2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست
اگر اینجور باشه که اصلا دیگه سمت میکرو نمیرم،چون میدونم نتیجه ای نداره،من دنبال دکتری ام که مشکل رو ...

انشالله خدا یک راهی براتون باز میکنه عزیزم نگران نباش

اگه دکتر ارولوژ خوب پیدا کردین که دنبال درمان بینار باشه لطفا اینجا هم بگید دیگه واقعا میترسم بگم بریم ارولوژ 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم به دنیا اومده، فکر کنم دو _ سه سالی باشه سنش گرید بی هم که زیاااااااد مامان با بارداری موفق د ...

خیلی نگرانم ۲تا گرید بی دارم ممنون دوستم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوبم من ۳ روز داروهامو قطع کردم چند روز طول میکشه پریود بشم؟؟ 

یه سوال دیگه هم دارم من سه ماه و نیم پیش پانکچر شدم الانم دیکه جنین ندارم چقدر بدن باید استراحت کنه برای پانکچر بعدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام خانمها کسی هست که از شیاف واژیفوم واسه ضخامت قبل از انتقال استفاده کرده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام خانمها کسی هست که از شیاف واژیفوم واسه ضخامت قبل از انتقال استفاده کرده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم ضخامتم معمولا کمه ولی تا حالا بهم ندادن
اگر خوب بود بهم میگید تا منم استفاده کنم 

برا شما خیلی کمه؟

خدایا دوستت دارم، بخاطر همه نعمتات شکر، برای رحمتت بهم توفیق شکرگذاری و برای حکمتت توفیق صبر عطا کن   
دوستای خوبم من ۳ روز داروهامو قطع کردم چند روز طول میکشه پریود بشم؟؟  یه سوال دیگه هم دارم من ...

عزیزم ان شاءالله اندفعه اصلا پریود نمیشی و بارداری و به پانکچر بعدی نمیرسه   

خدایا دوستت دارم، بخاطر همه نعمتات شکر، برای رحمتت بهم توفیق شکرگذاری و برای حکمتت توفیق صبر عطا کن   
وای چه قدر عالی زایمان هم انجام میده؟ یا فقط کار ناباروری.  مطب هم داره؟

آره عزیزم تا جاییکه میدونم انجام میده. مطبش هم تو خیابون ظفر هست. راستش من خیلی از دوستام پیشش بودن همشون خیلی زیاد راضی بودن.هم توضیح میده که چی به چیه،هم باحوصله به سوالا جواب میده.حتی اگه چندبار پرسیده بشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم ان شاءالله اندفعه اصلا پریود نمیشی و بارداری و به پانکچر بعدی نمیرسه    

وااااای قربونت برم خدا از دهنت بشنوه 😊😊😊😊😊

البته بعیده...😆😆😆😆

ولی آرزو بر جوانان عیب نیست 😁😁😁😁

۳ ماه تا ۶ ماه وااای چقدر دیررررررر😭😭😭😭😭 شما دوبار پانکچر کردید؟؟

نه گلم یه بار، برای انتقال دوم تماس گرفتم گفتن 3 ماه دیگه بیا. خوبه که اصلا حوصله و توان داری مگه به همین زودس بری، یه استراحتی بده، تازه شما که آزمایش ندادی چرا به اینا فکر میکنی اصلا  

منم ضخامتم معمولا کمه ولی تا حالا بهم ندادن اگر خوب بود بهم میگید تا منم استفاده کنم  برا شما ...

راستش دیشب یکی دوستان که شرایطش کاملا مشابه من بود و ضخامتش  با داروهای دیگه جواب نداده بود و علت نازک بودنش  مثل  من کورتاژ  بود با این شیاف نتیجه گرفته بود ... خودم فعلا استفاده نکردم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
نه گلم یه بار، برای انتقال دوم تماس گرفتم گفتن 3 ماه دیگه بیا. خوبه که اصلا حوصله و توان داری مگه به ...

کجای کاری خواهر آزمایش دادم منفی بوددددد 🤗🤗🤗🤗

دیگه چه کنم راهیه که شروع کردم رفتنی رو باید رفت

کجای کاری خواهر آزمایش دادم منفی بوددددد 🤗🤗🤗🤗 دیگه چه کنم راهیه که شروع کردم رفتنی رو باید رفت

ای داد ایرادی نداره بالاخره که میشه، روحیه ات تحسین میکنم. واست دعا میکنم. من که فعلا جرات ندارم حتی بهش فکر کنم