2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046123 بازدید | 684499 پست
خوبی خانوم خانوما؟ شازده کوچولو سیاره ما خوبه؟ 🥰🥰🥰🥰

سلام.عزیزم خوبیم خداروشکر...شهریار جان ما چطوره؟.وای رویا تیکرمو ک.میبینم هنورم باورم نمیشه😃یادمه ی روز ذوق کردم بهت گفتم.تیکرت تک رقمی شده تو دلم میگفتم کی مال من به اینجا میرسه..الانم مال خودم تک رقمیه ولی فک.میکنم خیلی مونده هنوز 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام.عزیزم خوبیم خداروشکر...شهریار جان ما چطوره؟.وای رویا تیکرمو ک.میبینم هنورم باورم نمیشه😃یادمه ی ...

میفهمم.... حق داری.... تیکر که خوبش بود من الان شهریار رو بغل میکنم و شیرش میدم بهش نگاه میکنم هنوز تو بهت به سر میبرم😅 میگم خدایا یعنی این بچه منه!!! 😁

اون سال های سخت انتظار... اون روزهای دلهره آور قبل آزمایش ...اون ماه های پر استرس بارداری و استراحت مطلق ها.... انگار هیچوقت نبودن....انگار خواب بد بودن و تموم شده

الهی به حق صاحب این ماه لحظه به لحظه شادی بچه های این تاپیک بیشتر بشه.... 🥰🥰🥰⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میفهمم.... حق داری.... تیکر که خوبش بود من الان شهریار رو بغل میکنم و شیرش میدم بهش نگاه میکنم هنوز ...

عزیزمِِِ...درست میگی واقعا عین.ی خواب میمونه...انشاءالله ک.این حس ناب قسمت تک تک دوستامون بشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
میفهمم.... حق داری.... تیکر که خوبش بود من الان شهریار رو بغل میکنم و شیرش میدم بهش نگاه میکنم هنوز ...

رويا جون چرا تو دوران بارداريتون استراحت مطلق بودين ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
رويا جون چرا تو دوران بارداريتون استراحت مطلق بودين ؟

من از هفته ۶ خونریزی خیلی شدید داشتم با درد فراووون

هم به خاطر هماتوم و هم به خاطر اینکه یکی از جنین ها داشت دفع میشد

خونریزیم دو سه ماهی ادامه داشت. بعد اونم هر چند وقت یه بار انقباض داشتم

خلاصه با سلام و صلوات گذشت اون ماه ها

عزیز دلم من که متخصص نیستم گلم ان شاء الله ویزیت بعدی دکترت بهترین روش رو با توجه به سونو اون موقع ب ...

نه آخه انگار گفته بودین سیکل لانگ بهتره تخمک بیشتری تولید میشه. بخاطر این پرسیدم. باشه ممنون عزیزم 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

سلام به همه دوستان

اميدوارم همگى خوب باشين.خيلى از صفحات رو نرسيدم بخونم اما بينهايت به يادتونم و هميشه تو دعاهام هستين

انشالله همه منتظرها به زودى زود قلبشون پر آرامش شه باردارها باردارى راحتى تا آخرش داشته باشن🙏🏼💕

از بچه ها الهامى خبر دارين؟جنسيت نى نى معلوم شد؟؟

از Masi كسى خبرداره؟

خوشحال مى شم منو در جريان بذارين ممنونم ازتون🌸

سلام به همه دوستان اميدوارم همگى خوب باشين.خيلى از صفحات رو نرسيدم بخونم اما بينهايت به يادتونم و ه ...

سلام.هانا جون خوبی..پرنسست خوبه؟

الهامی ک نینیش پرنسسه😍

مسی جون هم اخرین بار گفت قراره برای نی نیها لیزر انجام بده و همچین چیزی بود.گفت خودم خبرشو بهتون میدم هنوز خبری ندادهِ..انشاءالله ک بزودی خبر خوب مییده ک.مشکلش حل شده🙏

زینب جون بعد دوتا انتقال منفی میخوام لوله هام بررسی بشه از لحاظ هیدرو بودن یا سمی بودن چکار باید بکنم چطوری بفهمم؟🤔غیر از لاپارا راه دیگه ای هست جایی هست معرفی کنی یا دکتری که تشخیصش خوب باشه 

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
سلام.هانا جون خوبی..پرنسست خوبه؟ الهامی ک نینیش پرنسسه😍 مسی جون هم اخرین بار گفت قراره برای نی نی ...

سلام نفسى جون ممنونم عزيزم خوبيم خداروشكر🌸❤️اوايل بعد از زايمان به ذره سخته مخصوصا اگه كسى كمكى نباشه اما از دو ماه بعد خداروشكر هر روز شيرينتر از روز قبل مى شن خودت خوبى؟پسر گلت خوبه؟؟؟انشالله بقيه دوران بارداريتو به راحتى واحت سپرى كنى

الهى يادمه دختر الهامى دوست داشت خداروشكر خيلى خوشحال شدم انشالله نصيب همه منتظرها

انشالله مسى هم تا الان دلش پر آرامش شده باشه و خودشو دوقلوهاش خوب خوب باشن خيلى به فكرشم

زينب جون چى مشخص شد جنسيت نى نى ؟

آره گلم، همه چی رو لو ریسک زده خیالت راحت واسه جنسیت برام جالبه قدیما میزدن الان نه کلی هم هزینه دا ...

خوب خداروشکر 

اره والا این همه پولش شده باید میزدن جنسیت هنوز سونو انومالی نرفتی گلم؟

دوستان من سرماخوردم عطسه زياد ميكنم فردا ميرم دكتر ولي امروز چكار كنم ليمو شيرين زياد ميخورم ولي آبر ...

عزیزم امروز حسابی با آب نمک داخل بینی‌ت رو شستشو بده و آبلیمو عسل ولرم بخور تا فردا که بری دکتر هم مواظب باش تب نکنی، حتی ذره ایی حس کردی دمای بدنت داره میره بالا استامینوفن 500 ساده بخور

سلام نفسى جون ممنونم عزيزم خوبيم خداروشكر🌸❤️اوايل بعد از زايمان به ذره سخته مخصوصا اگه كسى كمكى نبا ...

فدات عزیزم من و پسرمم.خوبیم خداروشکر.ِلخظه شماری میکنیم این.دوماه اخر هم بگذره بسلامتی😇

آره همه میگن بچه داری واقعا یکی دوماه اول سخته. چ برسه تو غربت و دست تنها هم باشی...ولی خداروشکر ک گذشته و الان داری شیرینیهاشو میچشی🌸🌸

زینب جون جنسیت مشخص نشده هنوزبراش...تو سلفری هم براش جنسیت بررسی نکرده بودن..

سلام دوستان😊 نمیدونم منو یادتون هست یانه ۱۰تیر انتقال داشتم برای اولینبار و ۲۶ تیر منفی شدم و‌پری ...

سلام هومن جان، هومت عزیز و خوش خنده 

یادته چه قدر گفتیم تو طبیعی باردار میشی باورت نمیشد 😍😍😍😍😍

خدایا شکرت، اصلا این قدر شارژ شدم و روحیه گرفتم که نگو 

ان شاالله خدا برات نگهش داره و سالم بياد بغلت

این قدر خوشحالم برات که حسم تو هیچ کلمه ایی قابل گفتن نیست

یادته میگفتم زمانبندی خدا حرف نداره، ولی انگار تا آدم خودش بهش نرسه باور نمیکنه 

خدا رو شکر دوباره انتقال ندادی

راستی چیپسم گاهی هوس کردی می تونی بخوری😋😋😋😋

ان شاالله تک تک دوستان از این معجزات قسمتشون بشه به زودی