2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046518 بازدید | 684519 پست
سلام عزیزم. ممنون که به یادم بودی. امروز برای دومین بار تو یک هفته گذشته سونو شدم و دیگه الان ...

سلام عزیزم..بلا به دوره انشاءالله که همه چی بخیر وخوشی میگذره و باموفقیت انجام میشه و خداروشکر ک همچین راه های درمانی هم وجود داره ..انشاءالله باخبر خوبت ما رو هم خوشحال میکنی...توکل بخدا...حتما خودش حافظشون هست🙏حتما بهمون خبربده چون من مدام  تو فکرتم..دعای خیر همه ما بدرقه راهتونه🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم..بلا به دوره انشاءالله که همه چی بخیر وخوشی میگذره و باموفقیت انجام میشه و خداروشکر ک همچ ...

سلام عزیزممم خوبین؟ 😍

فسقلی من پرنسسه 🌹ان شالله قسمت تمام دوستان منتظ🙏🏻🌸ر

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
گلم خیلی آزمایش ها کامل و دقیق بودن ولی خدا رو شکر من مشکلی ندیدم خیالت راحت چند تا آیتم هم متوجه ن ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده از خد میخواممم فسقلیت رو بخیر خوشی بغل بگیری 🙏🏻🌹

سلام عزیزممم خوبین؟ 😍  فسقلی من پرنسسه 🌹ان شالله قسمت تمام دوستان منتظ🙏🏻🌸ر

به به بسلامتی عزیزم..پس بالاخره خودشو نشون داد خانم گلی😍😍😍😍خداحفظش کنه🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزممم خوبین؟ 😍  فسقلی من پرنسسه 🌹ان شالله قسمت تمام دوستان منتظ🙏🏻🌸ر

سلام الهامی جون خوشحال شدم دوباره دیدم تو تاپیک پیام دادی خدا دخترتو برات نگه داره بسلامتی زایمان کنی انشاءالله❤😘

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
به به بسلامتی عزیزم..پس بالاخره خودشو نشون داد خانم گلی😍😍😍😍خداحفظش کنه🌸🌸

سلامت باشی عزیزم 🌹😍اره اخر نشون داد به زور 😆ناز داره دختر 😆

خب گلم نگران نباش ولی یه نکته رو پس زمینه ذهنت داشته باش، طول سرویکس خیلی بلند باز معنیش این نیست که ...

ممنونم عزيزم...اره خودم خيلي مواظبم....اصلا هم نزديكي ندارم....بيشتر هم همش دراز كش هستم...دكترم برام هفته هجده غربال دومو نوشته....

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
سلام الهامی جون خوشحال شدم دوباره دیدم تو تاپیک پیام دادی خدا دخترتو برات نگه داره بسلامتی زایمان کن ...

سلام مهربونم تشکر نظر لطفته 🌹 ان شالله تو هم بخیر خوشی گل دخترت رو بغل بگیری🌹🙏🏻 

این لحظات شیرین رو ارزو برای همه دوستان دارم 🌸

میدونم تجربه منفی تلخه ولی ناراحت نباش عزیزم انشاءالله ک بزودی این دوتا اسم خوشکل رو میذاری روبچه ها ...

ممنون گلم ان شاءالله با دعای شما عزیزان ادامه میدم ببینم خدا چی میخواد 💖💖💖

سلام الهامی جون خوشحال شدم دوباره دیدم تو تاپیک پیام دادی خدا دخترتو برات نگه داره بسلامتی زایمان کن ...

چند هفته هستی ؟گلم فکر کنم هردوتامون یکی باشیم 

سلام مرجان جون  اره گفتم به خانوادم  من هيچ جا نميتونم برم از بس حالت تهوع شديد دارم بعض ...

منم خیلی بیحالم.مخصوصا که تنبل شدم. اصلا حال ندارم یه ظرف بشورم.

ولی درد نه. اصلا ندارم.

تهوع و سینه دردمم کمتر از قبل شده ، انگار زود شروع شده بود ، حالا دیگه داره میره به سمت تموم شدن.

بارداری پسرمم ، با پایان ۳ ماهگی حال خیلی بهتر شد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار