2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045843 بازدید | 684485 پست
من تازه قراره پری بشم بعد ببینم چیکار می خواد بکنه فک کنم ۲۷ مهر پری بشم شما وارد سیکل شدی؟

به من سیکل کوتاه داد 2شنبه عمل پانکچر داشتم اما چون تخمک هام زیاد بود فریز کردن دکتر گفت 2 تا پری که شدی بعد بیا واسه انتقال

به من سیکل کوتاه داد 2شنبه عمل پانکچر داشتم اما چون تخمک هام زیاد بود فریز کردن دکتر گفت 2 تا پری که ...

وای خوشبحالت نه من یکی از ازمایشام آماده نبود این ماه نشد کوتاه یعنی چی؟ چی بهت دارو داد چندتا تخمک داشتی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پروژسترون انوکسپارین روزی یدونه میزنم استرادیول روزی چهارتا فمبیون ویتامین دی اسید فولیک پرانول

نیلو جان فکر کنم الان ویتامین دی نباید بخوریا.از دکترت بپرس

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام به همگی خوبین ...بچها من خیلی ناراحتم صبح رفتیم  مرکزبرای اینکه پرونده تشکیل بدیم تا وارد سیکل بشیم که گفتن باید همسرم آزمایش اسپرم بده منم رفتم تو اتاق با نزدیکی آزمایش دادیم بعد که نمونه رو تحویل دادیم گفتن نباید با نزدیکی نمونه میدادین جوابش قابل اعتماد نیس دیگه ،😓

برای شماها هم همینو گفتن؟ 

بچه ها روز دوازدهمم میشه آزمایش داد؟

عزيزم من روز ١٢آز دادم 

جنينم بلاست بود

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان.من فردا آزمایش دارم در حالیکه هیچ علائمی از بارداری ندارم.خواهرای خوبم برای این حقیر خیل ...

عزيزم انشاالله مامان شدي 

منم هيچ علائمي نداشتم توكل به خدا خوش خبر باشي 🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم انشاالله مامان شدي  منم هيچ علائمي نداشتم توكل به خدا خوش خبر باشي 🤲🏻🤲🏻

لیانا جون به شما هم همینو گفتن؟ یعنی واقعا جواب نمونه با نزدیکی انقد تاثیر داره؟

سلام به همگی خوبین ...بچها من خیلی ناراحتم صبح رفتیم  مرکزبرای اینکه پرونده تشکیل بدیم تا وارد ...

چرا قبلش بهتون نگفتن ؟ مركز بايد يه كاغذ ميداد قبلش شرايط رو توش نوشته شده 

به ما هم گفتن از راه نزديكي نباشه كه همسرم تنها رفت تو اتاق 

لیانا جون به شما هم همینو گفتن؟ یعنی واقعا جواب نمونه با نزدیکی انقد تاثیر داره؟

گلم به ما هم همينو گفتن فكر ميكنم مثلا به خاطر عفونت باشه كه تو جواب نشون ميده 

از ژل هم استفاده كردين حين نزديكي ؟