2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم نوبتی هم که باشه دیگه نوبت مامان شدنه،همه کارا رو کردی.ظاهرا نی نی خیلی ناز داره تو هم که حساب ...

خدا از زبونت بشنوه مرسی عزیزم ❤❤❤ ان شاء الله به زودی زودخبر مامان شدن خودتو بشنویم ❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام عزيزم منم بيست و هشت شهريور انتقال داشتم الان روز چهارده انتقالم فردا ميرم آزمايش اصلا اينجوري ...

مبارکه عزیزم

خداروشکر

استراحتت درچه حد بود عزیزم؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم آره هم مشاوره بیهوشی رفتم هم سونو شدم.یه کیست ۱۷ میلی داشتم😖 فعلا گفتن تا یکشنبه همچنان ...

نگران نباش عزیزم ان شالله تا یکشنبه حتما کوچیک شده،   قبلا هم کیست داشتید یا اولین بارتون بود؟؟  مشاوره بیهوشی چی میگه؟؟؟ منم چون پری بودم عمق رحمو اندازه گرفتن سریع دکتر به اون کارشناسه گفت ۷و نیم من شنیدم بعد پرسیدم مشکلی نیست کارشناسه گفت نه برو کاریت نداریم، برای شما هم مشکلی نداشته که چیزی نگفتن

مبارکه عزیزم خداروشکر استراحتت درچه حد بود عزیزم؟

روز اول فقط استراحت كردم از روز دوم استراحتم نسبي بود . فقط سه روز اول غذا درست نكردم از روز چهارم غذا هم پختم ولي جارو برقي و دستمال نكشيدم