2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

دوستان همه اونايي كه ٣٠سال به بالان بايد سل فري رو بدن ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا حفظشون كنه🥰  من هنوز غربالگيري نرفتم ولي نميدونم چرا انقدر از سركلاژ ميترسم 😢

اصلا ترس نداره عزیزم..بیهوشی متوجه نمیشی

اگر دکترت تشخیص داده حتما سرکلاژ کن خیالت راحت میشه

من برام سرکلاژ سخت بود چون ویارشدید داشتم خیلی ضعیف بودم...ولی اکثر خانما میگن عمل راحتیه

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
اصلا ترس نداره عزیزم..بیهوشی متوجه نمیشی اگر دکترت تشخیص داده حتما سرکلاژ کن خیالت راحت میشه من بر ...

مررررسي گلم نه دكترم چيزي نگفته فعلا 

ميشه يواشكي رفت  واسه عمل چون نميخوام مامانم اينا بفهمن ivfكردم ؟ 

بعد تو غربالگيري اول بهتون جنسيت رو گفتن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زينب جان من تا حالا فقطدو سال پيش سه ماه خوردم، و اين سري دوممه كه سه ماه خوردم يعني قطعش كنم؟؟ عا ...

به دکترت هم کامل گفتی جریان دو بار پانکچر رو؟ 

اگر گفتی اون لتروزول تجویز کرده پس همون روش دکترت رو جلو برو 

یا اگر شک داری با یه متخصص زنان خوب دیگه ویزیت شو

ببین خطرش اینه که ممکنه دیگه گیرنده های تخمدان به محرک ها جواب نده و هر ماه درسته یک فولیکول بالغ داری ولی تعداد بیشتری تخمک از دست میدی که در حالت عادی قطعا اون قدر نیست

بعد هم هر چی فکر میکنم تو سن و سال شما و ذخیره تخمدانت داشتن تخمک بی کیفیت با منطق جور درنمیاد 

محیا جان آزمایش ژنتیک هم دادین؟ 

خب من با لترزول فقط يك تخمك دارم، فقط سايزش گنده تر ميشه زودتر،  بازم هدر ميره؟ به طور عادي ششم ...

ببین گلم اونو نمیدونم تا چند ماه میشه خورد، من کلا با اینکه میگن کیفیت تخمک هات پایینه نمیتونم کنار بیام، هیچ کدوم از توضیحاتی که دادی از نظر منطقی قانع کننده نیست برای کیفیت پایین تخمک 

اگر کیفیت پایین بود حداقل باید علائم یائسگی زود رس نشون میدادی، شاید هم روش های دیگه ایی هست برای بررسی کیفیت تخمک که من خبر ندارم 

ولی تا اونجا که میدونم اینا دلیل نمیشه بگن تخمک خوب نیست

سلام زینب جون خوبی من هفته بعد پنج شنبه ۱۸ مهر  غربالگری دارم .ایا همون روز جوابش میاد ؟ سلفری ...

سلام عزیزم، خیلی خوشحالم به مرحله غربال رسیدی

ببین سونو که همون روز جوابش معلومه بعد میگن بری پیش دکتر ویزیت بشی، اگر اوکی داد یعنی شرایط کلی جنین خوب بود عدد ان تی بالا نباشه و استخوان بینی رویت بشه دکتر هم میفرسته برای آزمایش دابل تست

جوابش هم دو سه روزه میاد 

سلفری وقتی میدن که مثلا جواب دابل تست ریسک متوسط یا بالا بزنه، (البته ریسک خیلی بالا میگن آمنیوسنتز) 

کلا اگر یه وقت غربالگری زد ریسک متوسط میفرستن پیش پریناتولوژیست و اون راهنماییت میکنه

منم موقع غربال دکترم نبود با یه نفر دیگه ویزیت شدم 

ولی شما چون طبیعی باردار شدی کلا به چیزای خوب فکر کن و نگران نباش 

خب شما واسه انتقال میخواستین دارو بخورین.من تخمک کشیه.داروهای تحریک تخمک گذاری هم باعث بزرگتر شدنش م ...

آره گلم درسته ولی در هر دو حالت باید از بین بره تا بشه ادامه داد

از نظر تغذیه اطلاعی ندارم گلم و دکتر طب سنتی میگفت بادکش تخمدان در زمان های غیر پریودی خوبه برای درمان این جور کیست ها

من امتحان نکردم چون فرصت نکردم

چرا داده یعنی ندادن اول ، خودم رفتم گرفتم از قسمت ترخیص، ولی نمی دونم چی نوشته، باشه عزیزم ممنو ...

ممنون عزیزم ما هم خوبیم شکر خدا😍

ان شاءالله خیلی زود خبر بارداری تو ببینم عزیزم🙏🙏

خدا جونم شکرت...