2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046688 بازدید | 684536 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان حایی سراغ دارید فمیبیون یک داشته باشه؟چند حا پیدا کردم ولی تاریخ انقضاشون نزدیک بود

گلم مال منم تاریخش نزدیک بود 

اشکال نداره بگیر، چون گویا دیگه نمیاد

ضمنا دارو اگر تاریخش بگذره حتی خطرناک نمیشه نهایت اثرش کم میشه، که برای داروهای درمانی مثل گونال و فشار خون و... مهم هست

ولی فمیبیون چون مکمل هست اگر تاریخ دار پیدا نکردی، اشکال نداره همون رو بخور، هییییییییییچ مشکلی پیش نمیاد، تا 6 ماه بعد از انقضا ایرادی نداره ولی بیشتر نشه دیگه 

من پنجشنبه 4 مهر انتقال داشتم میشه بگید الان روز چندمم؟میخوام بیبی چک بزارم

تازه روز ۹ تموم شده عزیزم بیبی چک نشون نمیده اصلا زودتر از ۱۲ روز اونم جنین اگه ۵روزه باشه🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
💖💖 دوستان شما بهداشت هم میرید پرونده دارید یانه  من نه جونش دارم نه حوصلشو تا مطب دکترم ...

نه عزیزم منم حوصله ندارم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙈🙈🙈

دیگه دکتر میریم دائم کافیه

فوقش بعد از زايمان اگر اشکال بگیرن که نمیگیرن، بگو استراحت مطلق بودی به خاطر سرکلاژ و اجازه نداشتی دائم بری بیرون 

من پنجشنبه 4 مهر انتقال داشتم میشه بگید الان روز چندمم؟میخوام بیبی چک بزارم

مبارکه خانم ولی مگه ماکروفره😂😂😂😂

ان شاالله مامان شدی، فقط صبر کن روزی که گفتن آز بده

الان آزمایش خون هم نشون نمیده وای به حال بی بی

من از قبل میدونستم اندو دارم رفتم کلینیک اندومتریوز عکس رنگیمو دیدن گفتن لوله ها هیدرو شده و سونو گر ...

منم سونو بشم کافیه یا حتما باید عکس رنگی بگیرم کدوم دکتر برای شما سونو کرد

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
نه عزیزم منم حوصله ندارم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙈🙈🙈 دیگه دکتر میریم دائم کافیه فوقش بعد از زايمان اگر اش ...

زینب جون 

من از قبل از هفته ۱۸ پهلو و دو طرف نافم و تخمدانام درد میکرد 

ازمایش که دادم عفونت ادراری داشتم سه تا بسته سفالکسین و ۱۰ تا سفکسیم خوردم تا هفته پیش دارو داشتم 

ولی اصلا دردام خوب نشده 

یعنی این دردا مال عفونته یا همه بادارا دارن ؟

الان اخر هفته باز مبخوام ازمایش بدم  ولی از این  دردا میترسم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام بچه ها من گند زدم باید تا دیروز یه صبح یه شب میخوردم استرادیول بعدش میشد روزی سه تا  من ا ...

سلام عزیزم به هیچ وجه دیگه کمش نکن چون لکه بینی پیدا میکنی، حالا سونو برو ان شاء الله که ضخامت خیلی بالا نرفته

ولی اگر کمش کنی دیواره رحم ریزش میکنه، ضخامت کم نمیشه

والا درد که هست ولی چون برای شما تشخیص عفونت دادن باید دوباره بری دکتر و پیگیری کنی

دکتر گفته یه ماه دیگه بیا ولی الان ۲۲ روز هست به نظرت اشکال داره زودتر ازمایش بدم؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم