2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمای گل کسی هست رویان تحت درمان باشه و دکتراش بشناسه؟ میخوام ببینم کدوم دکترش خوبه هم زنان و ...

سلام عزیزم منم اونجا میرم

دکترایی که میشناسم و خوبن رو میگم نه که بقیه بد باشن من نمیشناسم

دکتر خودم مشایخی هست و راضی بودم، دکتر شیوا هم خوبه، مصطفایی و غفاری

اورولوژیست هم دکتر سجادی خوبه، بعد دکتر صدیقی، بقیه رو نمیشناسم

سلام عزیزدلم‌خوبی؟ممنون‌گلم ان شاالله همه باردارا به سلامتی نی نیاشونو بغل بگیرن...و قسمت همه منتظرا ...

مرسی گلم ما ام خوبیم، فقط پسرم ریفلاکس داره، شب تا صبح کارش گریه و بی قراریه، خودمم رژیم دارم نباید لبنیات بخورم چون بچم حساسیت داره به پروتئین گاوی😕خلاصه که کلی لاغر شدم،ان شاالله نی نی شما آروم باشه، مخصوصا اینکه شبا خوب بخوابه😂

عزیزم.من چندروزه بدنم خییییلی خارش میده..مرتب میخارونم همه جام خارش میده دست وپا وبدنم کلا...حالا خا ...

دقیقا منم این جوریم بیشتر هم شبها میاد سراغم

دکترم گفت تو حموم صابون گلیسیرین دار بزنم

لباس نخی بپوشم و روغن بادام تلخ بزنم 

اگر باز هم خوب نشد پماد کالاندولا، لوسیون دیگه ایی نگفت

فعلا که با روغن بچه فیروز کنترلش کردم چون کثیف کاری نداره بو هم نمیده، خیالم راحته مواد مضر هم نداره

اینا به خاطر تغییرات هورمونی و جنین پسر هست اغلب

آها راستی آزمایش کنترل کبد هم نوشت ولی گفت احتمالش خیلی کمه مشکل کبد باشه

واقعا برام گنگه این نوار قلب😐حالا بدبختی اینجاس اگه اب دور بچه یه‌وقت کمتر شه باید هفته ای سه بار ن ...

عزیزم دیگه چیزی نمونده، تو رو خدا این روزها رو لذت ببر بعدا دلت تنگ میشه ها

خدا رو شکر هم تحت کنترل هستی حسابی، خیالت راحت مامان خانم

گلم رویان بخش یا دکتر برای آندومتریوز نداره، حتی اگر بنا بر عمل باشه معرفی می کنن ابن سینا ولی دکتر ...

مرسی عزیزم که اینقد با حوصله جوابمونو میدی😘

خداروهزارمرتبه شکرکه نیاز نشد ک عمل بکنی 

بچه ها میشه کمکم کنین من قرار بود امروز انتقال داشته باشم رفتم مرکز گفتن جنین ها 5روز ه هس سه شنبه ب ...

عزیزم اصلا نترس گلم ضخامت بعد از چند روز دریافت استرادیول دیگه ثابت می مونه و امروز با دو روز دیگه عملا هییییییییییچی فرق نداره، خیالت صد در صد راحت

انتقال هم عزیزم کل کارها رو جنین شناس انجام میده، دکتر فقط کاتتر رو وارد رحم میکنه و انتقال میده و تمام

منم دکترم روز انتقال ایران نبود 

عزیزم همه چی عالی پیش می ره و مامان میشی

سلام بچه ها من امروز رفتم آزمايش دادم، روز ١٥ بتام ٣٧٠٠ هست، خدا رو شكر مثبت شدم، از ته دل از خدا م ...

سلام عزیزم خیلی خیلی مبارکت باشه 😍😍😍😍

ان شاالله بارداری خوب و زایمان راحتی داشته باشی و به سلامتی بغلش (ون) کنی عزیزم