2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم خوبی؟ شوهر من تا تقریبا دوماه درد داشت کم و بیش.بیضه هاش هم یکم ورم داشت.یکیش هم انگار از ...

وای شوهرمم میگه زدم خودمو ناقص کردم😀

بهتر شده بود اما دوباره ورم کرده.رعایت هم نمیکنه چیز سنگین بلند میکنه.میگم کاشکی عمل نمیکرد یه تیکه از بیضه رو برش دادن.میگم نکنه اوضاع اسپرمش بدتر بشه

لی لا جون از شما چه خبر ؟؟؟  همسر من سرد نیست من ناامیدم  اوایل حتی ناامید رو به زبون نم ...

خب خدارو شکر دیگه مجبور نیستی همسرت رو متقاعد کنی. خودتم نا امید نباش عزیزم، یه روزی یه جایی که اصلا انتظارش رو نداری خدا یه شادی پر و پیمون بهت میده .

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دور از جونت عزیزم، منم دو سه بار بعد انتقال حواسم نبود با روغن کنجد غذا درست کردم، اصلا نگران نباش&n ...

عزیزم من کلا تا الان همش روغن مصرفی خانوادمون کنجد و خوردم🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستم من اصلامنظوری ازحرفم نداشتم.به خداخسته شدم بسکه میخندن ومیگن اجاق کوره.وخوشحالی میکنن به حال د ...

عزیزم در قید و بند این حرفا نباش.والا گناهکار اونیه که دل امثال مارو میشکنه. به خداوندی خدا منم میخوام جوابشون رو بدم اما واهمه دارم از شکستن دل دیگران. اما منم مثل تو فکر میکنم زمانی که خدا بهم بچه بده یعنی منو بخشیده. نه به خاطر گناه،به خاطر ناسپاسی هایی که کردم. چندین سال پیش قبل اینکه ازدواج کنم تو شرایطی گیر کرده بودم که شب و روز آرزوی مرگ میکردم. احساس میکنم بچه نداشتنم تنبیه خداست. فقط نمیدونم همسرم بیچاره چرا باید تاوان منو بده. الله اعلم

آره نمی بندم چای دارچین وزنجبیل گاهی اوقات می خورم با سیاهدونه ام گاهی اوقات ماساژ میدم ولی نه همیشه ...

شال پشم شتر هم خیلی تاثیر داره. الانم که هوا رو به سردیه میتونی ببندی.

وای شوهرمم میگه زدم خودمو ناقص کردم😀 بهتر شده بود اما دوباره ورم کرده.رعایت هم نمیکنه چیز سنگین بل ...

سلام عزیزم خوبی؟هیسترو انجام ندادی؟میگم کدوم دکتر شوهرت رو عمل کرد؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
@زینبی_بابا    سلام عزیزم🤩🤩 عااااررررههه دیدی بالاخره شد یعنی تو فامیل یه جوری ضا ...

عزیزم تا باشه از این ضایع شدنها😂😂😂😂

والا فعلا خماریم ببینیم چیه😍😍😍😍

گلم کله پاچه زیاده روی نکن خیلی چربه🥴🥴🥴🥴

عزیزم من کلا تا الان همش روغن مصرفی خانوادمون کنجد و خوردم🌷🌷

نمی دونم گلی، والا از دکترم پرسیدم همسرم اجازه نمیده کنجد بخورم میگه گرمیه و خطر داره 

که گفت کنجد ویتامین آ زیاد داره و بهتره زیاده روی نشه، وگرنه به خاطر طبع گرمش دوست داشتم استفاده کنم تا سردی بدنم غلبه نکنه 

وای شوهرمم میگه زدم خودمو ناقص کردم😀 بهتر شده بود اما دوباره ورم کرده.رعایت هم نمیکنه چیز سنگین بل ...

نزار وسیله سنگین بلند کنه.من تو اون دوماخ به هیچ وجه نزاشتم وسیله سنگین بلند کنه.حتی خریدا رو هم خودم میرفتم انجام میدادم که یوقت چیز سنگین بلند نکنه.نمیدونی اون روزا چقد برام سخت بود.از یه طرف ناراحت بودم که جنینام رشد نداشتن از یه طرف هم نگران شوهرم بودم.هیچ کس هم نبود باهاش حرف بزنم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
لی لا جون از شما چه خبر ؟؟؟  همسر من سرد نیست من ناامیدم  اوایل حتی ناامید رو به زبون نم ...

منم میخوام دوباره شروع کنم. پری بیاد باید یه سری آزمایش بدم چون آزمایشام همه مال پارسال بود. هیسترو هم دکترم گفت که میکنه.سپردم به خدا