2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
بچه ها من یکشنبه انتقال دارم اما هنوز دارم فرتیل سی ام میخورم تا کی باید ادامه بدم یعنی بعد انتقال ب ...

گلم روز انتقال بپرس ادامه بدی یا نه

ولی یه راهنمایی اگر تو ترکیباتش ویتامین آ نیست با خیال راحت ادامه بده

عزیزم یه عمل سبک هست که با بیهوشی انجام میشه و از طریق واژن داخل رحم رو بررسی می کنن و اگر سپتوم یا ...

هیچ کدوم از اینا رو ندارم  حتی کیست ..عکس رنگیمم خوب بوده ...   بعد ۷ سال یه دکتر بهم گفته اینکارو کن  با اینکه شوهرم مشکل داره...عارفیم بهم نگفته بود 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یه عمل سبک هست که با بیهوشی انجام میشه و از طریق واژن داخل رحم رو بررسی می کنن و اگر سپتوم یا ...

اسیب عکس رنگی کمتر   ...یا این عمل  هیسترو   

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

اینجا مریضای کدوم دکتر  بیشترن  زینب جان 

خواهر من دوقلو باردارشد اون هم طبیعی ولی سرکلاژ هم انجام داد.سرکلاژ فقط برای ivf  نیست تو باردا ...

عزیزم خواهرتون دوقلوهاش تو دوساک جدا بودن؟چند هفته زایمان کردن؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
گلم روز انتقال بپرس ادامه بدی یا نه ولی یه راهنمایی اگر تو ترکیباتش ویتامین آ نیست با خیال راحت ادا ...

زینب جون رفتی سونو انومالی؟چیشد؟جنسیتشو گفتن؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
هیچ کدوم از اینا رو ندارم  حتی کیست ..عکس رنگیمم خوب بوده ...   بعد ۷ سال یه دکتر بهم گفته ...

گلم درسته ممکنه اینا نباشه ولی گاهی پولیپ های ریز مانع لانه گزینی میشه و چون یه بررسی دقیق هست خیلی از دکترها بعد از یک میکرو منفی پیشنهاد میدن

اسیب عکس رنگی کمتر   ...یا این عمل  هیسترو  

گلم کلا اطلاعی ندارم اینو 

ولی اغلب عکس رنگی بدون بی هوشی هست و مشکلات کوچک رحم رو نشون نمیده اما لوله ها بررسی میشن

ولی تو هیسترو نمیدونم امکان بررسی لوله هاهست یانه اما امکان بررسی دقیق رحم هست

زینب جون رفتی سونو انومالی؟چیشد؟جنسیتشو گفتن؟

خوبی رویا جون، اتفاقا به فکرت بودم ولی نمی تونستم اسمت رو پیدا کنم برای صدا زدن

نه گلم هفته آینده نوبت دارم ببینم چی میگه 

ولی اکو قلب دیروز رفتم خدا رو شکر خوب بود

خودت چه طوری؟ دو قلو ها چه طورن؟ تهوعت بهتره؟

عزیزان یه سوال  چه زمانی  پی ار پی  یا تزریق  خون تو رحم  خوبه  من بار ...

گلم prp. خیلی کمک کننده هست دوستم بار سوم انجام دادن براش و مامان شد

برای ضخامت کم هم دیدم انجام میدن

فقط بعد از انتقال دیدم بهشون توصیه میشه دو ساعت بمونن بعد مرخص می کنن

خوبی رویا جون، اتفاقا به فکرت بودم ولی نمی تونستم اسمت رو پیدا کنم برای صدا زدن نه گلم هفته آینده ن ...

قربونت برم منم همیشه تو فکرتم..چرا هفته بعد؟

من دیروز انومالی دادم...برای بیست و چهارم اکو قلب دارم خیلی نگرانم..کجا اکوی قلبو انجام دادی؟من موندم کجا برم

دوقلوهاهم خوین خداروشکر...تهوعمم خداروشکر بهترشد..ولی صبحاحالم بد میشه

استراحتی؟

ای جونم شوخی میکنم باهات. حق داری. امیدوارم به زودی عوق زدنا رو هم تجربه کنی. به نظرم حتی عوق زدن ه ...

😬😬😬😬🤪🤪🤪🤪 وای لی لا همیشه برای همه دعا میکنم بدون عوق زدن

خصوصا مامان های منتظر، چون قبلش کلی سختی کشیده آدم حداقل بعدش کمتر اذیت بشه