2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045839 بازدید | 684485 پست
چرا قبلش بهتون نگفتن ؟ مركز بايد يه كاغذ ميداد قبلش شرايط رو توش نوشته شده  به ما هم گفتن از ر ...

آره وقتی بهشون گفتم خب حداقل کاش بهمون می گفتین،گفتن که تو اتاق رو دیوار برگه چسبونده بودیم چرا ندیدی...😐حالا الان زنگ زدم آزمایشگاه گفتن باز با همین شرایط ۲۰ میلیون اسپرم بود تو نمونه ساعت ۴ بیاین مرکز تا با دکتر ویزیت بشین ، بنظرت خوبه ؟ یا بگم آزمایشو چندروز دیگه دوباره تکرار کنیم؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها منم ۳۱ شهریور انتقال دادم. ۵ روزه بودند. به نظرتون اگه الان بی بی چک بزنم یا آزمایش بدم معلوم ...

عزيزم فردا ميتوني آز بدي 

بي بي نزن 

انشاالله كه مامان شدي 🌹🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
وای خوشبحالت نه من یکی از ازمایشام آماده نبود این ماه نشد کوتاه یعنی چی؟ چی بهت دارو داد چندتا تخمک ...

کوتاه یعنی روز سومی که پریود شدم رفتم سونو کرد و داروهامو شروع کرد 2هفته بعدش تخمک کشی کرد

من 17 تا تخمک داشتم اما فردا باید برم ببینم چندتا جنین شده هنوز معلوم نیست

داروهام اینطوری بود

5 روز اول 3 تا گونادوپین که تو یه سرنگ هر روز توی شکم تزریق کردم - بعدش سونو شدم

2 روز بعدیش بازم همون روزی 3تا گونادوپین و روزی یکی ستروتاید تو بازو - بعدش سونو شدم

3 روز بعدش روزی یه گونادوپین و یه ستروتاید و یه پی دی هوموگ عضلانی

آخریش هم 70واحد سینافکت تو بازو و 36 ساعت بعدش پانکچر

گونادوپین ها رو 4 تا 6 عصر تو شکم و ستروتاید رو قبل 10 صبح تو بازو و اون سینافکت آخری رو 11:30 شنبه شب تو بازو زدم 12 ظهر دوشنبه هم عملم بود روز 1 شنبه هم هیچ آمپولی نداشتم

هزینه داروهام روی هم شد 1200 و پانکچر تو ابن سینا شد 4 تومن ولی هنوز پول فریز رو ندادیم و نمی دونم واسه انتقال چقد میگیرن

آره وقتی بهشون گفتم خب حداقل کاش بهمون می گفتین،گفتن که تو اتاق رو دیوار برگه چسبونده بودیم چرا ندید ...

به نظرم خوبه تعدادش تو مركز ناباروري آز دادي؟ تحرك و مورفولوژي رو نگفتن ؟ خب جاي شكر از ژل استفاده نكردي🤣

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام زینب جان خوبی عزیزم؟ این سی دی مارکرها که طرازی نوشته کافیه یا برم دکترم بگم کاملترشو ...

بچه ها كسي ميدونه سي دي ماركرهاي لازم همينان يا بيشتره؟

ديگه اينكه سرم ivig رو چند روز قبل انتقال ميزنن؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها كسي ميدونه سي دي ماركرهاي لازم همينان يا بيشتره؟ ديگه اينكه سرم ivig رو چند روز قبل انتقال م ...

عزيزم دوستم چند وقته ديگه انتقال داره 

دكتر گفته سرم رو همون روز انتقال واست ميزنيم 

سلام به همگی خوبین ...بچها من خیلی ناراحتم صبح رفتیم  مرکزبرای اینکه پرونده تشکیل بدیم تا وارد ...

عزيزم قبلش كه توضيح ميدند بدون نزديكي باشه (فقط در حد تحريك مجازه) و بايد يراست داخل ظرف نمونه گيري بشه و از ژل و ... استفاده نشه به همين دليلم اكثرا اقايون ترجيح ميدند تنهايي تست بدند

به نظرم خوبه تعدادش تو مركز ناباروري آز دادي؟ تحرك و مورفولوژي رو نگفتن ؟ خب جاي شكر از ژل استفاده ن ...

😂😂

آره عزیزم تو مرکزجراحی دکتر دبیراشرافی آزمایش دادیم یعنی کلا تمام مراحل میکرو همونجا انجام میشه 

تحرک پشت تلفن پرسیدم الان که گفت داره ولی خیلیی ضعیفه اما نگفت چنده دیگه مرفولوژی هم که یادم رفت بپرسم کلا...حالا ساعت ۴ وقت ویزیت داریم که دکتر نظرشو بگه ، 

عزيزم دوستم چند وقته ديگه انتقال داره  دكتر گفته سرم رو همون روز انتقال واست ميزنيم

يكي از دوستان يادمه اينجا سه روز قبل انتقال سرم رو زده بود همكارم ميگه ماه قبل انتقالشم زده!! ولي فكر كنم اشتباه ميكنه 

عزيزم قبلش كه توضيح ميدند بدون نزديكي باشه (فقط در حد تحريك مجازه) و بايد يراست داخل ظرف نمونه گيري ...

تارا جون هیچ کس نگفت به ما،نامردا😶

آخه میدونی همسر من تنهایی نمی تونه نمونه بده باید حتما من باشم بخدا هردفعه داستان داریم بخاطر نمونه دادن😢

کوتاه یعنی روز سومی که پریود شدم رفتم سونو کرد و داروهامو شروع کرد 2هفته بعدش تخمک کشی کرد من 17 تا ...

ایشالاا جنینای عالی داشته باشی آمپولاش درد نداشت؟

هایپر نشدی ببخشیدا انقدر سوال می کنم😁😁

دوتا پری که فکنم بعد پانکچر ۶ روز بعدش میشی یکیم ماه بعد دسته؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود