2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
سلام عزیزم خوب میکرو واسه همین جور موارده دیگه.با انرژی مثبت و حال خوب برو انتقال بده که ان شاء الل ...

خیلی هیجان دارم اما این شیطون بی همه چیز فکرمو میبره سمت منفی شدن 

با مورفو صفر هم داشتیم؟؟

سلام خانوما من سه روز دیگه میرم برای انتقال جنین خیلی هیجان دارم.خیلی خوشحالم ازینکه بعد از سه سا ...

سلام عزیزم

اخه این فکرا چیه میکنی..منم شوهرم اسپرمش ضعیف بود..اونها بهترین ومرغوب ترین اسپرمارو میگیرن...پنج روزه وسه روزشم ربطی به نگرفتن نداره...فقط به خدا توکل کن و روحیتو شاد نگه دار

انشاالله میای خبر مامان شدنتو بهمون میدی

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اخه این فکرا چیه میکنی..منم شوهرم اسپرمش ضعیف بود..اونها بهترین ومرغوب ترین اسپرمارو میگ ...

همش سعی میکنم مثبت فکر کنم راستش خیلی ذوق دارم .دلم روشنه اما فکرکرون به این شرایط اسپرم صاف میزنه تو برجکم.مرسی عزیزم سعی میکنم به این مثبت فکرکردن ادامه بدم😻

ان شالله به سلامتی نی نی رو بعل کنی😍😍 ببخشید مورفو حرکت وتعداد چند بود؟؟

سلامت باشی عزیزم انشاالله....دقیق یادم نیست دکتر گفته بود خیلی ضعیفه مخصوصا مورفولوژیش

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
همش سعی میکنم مثبت فکر کنم راستش خیلی ذوق دارم .دلم روشنه اما فکرکرون به این شرایط اسپرم صاف میزنه ت ...

روحیه خیلی مهمه...شرایط اسپرمم تگران نباش...میکرو بهترین نوع جنین تشکیل میدن 

مرسی عزیزم.الان امضاتو خوندم.دوقلو داری😍😍😍 خداحفظشون کنه.

اره عزیزم انشاالله قسمت خودت

زینب جونم ممنونم ازت ایشالله گل پسرت صحیح و سلامت بیاد بغلت 🥰😍🥰😍گلم از دست این دکتر نصر از دیشب ...

عزیزم نگران نباش توی انتقال جنین به یه مرکز دیگه فکر نمی کنم کیفیت بیاد پایین. ولی به نظر من یه دکتر دیگه توی همون مرکز پیدا کن تا برات انتقال بده.جنینات گاندیه؟

ان شاالله 🤪🤪🤪🤪پسر بزرگ کردن هیلی سخته به نظرم  تاریخ طبیعی 7 اسفند زده ولی هنوز بهش فکر نم ...

بسلامتی عزیزززززززمممممم😍😍😍😍

وای من میگفتم دختره صد درصد😅😅

بعد میگفتم الهامی پسره 😁😁که کاملا برعکس شد🤣🤣🤣

عاشق حدسام شدم🤪

ان شالله هرچی که هستن سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و عاقبت بخیر باشن🙏🙏🙏🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
همش سعی میکنم مثبت فکر کنم راستش خیلی ذوق دارم .دلم روشنه اما فکرکرون به این شرایط اسپرم صاف میزنه ت ...

عزیزم اگر مورفوی شوهرامون خوب بود که اکثر ماها طبیعی باردار می شدیم.میکرو برای کسایی مثل ماست دیگه.اسمش مورفوی صفره چون زیر یک درصد نرمالو میزنند صفر اما حتما چند هزارتا داخلش سالمه. بهترینشونو پیدا می کنند وارد تخمک می کنند.با انرژی مثبت برو جلو و بگو من حتما موفق می شم.

منم دوست ندارم برم ولی عروس خواهرشوهرم میگفت برای بچش واکسن نمیزدن با کلی دعوا راضی شدن بزنن براش دی ...

عزيزم من اصلا توي بارداري بهداشت نرفتم و وقتي دخترم به دنيا اومد روز ٣ تا ٥ كه غربالگري بايد انجام بشه رفتم مركز بهداشت و تازه اون موقع هم تشكيل پرونده ندادم و فقط غربالگري رو انجام دادم و چند روز بعدش اومدم مركز بهداشت نزديك خونمون تشكيل پرونده براي خودم و دخترم انجام داد . 

براي پسرم هم روز ٣ تا ٥ كه غربالگري رو يك مركز بهداشت ديگه انجام دادم ديگه اصلا وقت نكردم برم تا براي واكسن ٢ ماهگي تازه رفتم تشكيل پرونده هم انجام دادم .

بچه ها من ششم باید پریود میشدم که نشدم ، این ماه بادکش رحم انجام دادم ممکنه واسه اون باشه عقب انداختم؟؟ دیگه فکرو خیال دیوونم کرده😢😢 هیچوقت انقدر عقب ننداختم ، میگم برم ازمایش بعدش به خودم میگم بشین سر جات الکی دلخوشی به خودت نده😢😢😫😫

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بچه ها من ششم باید پریود میشدم که نشدم ، این ماه بادکش رحم انجام دادم ممکنه واسه اون باشه عقب انداخت ...

عزیزم ...نشد ک.نداریم...خدا بخاد هر چیزی ممکنه...برو ازمایش.. اینطوری حداقل خیالت راحت میشه..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹