2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046831 بازدید | 684554 پست
این یه قلم رو شک دارم 😂😂😂😂 آغا خداییش پسر مال مردمه دختر پیش آدم میمونه🤪🤪🤪 شوخی کردم اینا ه ...

انشاالله🥰🥰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خیلی طولانی نیست  آره عزیزم واژینال بود واسه من  ولی رویان شلوار سونو داره، این جور م ...

فدات مررررسي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم دکارت کیه؟  آنومالی کجا و چند هفته دادی؟  سلفری هم دادی؟ من ۷ روز پیش تقریبا سلفر ...

گلم وقتی سلفری دادی دیگه غربال دوم نیاز نیست

فقط سونو آنومالی و اکو قلب اولیه تو هفته 18 نیاز هست، مثلا 18 هفته و سه روز

ان شاالله 🤪🤪🤪🤪پسر بزرگ کردن هیلی سخته به نظرم  تاریخ طبیعی 7 اسفند زده ولی هنوز بهش فکر نم ...

زینب جونی مبارکت باشه عزیزم.یه پسر کوچولو قند عسل.منم همش فکر میکردم دختر باشه.انشالله صحیح و سالم و به موقع بغلش کنی.واسه منم دعا کن

وهی خدا منو مرگ بده  واقعا دیگه تحمل ندارم 😔😔😔😔 برج ۲ پانکچر شدم  الان برج ۷ هستیم ...

عزیزم دختر گل صبر داشته باش چیزی دیگه نمونده 

به خدا همین استرس از همه چی بدتره

منم 11 روز بعد از قطع ال دی پریود شروع شد، یه کم سیکلم با شما فرق داشت، تازه کیست عادی زده بودم، کیست آندومتریوما هم از قبل داشتم و دو تا فیبروم، آندومتریوز لگنی، کلکسیون بودم اصلا 

گلم شما هم یه کوچولو مونده، فقط خواهرانه میگم آرامش آرامش آرامش 

خدا خودش کمک کنه تو این مملکت برای منو تو ان تی زده ۶اسفند تو آنومالی زده ۲اسفند نمیدونم کدوم درسته ...

صد در صد برای ۰تا ۳ ماهش سرهمی استین بلند بگیر چون حتی فروردین هم برا بچه سرده🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم