2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046123 بازدید | 684499 پست
خانوما اونایی که با میکرو باردار میشن همشون تا آخر باید دارو مصرف کنن

آره گلم تقریبا اغلبمون

من که هنوز سیکلوژست دارم 

بعضی دوستان انوکسا 

پرلوتون و... 

ولی اشکال نداره فقط سالم بیان بغل آدم، اگه طبیعی میشد باردار شیم که عالی بود، توکل به خدا میریم جلو😉😉😉

خداروشکر که خوشحالی عزیزم انشاالله خوشحالیت همیشگی باشه منم همیشه منتظر معجزه خدا هستم با اینکه همیش ...

ان شالله بهترینا براتون رقم بخوره

اونجیزی که حتی تو خواب هم نمیدیدن🙏🙏🙏🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نزار وسیله سنگین بلند کنه.من تو اون دوماخ به هیچ وجه نزاشتم وسیله سنگین بلند کنه.حتی خریدا رو هم خود ...

بخدا هرچه بهش میگم اصلا رعایت نمیکنه نمیدونم چرا این همه ساده میگیره این قضیه رو.استرس هاش واسه منه.تو این مدت تاتونست چیز سنگین بلند کرد.امروز هم مجبور شده بود یه سطل ده کیلویی بلند کنه.هم ورم کرده هم درد داره.

خیلی نگرانم میگم نکنه براش مشکل پیش بیاد.حتی بعدها

عزیزم تا باشه از این ضایع شدنها😂😂😂😂 والا فعلا خماریم ببینیم چیه😍😍😍😍 گلم کله پاچه زیاده روی ...

اتفاقا میگم به همسرم

دلم میخاداااا😁😁

ولی خب دوهفته پیش خوردم بنظرم زوده باز بخام بخورم

ولی خب دوووووووس دااااارممممم🤣🤣🤣🤣

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم این معجزه شیرین گوارای وجودت بسلامتی بگذرونی 9ماه 😍

مرسی عزیزممممم😘😘😘😍😍😍

آره گلم تقریبا اغلبمون من که هنوز سیکلوژست دارم  بعضی دوستان انوکسا  پرلوتون و...  ...

من خیلی  استرس دارم هم دوست دارم زودتر انجام بدم هم نگرانم بخاطر داروهاش

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آره گلم، راستش خیلی بلا سر همسرم اومد تو این راه دیگه وحشت داشتیم  یه بار حجامت زیر ناف کردن ب ...

چقد انرژی مثبت حس خوب آرامش نمی دونم دیگه چطوری بگم که متوجه بشی عزیزم خیلییییی خوبی خیلیییی حرفات چقد به آدم روحیه و امید میده اصن حال آدمو خوب می کنه منی که تازه دارم وارد سیکل میشم حالم خوب میشه با خوندن کامنتات الهی هرچی از خدا می خوای بهت بده الهی همیشه خودتو خانوادت سالم و سلامت باشین برات بهترینارو از خدا می خوام دوست مهربون❤

من خیلی  استرس دارم هم دوست دارم زودتر انجام بدم هم نگرانم بخاطر داروهاش

دقیقا مثل من...این هفته چهارشنبه انشالله وارد سیکل میشم ولی اصن خودمم حال خودمو نمی فهمم از یه طرف دوس دارم زودتر شروع بشه و از یه طرفم خیلی نگرانم برای همه چی ... خدا به هممون کمک کنه

بخدا هرچه بهش میگم اصلا رعایت نمیکنه نمیدونم چرا این همه ساده میگیره این قضیه رو.استرس هاش واسه منه. ...

عمل واریکوسل انجام داده همسرت عزیزم‌؟

منم وقتی همسرم عمل واریکوسل انجام داد داشتیم کارای خونمونو می کردیم کلی وسیله ی سنگین در حد کپسول گاز بلند کرد ۶ طبقه برد بالا! بعدشم که اثاث کشی و اینا وااای که چقد وسیله ی سنگین بلند کرد ۲ هفته بعد از عمل 😔 حالا که یادش می افتم افسوس می خورم که کاش اینکارارو نمی کرد شاید نتیجه می گرفتیم البته دکتر همش می گفت اصلا وسیله ی سنگین بلندکردن مسئله ی مهمی نیس حالا نمی دونم به دکترش اعتماد کنم یا نه همچنان غصه بخورم..

چه طور شد كه راضي نبودين؟ ببخشيد ميپرسم اخه من روحيه م خيلي خرابه نميتونم صفحات اينجا رو بخونم، پُست ...

سلام مهیا جان ،شمارو یادمه قبلا که پیگیر بودم میخوندم مطالبتو 

عزیزم من از اول رفتم رویان وزیر نظر دکتر مشایخی بودم ،پولیپ داشتم هیستروسکوپی شدم ،یه سری  از مشکلات ریزو درشتم دنبالشو گرفتم وحل شد ،پارسال آذر ماه پانکچر شدم ،ولی هایپرشدم به انتقال نرسیدم ،بعدشم بخاطر یه سری مشکلات انتقالم عقب افتاد تا ۳۱ فروردین امسال اولین انتقال وانجام دادن ومتاسفانه منفی بود ،

تا برم تو سیکل بعدی رسید به  اواسط مرداد ،اینبار دکتر روششو عوض کرده آمپولا فرق داشت زمانهاشم فرق داشت ،تا اینکه ۱ مهر که رفتم برای سونو گفتن ضخامتت ۱۴ سیکل کنسله 

اونا نتونستن منو قانع کنن ،ولی با حرفای زینب جون کمی ارومتر شدم که شاید  این روش درمان در من جواب نداده

راستش نمیتونم بهت بگم رویان یا مشایخی بده یا خوب،چون من الان یک ساله مداوم میرم همیشه راضی بودم همیشه میگفتن کوچیکترین چیزا رو پیگیری میکنن ،حتی سری اول من بهشون گفتم esrخونم بالاس میخوام چک بشه اینو سفت وسخت پیگیری کردن ،وتا همه دکترای که نیاز بود تایید نکردن وارد سیکل نشدم 

ولی اینبار اینجور شد .من بیشتر برای این ناراضیم که وقتی تو پرونده میبینن این بیمار زود ضخامتش میره بالا نباید دورهای طولانی براش انتخاب کنن 

نمیدونم  شاید چون هنوز ناراحت وغصه دارم دارم احساسی میگم و اونا درست عمل کردن

عزیزم ببخش اگه جوابتو دیر دادم من دیر ب دیر میام سایت، یکم سخت شده

گلم عکس رنگی تا حالا گرفتی؟ چون هیدور بودن لوله اونجا مشخص میشه  و اینکه هیسترو هم برای بعد از ...

زینب جونم یه سوال دیگه دارم من پارسال  که گفتم طبیعی باردار شدم بعد خارج رحم شد و لوله راستم را از دست دادم همون موقع دکترم که لاپراتومی کرده بود موقع مرخص کردن گفت که یه لوله ات را برداشتیم و لی رحم و دو تخمدان سالم داری عزیزم.حالا من میخوام ببینم الان که قبل از میکرو هستم آیا باید لوله ام را چک کنم یعنی هیسترو و .عکس رنگی و ... و یا طبق اون حرفی که دکتر گفته دیگه چک نکنم  یعنی موقع لاپراتومی میشه رحم و لوله ها را بررسی کرد؟

عمل واریکوسل انجام داده همسرت عزیزم‌؟ منم وقتی همسرم عمل واریکوسل انجام داد داشتیم کارای خونمونو می ...

نه عزیزم عمل تسه انجام داد .به نظرم از واریکوسل هم سختتره چون یه تیکه از بیضه رو برش میدن

نگران نباش تاثیری نداشته بلاخره اگه مشکلی بود دردی چیزی داشت.دیگه فکر گذشته نباش انشالله میکرو میکنی و خیلی زود جواب میگیری

سلام مرسی عزیزم نه هنوز هیسترو نکردم.منتظرپریودیم دکتر دادفر عملش کرد

داد فر مرکز مهزیار کار میکنه؟راستی روز عمل شرایط اسپرم رو بهتون نگفتن؟اونجا هم مورفولوژی صفر بود؟میخوام ببینم چقدر با جهاد تفاوت داره؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...