2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
چقد انرژی مثبت حس خوب آرامش نمی دونم دیگه چطوری بگم که متوجه بشی عزیزم خیلییییی خوبی خیلیییی حرفات چ ...

عزیز دلم خودت سرشار از انرژی مثبتی که چیزای خوب رو دریافت میکنی، اصلا خجالت میکشم اینو میگی

و مطمئنم به خاطر این حس مثبت نتیجه میگیری

درسته مراحل درمان و بارداری پر تنش هست ولی آرامش و صبر در کنار تحقیق و انتخاب آگاهانه خیلی زودتر آدمو به هدف میرسونه، حالا تو هر مرحله ایی از زندگی و برای هر هدف مهمی

خیلی خوشحالم اگه تونستم به کسی امید بدم و خدا منو قابل دونسته بخشی از زنجیره حس های خوب تو این دنیا باشم، امیدوارم این جور باشه

زینب جونم یه سوال دیگه دارم من پارسال  که گفتم طبیعی باردار شدم بعد خارج رحم شد و لوله راستم را ...

گلم چون اون موقع چک کردن و سالم بوده دیگه نیازی نیست به دستکاری و بی هوشی مجدد، 

البته حتما از دکترت بپرس ولی اونم احتمالا میگه نیاز نیست

کلا خیالت از این بابت راحت 

و اینکه درسته یک لوله داری ولی همچنان احتمال بارداری طبیعی هم هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مررررسي زينب جونم  راستي  مگه واسه سرماخوردگي زن باردار بايد بره پيش متخصص زنان پيش دكتري ...

قربونت عزیزم، امروز بهتری؟ مراقب مایعات بدنت باش با هر 0.5 درجه افزایش دمای بدن نیاز به مایعات بالاتر میره خصوصا تو بارداری، نیاز شد سرم بزن حتما

نه بابا، همسر من خیلی خیلی نگران بود منو مجبور کرد واسه سرماخوردگی برم پیش متخصص زنان

البته در نهایت بد هم نبود چون تب کرده بودم صدای قلب رو چک کردن یه باره 

یا مثلا مرجان هم چون هفته ش پایین تر بود سونو کردن و خیالش راحت شد

ولی در کل بیمارستانی بری دکتر که متخصص زنان 24 ساعته داره بهتره، اگر به سونوگرافی و سونوکید نیاز شد یا نظر متخصص زنان همه چی هست

یا نهایتا اگر قرار شد سونو اورژانسی بری مهر متخصص زنان باشه نصف شب راحت‌تر قبول میکنن مراکز سونو شبانه روزی

آزمایش هورمونی قبلا دادم همه چی خوب بود تیرویید و بقیشون یه آزمایشم جدید دادم خودم رفتم دکتر غدد که ...

گلم پس خیلی احتمال إندومتریوز کمه برات 

ولی باز برای احتیاط با یکی دو تا متخصص دیگه ویزیت شو

گلم پس خیلی احتمال إندومتریوز کمه برات  ولی باز برای احتیاط با یکی دو تا متخصص دیگه ویزیت شو

عزیزم من پیش آصف جاه هم میرم پیش نصر هم میرم دیگه نمی دونم کجا برم اونقدرم دردای عجیب غریب میاد سراغم اصف جاه میگه مهم نیست بیا ای یو آی 

نصر هم میگه اندو داری بیا ای وی اف

اسیر شدم به خدا

پس چه کوفتیه که نمیره

دوستان شماها هم ایزوپرین ۱۰ میخورین؟ دکتر طرازی داد ، گفت روزی دو تا صبح و شب بخور،  منم گفتم ...

نه گلم هنوز برام ننوشته

ولی اگر درد کم و عادی هست جای نگرانی نیست، این یه قانون کلی حساب میشه 

یا مثلا با استراحت درد برطرف بشه مشکلی نیست

بعد هم از طرف رحم داره بزرگ می‌شه یواش یواش و اتساع پیدا میکنه و چون اندام های شکمی به اتساع خیلی خیلی حساس هستن حتی از نوع طبیعی، پس اغلب این دردها طبیعی هست

با یه مثال میگم مثلا اگر انسداد روده پیش بیاد یا عفونت آپاندیس رو مبتلا کنه چون روده ها داره از داخل متسع میشه درد شدیدی رو بدن حس میکنه ولی اگر خدای نکرده همون روده ها چاقو بخورن خیلی درد عجیبی رو بدن مخابره نمیکنه

رحم هم همین جوره

واسه ایزوکسوپرین هم حتما از دکترم میپرسم ولی منم مثل شما تمایل ندارم استفاده کنم چون تا حالا خیلی دارو گرفتیم و بیشتر ترجیح میدم دردهای خطرناک و بی خطر رو ازش بخوام برام توضیح بده تا داروی اضافی نخورم یا اگر نیاز شد حتما به موقع استفاده کنم

عزیزم من پیش آصف جاه هم میرم پیش نصر هم میرم دیگه نمی دونم کجا برم اونقدرم دردای عجیب غریب میاد سراغ ...

خب خدا رو شکر پیش دکترهای خیلی حاذقی رفتی و تحت نظری اگه اونا تایید میکنن دیگه حساس نشو،

خصوصا که یک بار هم لاپرا شدی 

زودتر درمان رو شروع کن

اگر هم همسرت خیلی ضعیفه سریع برو آی وی اف 

تا حالا چه جور اقدام کردین واسه بارداری؟ 

خب خدا رو شکر پیش دکترهای خیلی حاذقی رفتی و تحت نظری اگه اونا تایید میکنن دیگه حساس نشو، خصوصا که ی ...

همسرم آزمایش داد گفتن خوبه هم نصر هم آصف جاه راستی پیش چوبسازم رفتم 

من مرداد 97 عمل کردم به خاطر لکه بینی قبل از پری دو ماه مارولین خوردم که وقتی قرص می خوردم خوب بودم الانم حدود ده ماهه که اقدام کردم تو این ده ماه هم دو ماه فمارا خوردم ماه اول 5 تا فولی سایز 18-25 داشتم دو تا اچ سی جی زدم نشد ماه بعدش 2 تا فمارا فقط خوردم  این ماهم رفتم عکس رنگی دوباره 

سلام زینب جان میخواستم بدونم از کی باید شبا موقع خواب موقع پهلو به پهلو شدن بلند بشیم بشینیم

اصلا اینکار لازمه؟من تاالان همونطوری معمولی درحالت درازکش پهلو به پهلو میشم

ولی الان چند شبه درازکش ک پهلو به پهلو میشم دلم یجوری میشه پهلوهامم یجوریه نمیدونم درده یا نه ناراحته

یجورایی

اصلا آدم خوابش میبره دیگه توخواب نمیفهمه ک بخواد بلند شه و بره چپ یا راست

نظرت چیه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم استراحتت رو بیشتر کن و زنگ بزن مرکزتون  یا اگر دسترسی نداری داروهاتو بگو شاید بتونم کمکت ...

زنگ زدم مركز گفتن شياف رو روزي سه تا كن شياف اندومترين استفاده ميكنم روزي يه آمپول پروژسترون

همسرم آزمایش داد گفتن خوبه هم نصر هم آصف جاه راستی پیش چوبسازم رفتم  من مرداد 97 عمل کردم به خ ...

عزیزم دکترهایی که رفتی خیلی افراد دقیقی هستن 

و کیس شما خیلی متفاوت هم هست با چیزایی که تاحالا شنیدم و هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم فقط میدونم بعد از لاپرا هر چی زودتر اقدام موثر بشه بهتره تا خدای نکرده عوارض و مشکلات قبل از عمل برنگرده

حالا باز در مورد نوع کیست های شما و ارتباطش با ناباروری سرچ میکنم و شما رو در جریان میذارم اما حتما سوالاتت رو بنویس از دکترها بپرس، تمام نگرانی ها و اما و اگر ها 

بالاخره وقتی فولیکول داشتی و وضعیت همسرت خوبه یه جای کار ایراد هست و گرنه باید باردار بشی 

راستی اگر بهت گفتم بدون علت و آی وی اف حتما پیگیر آزمایش های ایمنی و انعقادی باش، و گرنه برای طبیعی و آی یو آی لازم نیست، نهایت یه آسپرين میدن بهت  ولی برای آی وی اف قضیه فرق میکنه

سلام زینب جان میخواستم بدونم از کی باید شبا موقع خواب موقع پهلو به پهلو شدن بلند بشیم بشینیم اصلا ا ...

ببین گلم اصولا هیچ نیازی نیست بلند شی و بعد پهلو به پهلو بشی 

اینا یه بخشیش باورهای قدیمی هست و میدونیم تمام باورهای قدیمی صحیح نیست مثل ماه گرفتگی و ترسوندن زن باردار، یا اگر زن حامله خوشکل شد بچه ش پسره و اگر زشت شد دختر😉😉😉

با خیال راحت بخواب و پهلو به پهلو بشو، شبا استرس نگیر حالا بیدار شم چک کنم ببینم در چه حالی هستم

ولی چند تا نکته به کمر خوابیدن تا 20 دقیقه برای زن باردار و بچه هییییییییییچ مشکلی نداره، اگر مثلا بیدار شدی دیدی به پهلو نیستی نترس، کافیه همون موقع به پهلو بخوابی تمام

یا اگر قصد بلند شدن برای دستشویی داری یهو بلند نشو، یواش یواش از حالت خوابیده به حالت ایستاده باید بری

کلا چون ورید اجوف تحتانی از اندام های پایین بدن به سمت کبد که سمت راست بدن ما هست میره، خوابیدن به پشت برای مدت چند ساعت پیشنهاد نمیشه چون رحم بزرگ روی اون ورید فشار میاره و مانع خون رسانی صحیح به کبد میشه 

و خوابیدن به پهلوی چپ برای اینکه اون ورید فشاری بهش وارد نمیشه بهتر هست و خون رسانی به جنین در حالت ماکزیمم میرسه

اما به راست خوابیدن هم عالیه و مشکلی ایجاد نمیکنه

عزیز دلم خودت سرشار از انرژی مثبتی که چیزای خوب رو دریافت میکنی، اصلا خجالت میکشم اینو میگی و مطمئن ...

سلام زینب خانم ، ببخشید رویان به من گفتن که اواسط آبان ماه شیش ماه از زمان آزمایشاتم میگذره یعنی حول و حوش زمان پاکنچر شدنم، گفتن باید آزمایشاتو تکرار کنم شما میدونید چه آزمایشاتیو میفرستن برای تکرار؟؟ یعنی مثلاً پاپ اسمیر و عکس رنگی رو هم بازم میفرستن دوباره انجام بدیم؟؟؟ یعنی ممکنه بخاطر تکرار این آزمایشات پانکجر انجام ندن آخه کارشناس گفت که تکرار ازمایشاتت تقریبا همون زمان ان شالله شانس بیاری و قبلش کارای میکروت انجام شده باشه ولی اگه به هر دلیلی تا اون تاریخ پیش رفتیم از الان داریم بهت میگیم که آزمایشاتت تکرار میخواد منم انقدر خودم هزار یک سوال دیگه درمورد درمانم داشتم یادم رفت بپرسم کدومارو تکرار میکنن