...که همگی خوب بودن.
دکتر گفت تنبلی تخمدان شدید داری(با وجود اینکه پری هام همیشه منظم هست)
راستی من چندین ساله یک کیست ۴سانتی هم دارم که میگفتن ربطی به باردار نشدم نداره و با دارو هم رفع نشده بود.
شوهرم سه ماهی پروکسید و فرتیل پلاس خورد نتیجه اسپرمش خیلی بهتر شد خداروشکر.

خلاصه دکتر گفت لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی میکنم (۵ روز پیش عملم کرد و الانم دوره نقاهت رو سپری میکنم)

توی بیمارستان بهم گفت کیست رو برداشته و گفت با فاصله از تخمدانت بوده و آسیبی به تخمدانت نرسیده و تخمدان هات خوبن ،گفت پولیپ های رحمم رو خارج کرده و گفت لوله هات باریک و ضعیف بودن و ترشحشون خیلی کم،گفت پیشنهادم میکرو هست.
گفتم دوست داشتم طبیعی باردار بشم،گفت احتمال خارج رحمی زیاااده،و گفت علت اینکه تا الانم طبیعی باردار نشدی همین بوده چون لوله ها نمیتونن کارشون رو به درستی انجام بدن.

دیگه خودتون این مسیرو طی کردین و از ناراحتی و سختی ها و استرس هاش میدونین😐

عزیزم الان دکترت کیه؟؟

فعلا یه جلسه رفتم پیش دکتر ربابه طاهری پناه.دوستم هم پیشش رفته بود خیلی راضی بود،دقیقا همونجوری بود که تعریف کرده بود.پروفسور حسینی گفتن برم پیش ایشون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم