2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045843 بازدید | 684485 پست
سلام بچه ها امروز روزه یازده هم هست بی بی انداختم مثبت شد انشاءالله قسمت همه ی منتظرا

خيلي خيلي تبريك ميگم عزيزم انشاالله اين دوران رو به سلامت بگذروني🌹🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی مهربون عزیزم یخ کردن دست وپا از عوارض پروژسترونه؟

سارا جون انتقال دادی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم من بار دوم بود میرفتم پیشش.راستشو بخوام بگم من از برخوردش زیاد خوشم نیومد.

صنم جون‌مگه چه‌جوری بود برخوردش، بگو‌که‌خودمو‌ اماده کنم کاملا😬

تو‌دیگه ادامه ندادی پس باهاش؟ ابن سینا میری هنوز؟ یا دکترت رو‌عوض کردی؟

اره عزیزم.من.شیرازم..کارامو بیمارستان زینبیه انجام دادم دکترم لیلا قاسمپور بود ک الان دیکه مطب شخصی ...

ممنونم عزیزم،💙

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

من تو.فکر مسی هستم ..خبری نداد از خودش 

عزیزم.انشاءالله ک همه چی روبراهه 

@masi_007    

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون عزیزم  از توضیح کاملت شوهر من یکم بدغذاست همکاری نمی کنه آبگوشت و لوبیا که اصلا نمی خوره ...

نه فقط اگر ذخیره بالا داری هر روز باید سفیده تخم مرغ بخوری، اگر زیاد نباشه ذخیره خیلی احتمالش کم هست هایپری و نیازی به اون همه سفیده تخم مرغ 😖😖😖نیست😉😉😉😉

سلام عزيزم امروز سيزدهمين روز انتقالمه بيست و هشت شهريور انتقال دادم سيزده مهر برام نوشته يعني هفده ...

آخ گفتی واسه منم روز 17 نوشته بودن گفتم نمی تونم تحمل کنم، دیگه یکی روز 15 نوشتن

اصلا نمی فهمم علتشو

سلام بچه ها امروز روزه یازده هم هست بی بی انداختم مثبت شد انشاءالله قسمت همه ی منتظرا

خدایا شکرررررررررررت😍😍😍😍💃💃💃💃

مبارکههههههههه عزیزم خدا برات نگه(شون) داره و بارداری راحتی داشته باشی

برای همه مون دعا کن

انشاءالله روزی توام میشه به زودی انشاءالله🙏😍

نیلو جون مبارکت باشه انشالله. چه بی بی چک خوشرنگی با دوتا خط قرمز. نمیدونی چه ذوقی کردم. تا حالا چندبار رفتم نگاش کردم. بسیار دلچسب بودا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم