2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
سلام ببخشید عزیزم این سرم رو برای چی میزنن؟  من چندبار ivf ناموفق داشتم

عزیزم دقیقا برای خانم هایی هست که سه بار آی وی اف منفی یا وجود جنین های با کیفیت داشتن ولی یه سری آزمایش تکمیلی باید انجام بدی اگر اونجا مشکلی بود برات تجویز میشه

تو پست بعدی لیست آزمایش های تکمیلی که آنا جون جمع آوری کردن میذارم 

اگر جنین فریز داری فقط آیتم های ایمنی و انعقادی رو باید انجام بدی

اینم لیست آزمایش های تکمیلی هست که آنا جون زحمتش رو کشیدن 

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم برای همسر:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم نگران نباش منم دو تا فیبروم موقعی که واسه iui میرفتم تشخیص دادن  و تغییر هم نکرد با هورمون ...

من كه خودم خدا رو شكر ندارم اون خانمه كه گفت ميگم تو دو هفته بعنى امكانش هست كه ايجاد بشه؟؟خودش ميگفت شايد قبلا بوده دكتر نديده به خاط اين ميگم من سونو سه هفته پيشم همه چيز نرمال بود الانم خون ريزيم عادى شده نه خيلى كم و نه زياد معمولى معمولى نميدونم  حوصله ندارم راستش برم دكتر دو باره سونو اين چيزا چقدر برم اخه

یعنی همین بالا رفتن بتا  اگر آمپول hcg نداشتی یعنی جنین داشته لانه گزینی می کرده ولی متوقف شده ...

در اثر چى اينجورى ميشه؟؟من خودم ميگم شايد الان رحم امادگى بيشترى برا باردارى داشته باشه دارم شوهرمو تقويت ميكنم ببينم چى ميشه شايد خدا خواست طبيعى حامله شدم اميدوارم البته

سلام زینب جون کجایی میشه این سوال منو جواب بدی  میگم هرچی هفته میره بالاتر بچه میره بالا یا پا ...

ای جااااااانم سکسکه 😍😍😍😍

ببین مهم اینه یهو کوتاه نشه طولش، اگر برای شما تو چک آپ ها خصوصا هفته های پایین تر تغییرات شدید نبوده جای نگرانی نیست 

یا مثلا تو سونو ها بپرس فانلینگ داری یا نه؟ اگر داری بپرس چه جوره؟ اگر v شکل باشه خطر داره و گرنه کوتاه شدن دهانه رحم به تنهایی خطرناک نیست 

مرجان جون هم بارداری پسرش لب مرزی بوده و خدا رو شکر مشکلی نداشته تا آخر

آره گلم رفتم گفت خوبه  فقط چون این اکو 18 هفته برای بررسی مشکلات ماژور هست بهم گفت چون ivf کرد ...

بسلامتی عزیزم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزيزم ويتامين د رو من از هفته ٨دكترم شروع كرد  يعني بد؟

گلم تو پروتکل های قبلی مصرف ویتامین D3 با دوز های بالا ممنوع بود ولی الان به خاطر کمبود شدید این ویتامین تجدید نظر شده، پس هر چی دکترت تجویز کرد با خیال راحت استفاده کن

در اثر چى اينجورى ميشه؟؟من خودم ميگم شايد الان رحم امادگى بيشترى برا باردارى داشته باشه دارم شوهرمو ...

گلم اغلب این بارداری های شیمیایی به خاطر مشکلات ژنتیکی متوقف میشه

کلا 50 درصد سلول های لقاح پیدا کرده تو بارداری طبیعی مشکل کروموزومی دارن و منجر به بارداری شیمیایی، یا پوچ یا... میشن، پس نگران نشو 

اتفاقا این بالا رفتن بتا دقیقا یعنی رحمت پذیرش جنین رو داره و ایده تقویت کردن همسرتون هم خیلی عالیه احتمالش زیاده باردار بشی این ماه 

آخه من ویتامین دی همیشه پایین بود فوقش ۱۲ بود بخاطر همین دادن اتفاقا به زن داداشم سه ماه اوله مینداخ ...

آره منم اینجا بچه هایی دیدم که از اول مصرف میکردن. فقط محض احتیاط گفتم بازم بپرسی عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها سلام

تا حالا کسی بوده که ک لترزول خورده برای اقدام طبیعی؟؟؟؟ میتونه کمکم کنه؟؟؟ ایا وقتی همراه لترزول دگزا هم داریم میتوتیم امپول ازادسازی هم بزنیم؟؟؟ دکترم رفته مسافرت سردرگم شدم

دوستان گلم میتونیم سارا رو برام صدا بزنین روی این پست؟

@سارا۱۳۶۹

...
گلم اگر زیر سی سال هستی خودت و ذخیره ات هم تو رنج نرماله، iui درسته احتمالش کمتره ولی واقعا عوارضش ک ...

زینب من همیشه لترزول خوردم تا حالا هروقت محرک داشتم لترزول بوده

میخوام این بار سر خود کلومفین بخورم

به مظرت اشکالی داره؟

میتونن با هم فرق داشته باشن؟

...