2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
مررررسي از راهنماييت گلم الان امتحان ميكنم🌹  خيلي بد هم حالت تهوع هم سرماخوردگي

عزیزم 😢😢😢😢😢

کامل میفهمم چی میکشی 

اگر خیلی اذیتی نذار تا فردا زودتر برو دکتر تو بیمارستان، 

آبان، آرش و نیکان رو میدونم همیشه متخصص زنان دارن و خانم باردار پذیرش می کنن

سلام دوستان😊 نمیدونم منو یادتون هست یانه ۱۰تیر انتقال داشتم برای اولینبار و ۲۶ تیر منفی شدم و‌پری ...

مباركت باشه عزيزم😍😍از ته قلب برات خوشحال شدم كاملا هم يادمه شمارو

انشالله باردارى عالى و راحت تاا آخرش داشته باشى و اين حال خوبت نصيب تك تك منتظرها🙏🏼💕😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     سلام زینبی جان خوبی؟ میگم زینبی این یکی دو روزه یه دلشوره عجیبی افتاده ب ...

سلام عزیزم خودت خوبی‌؟ 

وااااااای دلشوره قبل پانکچر خیلی بده می فهمم چی میگی

آره عزیزم حتما حتما تاکید کن و بگو میدونی تحمل تخمک نسبت به جنین در شرایط فریز کمتره ولی نمیخوای حیف بشن و بگو خدای نکرده اگر مشکلی پیش اومد برات فریز کنن

واسه خودم فکر نمیکردم دیگه اوضاع همسرم ممکنه تو میکرو جواب نده و خودشون پیشنهاد دادن، اما شما حتما قبلش بگو تا خیالت راحت بشه، هم به دکتر بگو که تو پرونده بنویسه هم با جنین شناسی هماهنگ کن

ان شاالله کلی جنین عالی داشته باشین و سریع هم مامان بشی🤲🤲🤲🤲🤲🤲

ممنون زینب جونم از بارداریتون لذت ببرین و هرگز ازین درد و انقباضات و حرفای الکی پزشکا نترسید ک همش ...

آره دقیقا همینه که میگی

هر چی بیشتر به نکات استرس آور آدم فکر کنه بدتره، بی خیالی در کنار یه کوچولو توجه بهترین حالت ممکن هست

ان شاالله شما هم از بقیه ش حسابی لذت ببری

فقط یه سوال مامای خونگی باعث شد حالت خوب بشه یا بیمارستان که بودی؟ خیلی متوجه نشدم 

کاش منم پیدا کنم از این حالت تهوع خلاص بشم، خیلی بهترم ولی هنوز دمیترون میخورم که عذاب وجدان دارم شدید، حس میکنم بلدن چی کار میشه کرد

سلام دوستان امروز روز نهم انتقال منه از ديروز لك بيني دارم خيلي نگرانم كسي ام بوده مثل من باشه؟

عزیزم استراحتت رو بیشتر کن و زنگ بزن مرکزتون 

یا اگر دسترسی نداری داروهاتو بگو شاید بتونم کمکت کنم

مرسی عزیزم😘😘😘 اولش که ادم خودش باورش نمیشه گفتم بذار ببینم واقعی هست یانه بعد دیدم خیلیا از جو ...

عزیزم الانم خیالت راحت

خدا هدیه داده بهت

دیگه اومدی امید دادی حتما حتما ویژه تر حواس خدا و فرشته هاش بهتون هست😍😍😍😍😍😍

نه آخه انگار گفته بودین سیکل لانگ بهتره تخمک بیشتری تولید میشه. بخاطر این پرسیدم. باشه ممنون عزیزم&n ...

عزیزم، نه گلم سیکل لانگ اغلب برای ذخیره های عادی خوب هست

سیکل کوتاه اغلب برای ذخایر خیلی بالا بهتر جواب میده و ذخایر پایین

البته گاهی موارد متناقض رو دکتر بسته به شرایط تجویز می‌کنه یا نوع داروهای هر سیکل رو تغییر میده و زیاد و کم میکنه که به تجربه خودش و تعداد سمینارهای بین المللی که میره مربوط میشه

تعداد تخمک هم تو هیچ سیکلی قابل پیش بینی نیست عزیزم، ممکنه یه نفر با ذخیره پایین یهو 10 تا تخمک عالی داشته باشه ولی یه نفر با ذخیره بالاتر. به داروها جواب نده

کلا خیلی قابل پیش بینی نیست

سلام بچه ها.خوبین؟ 

من اومدم با یه سوال خاک برسری

بچه ها کیا همسرشون تجربه ی عمل تسه داره؟ چقدر این عمل بده

یک ماهه ک عمل کرده اما کامل خوب نشده.یعنی خوب شده بود اما بعد چهار هفته واسه اولین بار نزدیکی کرد.دکتر گفت تا دوهفته نزدیکی نکنه‌.همون شبش درد اومد سراغش.به قول خودش محارمش درد میکرد(زیر ناف)

خارج شدن منی هم یکم غیر عادی بود

هنوزم خوب نشده. کیسه ب ی ض ه  رو هم ک معاینه میکنه میگه یه چیزی مثل یه بند حس میکنم

این چیزا طبیعین؟؟؟

@دلارام۹۷  

زینب جون بعد دوتا انتقال منفی میخوام لوله هام بررسی بشه از لحاظ هیدرو بودن یا سمی بودن چکار باید بکن ...

گلم عکس رنگی تا حالا گرفتی؟ چون هیدور بودن لوله اونجا مشخص میشه 

و اینکه هیسترو هم برای بعد از انتقال منفی خیلی توصیه میشه چون ممکنه پولیپ های ریز تو رحم باشه و متوجه نشن در حالت عادی خیلیا بعد از هیسترو حتی طبیعی باردار شدن

اما اگر به آندومتریوز شک داری اون رو باید جداگانه بری بخش آندومتریوز تو کلینیک ابن سینا و اگر تشخیص آندو بود با همون تیم جراحی درمان کنی، تمام دکترهای اون بخش خوبن، منظورم اینه لازم نیست حتما پادمهر ببینه، فقط روزی که نوبت دادن خیلی زود برو و حواست به منشی باشه خیلی تایم ها رو جابجا میکنه 🥴🥴🥴🥴

خوب خداروشکر  اره والا این همه پولش شده باید میزدن جنسیت هنوز سونو انومالی نرفتی گلم؟

آره برام عجیب بود، چند نفر از دوستام جاهای متفرقه آزمایش دادن که جوابش از آزمایشگاه دنا دستشون می‌رسید هم ارزونتر بود حدود 1700 هم جنسیت زده بود، حالا سالم باشن اشکال نداره تو خماریش می مونیم😂😂😂😂

نه گلم 13 مهر اگه خدا بخواد نوبت دارم 

سلام بچه ها.خوبین؟  من اومدم با یه سوال خاک برسری بچه ها کیا همسرشون تجربه ی عمل تسه داره؟ چق ...

سلام عزیزم خوبی؟ شوهر من تا تقریبا دوماه درد داشت کم و بیش.بیضه هاش هم یکم ورم داشت.یکیش هم انگار از اون یکیش بزرگتر بود.شوهرم میگفت همش میترسم دکتر کلا ناکارم کرده باشه از بس اذیت شد بعد از عمل.ولی خارج شدن منی برا ما عادی بود.مشکلی نداشت.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
گلم عکس رنگی تا حالا گرفتی؟ چون هیدور بودن لوله اونجا مشخص میشه  و اینکه هیسترو هم برای بعد از ...

عکس رنگی چند سال پیش رفتم یکم لوله چپ چسبندگی داشت

وهیسترو قبل انتقال دوم رفتم مشکلی نبود خداروشکر

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
سلام دوستان😊 نمیدونم منو یادتون هست یانه ۱۰تیر انتقال داشتم برای اولینبار و ۲۶ تیر منفی شدم و‌پری ...

ای جان عزیزم نمیدونی چقدرررر لبخند اومد رو لبم باخوندن پستت،چقدر جیگرم حال اومد،چقدر یاد خودم افتادم خدارو هزارمرتبه شکر الهی قسمت همه منتظرا بشه اینطوری غافلگیرشدنا

چقدر حال آدم خوب میشه وقتی این معجزات رو میبینه

خدا برات حفظش کنه عزیزم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان