2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046899 بازدید | 684563 پست
سلام گلم دو روز هست سر میزنم تینی سایت.... برعکس جویای احوالت شدم مخصوصا اینکه نینیت چیه؟😉

تشکر عزیزم که بیادم بودی 🌹 خودت درچه حالی ؟ چیکارا میکنی 

اره عزیزم اینجا کلا جنسیت رو دیر میگن فقط مادر و جنین رو کنترل میکنن  ! دیروزم نمیخواست بگه میگفت دفعه بعد😶

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ممنون‌عزیزم چه اطلاعات خوبی، اره من ضخامتم پایینه یکی دوبار فقط با اتروزول خوب بود که میگن استفاده ا ...

چرا لتروزول واسه انتقال خوب نیست؟؟ البته شرایط بدن هرکسی با دارو متفاوته 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لي لا جون از زرناني پرسيدم در مورد PGS گفت براي مواردي مناسبه كه بيمار تعداد جنيناش خيلي زياد باشه چ ...

ااااا خب اینجوری که مثلا ۷ تا از ده تا رد بشن که خیلی ترسناکه!! اگه اون سه تام که انتقال میدن نگیره یعنی اینهمه استرس و دارو و هزینه پوچ؟!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم متاسفم. کاملا میفهمم چه حسی داری.خیلی حس بدیه.من تیرماه همین اتفاق واسم افتاد.اولش گفتن چهار ت ...

منم خیلی میترسم از اقدام دوباره،همش میگفتم خدایا اگر قراره این بار هم نشه ،ولی جنین تشکیل بشه که من امیدی داشته باشم برای ادامه درمان ولی ...انشالله که جواب صبوریت رو میگیری و خیییلی زود مامان میشی عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزيزم چند تا تخمك داشتي؟ چطور ميشه هيچ جنيني تشكيل نشه

هفت تا تخمک عزیزم،اسپرم همسرم خیلی ضعیفه، از همون اول هم دکتر بهمون گفت امکان تشکیل جنین خیلی کمه،ولی پارسال دو تا جنین داشتیم اصفهان از ده تا تخمک،دلم میخواد ی ویزیت بره پیش امیر جنتی ببینم اون چی میگه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

@زینبی_بابا    

عزیزم میشه به دو تا آزمایش که فرستادم نگاه کنی نظرتو بگی بالایی رو امروز مرکز ناباروری گرگان انجام داد پایینی رو دی ماه پارسال مرکز ناباروری ساری

ممکنه بالایی اشتباه باشه؟ دلیل اینهمه تفاوت تو نه ماه چیه؟

منم خیلی بیحالم.مخصوصا که تنبل شدم. اصلا حال ندارم یه ظرف بشورم. ولی درد نه. اصلا ندارم. تهوع و سی ...

خب خدارو شكر داري بهتر ميشي من از ٥هفتگي حالت تهوع شروع شد الان خيلي بيشتر شده 

اگه خيلي ضعف داري حرير بادوم درست كن خيلي تاثير داره 

من ظرف و اينا نميشورم چون هماتوم دارم ميترسم هيچ كاري نميكنم 

حالا فردا ميرم دكتر انشاالله بگه هماتوم برطرف شده

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آخی عزیزم الهی که به زودی وبه خیر ویارت تموم شه  اشکال نداره همه سختیاش به دوتا قندعسل تو دلیت ...

قربونت بشم انشاالله قسمت خودت 😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من امروز روز ٦ انتقال جنين هستم و ترشحات ليمويي رنگ البته ببخشيد اين طورى ميگم  داشتم قبلنا قبل ...

عزيزم من داشتم اصلا بهش فكر نكن 

دوستان دوقلو از طريق ivfتو دو تا كيسه مختلفن يا ميشه تو يه كيسه هم باشن ؟

مرسی عزیزم. بیمارستان عرفان نیایش انجام میدن ظاهرا. و برای 6 تا 8 تا جنین هم 19 میلیون هزینه اش هست. ...

خواهش می کنم گلم، 

سلفری هم یه تست غربالگری هست که فقط سه تا سندروم رو مورد بررسی قرار میده 

اما خوبیه سلفری اینه تهاجمی نیست ولی pgs به شدت تهاجمی حساب میشه و برای هر کیسی توصیه نمیشه، چون ممکنه جنین سالم طاقت انجامش رو نداشته باشه، 

تو ابن سینا و رویان هم انجام میشه ولی بعیده به پیشنهاد خود فرد انجام بدن، آغا اینو دیگه کوتاه نمیان مثل ایمنی و انعقادی 😂😂😂