2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046091 بازدید | 684498 پست
زینب جون من الان دقیق متوجه نشدم. با لاپارا دقیقا چیکار میکنن؟ یعنی درمان با هیسترو انجام میشه؟ اگه ...

گلم بذار این جور توضیح بدم 

لاپاراسکوپی 

تو لاپاراسکوپی از طریق چند تا سوراخ وارد حفره شکم میشن با دوربین، دستگاه عمل کننده، دستگاه وارد کننده گاز دی اکسید کربن

با همون گاز شکم رو باد میکنن تا فضا برای دید فراهم بشه و اندام های داخلی رویت بشن مثل بیرون رحم، بیرون لوله های رحمی، سطح تخمدان، فضاهای احشایی، بیرون مثانه و سطخ بیرونی روده ها

حالا اگر ضایعاتی مثل آندومتریوز، چسبندگی، کیست، لوله هیدرو و... هر ناهنجاری باشه تلاش میکنن اصلاح کنن

اما هیسترو:

از طریق واژن با دوربین و دستگاه عمل کننده وارد حفره رحم میشن و اگر اونجا ندول و چسبندگی، پولیپ، سپتوم و... رو ببینن تا حد ممکن اصلاح می کنن و پاکسازی، گاهی خراش آندومتر میدن و... 

حالا چون بیهوشی و اتاق عمل رفتن عوارض داره برای بعضی کیس ها هر دو رو همزمان انجام میدن

بچه ها واسه من دعا كنين 

از تير ماه بدبياري پشت بدبياري خسته شدم ديگه سقط و فوت پدرم و پنج شنبه ها گوشيمو تو دستم ازم زدن كلي اطلاعات و شماره هاي كاريم توش بود 

امان از چشم بد

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چیز جالب دیگه در مورد لاپاراسکوپی

این روش برای برواشتن آپاندیس عفونی در مراحل اولیه، برداشتن لوله آسیب دیده در بارداری های خارج رحمی اگر جنین دفع نشده ولی هنوز لوله دچار ترکیدگی نشده میشه استفاده کرد، یا برای سنگ کلیه

حتی خیلی از تومور های مغزی قاعده جمجمه از طریق لاپاراسکوپی با یه کم تغییرات از طریق حفره بینی جراحی مغز انجام میشه 

در تمام این موارد بهبود بعد از عمل خیلی بهتر و سریع تر از روش جراحی باز هست

دکتر ژنتیک  مشاوره گذاشت حرف زدیم من یه برادر شوهرم ناشنواست خلاصه ازمون سوال کرد بعدش گفت آزما ...

عزیزم آخه اون واقعا نمیتونه جواب قطعی بده چون همه جوره گیره پاش، خداییش غلط جواب نداده، مدیریت کردن بلد نبوده

همون سیستم توکل به خدا برید جلو بهتره😉😉😉😉 خصوصا که دختر خانمت خدا رو شکر سالم و سلامت هست

گلم بذار این جور توضیح بدم  لاپاراسکوپی  تو لاپاراسکوپی از طریق چند تا سوراخ وارد حفره ش ...

مرسی عزیزم. چه جالب چون من تا حالا فکر میکردم با لاپارا توی رحم رو میبینن و اصلاح میکنن.آخه یه دکتری به من گفته بود برو لاپارا تا بتونن لوله هات رو باز کنن. خب وقتی تو لوله بسته باشه که باید هیسترو کنن. ولی پزشک های دیگه گفتن مستقیم برو میکرو

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چرا هر دفعه یه چیزی میگن

ببین مثلا همین غربالگری ها

غربال 1 برای مثال وقتی جوابش میاد معنیش اینه بچه از نظر سه تا سندروم شایع و تری زومی 13،18،و 21 مشکلی نداره 

تازه اون هم یعنی احتمالش کمه مشکل داشته باشه و اگر ریسک زد یعنی احتمال داره بچه یکی از اون سه تا مشکل رو داشته باشه، واسه همین میگن مرحله بعد یا سلفری یا آمنیوسنتز 

که تازه اگر ما به تنهایی آمنیوسنتز رو هم ملاک قرار بدیم باز هم یک سری مشکلات محدود رو بررسی میکنه نه تمام موارد ژنتیکی که در جهان هست

یعنی وقتی جواب آزمایش خوب میاد می‌نويسن از نظر فلان بیماری ها چک شد، اما نشان دهنده سلامت قطعی جنین نیست، چون بار حقوقی داره

اما ته تهش چون مشکلات نادر ارزش بها دادن ندارن پس هم ما و هم دکترها باید توکل کنیم و فقط به چیزهای خوب فکر کنیم

برای همینه استاد جنین شناسی ما میگفت هر تولد نوزاد سالم یه معجزه بزرگ هست که اغلب ما متوجه نیستیم و برامون عادی شده

نمیدونم دقت کردی اغلب متخصص های زنان زود بچه دار میشن اونم اغلب یکی واسه همین دلهره هاست بیشتر

خلاصه که عزیزم با این همه پیشرفت ما، پزشک ها، آزمایش ها و... کاره ایی نیستیم، بسپار به خودش که تا حالا بی حساب هواتو داشته

مرسی عزیزم. چه جالب چون من تا حالا فکر میکردم با لاپارا توی رحم رو میبینن و اصلاح میکنن.آخه یه دکتری ...

والا دیگه در این حد نمیدونم، اینا دیگه جزییات هست که همون از متخصص بپرسی بهتره 

مثلا میدونم اگر بنا به کات کردن لوله هیدرو باشه با لاپرا هست 

ولی باز کردنش رو نمیدونم میشه با هیسترو انجام داد یا نه