2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
کله پاچه از کجا بیارم حالا دارم تویخچالا گوسفند کشتیم هس ولی موداره😰😰😰😷😷😷😷

عزیزم حالا واجب نیس

دکترت کی هست؟کدوم بیمارستان میری؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
الان من زنگ‌زدم بیمارستان گفتن خالی باشه چیکار کنم بنظرت؟؟؟

تشخیص دکترت مهمتره هرچی اون میگه همون کارو کن

چون زیر نظر اونی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی؟؟؟ اخه چندوقت پیش باهاتون صحبت کردم گفتید که شماهم مشکل ضخامت داشتی و ظاهرا اون ماهی که لتروزول ...

بله طبیعی باردار شدم با لتروزول و واژیفوم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم دکترت گفت دو تا شیاف بذاری یا خودت داری بخاطر محکم کاری میذاری؟ لکه بینی و هماتوم داشتی احیان ...

ن هیچی ندارم ن لکه بینی و ن هماتوم از اول روزی دو تا گذاشتم تا الان

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم حالا واجب نیس دکترت کی هست؟کدوم بیمارستان میری؟

من میرم مرکز دولتی.مرکژ ناباروری یزد.

تخمک کشیمو و فرداهم انتقالمو دکتر افلاطونیان انجام میدن

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
تشخیص دکترت مهمتره هرچی اون میگه همون کارو کن چون زیر نظر اونی

دکترم نگف یه ماما جواب داد گف ولی اکثرا میگن پر باشه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

عزیزم شیاف میذاری هیچیش میریزه؟؟؟من شب میذارم چیزی نمیریزه ولی وقتی روزا میذارم میریزه.شوهرم میگه شاید شبام میریزه متوجه نمیشی تاصب جاش خشک میشه

چرا خب عزیزم.

من سر پسرم که طبیعی بود یک کم لک داشتم مثلا دو روز کم ، و هماتوم کوچیک.

دکتر یک آمپول داد دو تا شیاف ، گفت هرچی کمتر بهتر.

منم از هزکدوم فقط یکی گذاشتم‌و استراحت‌ .ک حل شد.

میخوام بگم که طبیعی فرق داره ، بدن قشنگ براش آمادس . 

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم شیاف میذاری هیچیش میریزه؟؟؟من شب میذارم چیزی نمیریزه ولی وقتی روزا میذارم میریزه.شوهرم میگه شا ...

واژینال میذارین؟ 

طبیعیه.

مومش در میاد. یک نیم تا یک ساعت بخواب ، بعد پاشو.دیگه جذب شده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
واژینال میذارین؟  طبیعیه. مومش در میاد. یک نیم تا یک ساعت بخواب ، بعد پاشو.دیگه جذب شده.

نه بابا میریزه خب یه چیزای ابکی سفیده چربی

عزیزم شورت یکبارمصرف ببر بعصی مراکز فقط اونارو قبول دارن در ضمن پوشک توش بهتر میمونه....  به س ...

چشم انا جونم پس حتما میگیرم.خوبی عزیزم؟وروجکای نازت خوبن؟حال دلت چطوره؟اره به سلامتی چیزی نمونده ان شاالله که تموم باردارا به سلامتی زایمان کنن و همه منتظرا این حس شیرین رو تجربه کنن.خیلی از اطلاعات و حس خوبمونو مدیون شما و این صفحه ی باارزش و دوستای نابمون هستیم😍💚هیچوقت‌هیچوقت فراموش نمیشین.امیدوارم‌همیشه بهترینها در انتظارتون باشه که انقد ماهین💖التماس دعا انا جونم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
یه دست لباس برای ترخیص. آخه من کیسه آبم پاره شد. لباسایی که باهاش رفتم بیمارستان به گند کشیده شد پو ...

ممنونم رویا جونم

چشم حتما‌ میبرم اینارو.پس من کلی چیز میز اضافه گذاشتم.برا نی نی یه ساک پرررر😂انقد سنگینه.رفتم شیراز باز از اول میچینم هرچی غیرضروریه میارم بیرون.اره لباس برا خودم گذاشتم.

مرسی عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من میرم مرکز دولتی.مرکژ ناباروری یزد. تخمک کشیمو و فرداهم انتقالمو دکتر افلاطونیان انجام میدن

سلام منم یزد بیمارستان مادر رفتم الانم داروهای قبل تخمک کشی رو شروع کردم،دکترم افلاطونیان هست،شما داروهایی قبل تخمک کشی چی بود چند تا تخمک داشتین چند تا جنین شد!