2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045850 بازدید | 684485 پست
سلام من اى وى افم منفى شد و بعد از ٤ روز امروز پريود شدم ولى خون ريزيم زياد خيلى و خون مثل لخته لحته ...

نگران نباش عزیزم،دیواره رحمت ضخیم شده بودمال اوناس،طبیعیه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام من اى وى افم منفى شد و بعد از ٤ روز امروز پريود شدم ولى خون ريزيم زياد خيلى و خون مثل لخته لحته ...

متاسفم بخاطر منفی شدن ، معمولا بعداز استفاده دارو انتقال پریودی خیلی زیاد و لخته داره چون با داروها ضخامت بالا رفته و موقعی که پریود میشی دیواره رحمت ریزش میکنه سعی کن پسته و جگر و ... بخوری و قرص آهن 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله به سلامتی .منم عصاره پای مرغ درست کردم.دارو چیا داشتین؟پروژسترونت آمپوله یا شیاف؟

پروژسترون انوکسپارین روزی یدونه میزنم استرادیول روزی چهارتا فمبیون ویتامین دی اسید فولیک پرانول

خدایا...شکرت😍
نه فقط اگر ذخیره بالا داری هر روز باید سفیده تخم مرغ بخوری، اگر زیاد نباشه ذخیره خیلی احتمالش کم هست ...

مرسی عزیزززم😘😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دوستم دکتر بهت سیکل کوتاه داد؟ کی پانکچرت هست؟

من تازه قراره پری بشم بعد ببینم چیکار می خواد بکنه فک کنم ۲۷ مهر پری بشم شما وارد سیکل شدی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اینا حساب نیست😁😁 کوچولو کوچولوئن😅😅😅 نه نه شوخی کردم. جدی نگیر نی نی✋😅

عزیزم برات روزهای آرومی رو با سلامتی خودت و نی نیت آرزو میکنم. زینب جون گفتن شما دکتر طب سنتی خوب سراغ داری .ممنون میشم مشخصاتش رو به من بگی.

@زینبی_بابا    

دوستان دکتر طرازی بخاطر داشتن هماتوم بهم ۳ش پیش گفت آسپرین نخور ، حالا یک هفته شده نمیخورم.

۵ ش اش رفتم سونو هماتوم خیلی خیلی کوچیک شده بود.

مثلا ۲۰ در ۶۰ شده بود ۷در ۲۰ ، 

میشه به یک هفته؟

عذاب وجدان دارم.نخورم آسپرینو اشکال نداره؟

راستی سونو اول گفته بود هردو جفتشون بالاس.

ولی یک هفته بعدش ک رفتم یکیش لو لانگ شده بود.

میشه به یک هفته جفت عوض بشه .بخاطر حرکت جنین هاس؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بچه ها روز دوازدهمم میشه آزمایش داد؟

گه جنینت ۵ روزه بوده اره عزیزم⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم